Zware dagen in het verschiet, of waarom Oekraïne-zeloten verdoemd zijn

Ik heb het de laatste tijd zo druk dat ik sarcastische essays kan blijven schrijven… Ik heb al mijn sarcasme nodig om te overleven in de “omgeving” waar ik werk, non-stop extra uren maken, net als in de twee, of drie minibanen die ik heb. Ik werk zeven dagen per week, 16 uur per dag, […] The post Zware dagen in het verschiet, of waarom Oekraïne-zeloten verdoemd zijn appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Zware dagen in het verschiet, of waarom Oekraïne-zeloten verdoemd zijn

Ik heb het de laatste tijd zo druk dat ik sarcastische essays kan blijven schrijven… Ik heb al mijn sarcasme nodig om te overleven in de “omgeving” waar ik werk, non-stop extra uren maken, net als in de twee, of drie minibanen die ik heb. Ik werk zeven dagen per week, 16 uur per dag, om zoveel mogelijk geld te vergaren en te voorkomen dat ik moet kiezen tussen sterven van de honger of sterven van de kou… Ik veronderstel dat ik zal sterven van uitputting; het goede is dat ik zo moe zal zijn dat ik nauwelijks iets zal merken(1), schrijft F(unny)MAN.

Omdat ik een erkende Poetin-liefhebber, Russische propaganda-apologeet, Oekraïne-hater, antidemocraat, racist, chauvinist, vrouwenhater, rechtse fascist ben(2). Ik word voortdurend lastiggevallen. De laatste maanden vooral over alles wat te maken heeft met de “Russische Aanvalsoorlog” in Oekraïne, zoals zij het graag noemen. Een constant bombardement van opmerkingen, laster, beschuldigingen, beledigingen en niet-zo-verborgen beschimpingen, tegen mij, waarop ik niet kan antwoorden of mijzelf kan verdedigen, want als ik dat doe, is dat een duidelijk bewijs (voor hen) dat ik alles ben wat zij mij noemen.

Zij rechtvaardigen deze aanvallen door erop te wijzen dat zij mij alleen maar proberen te helpen, mij te corrigeren, mij op de goede weg te brengen, mij te redden van mijn verkeerde denkwijzen. Natuurlijk zijn zij in het bezit van de Enige Waarheid. En ze gebruiken de mainstream media als de basis van al hun veronderstellingen(3). Nieuws, analyses en essays van “gerenommeerde” westerse militaire analisten en organisaties, gepensioneerde generaals die hun meesterlijke toespraken houden tijdens tv-debatten of interviews(4).

Aan de andere kant proberen ze me (blijkbaar te goeder trouw) te laten zien hoe slecht de zaken zijn voor de Poetinistische Russen met video’s van vernielde Russische voertuigen, Russische slachtoffers, Russische wreedheden… ze zijn zo onwetend dat (ze hebben echt geen idee) wat ze me proberen te laten zien, gewoon nep is, of bewerkt, of oud en niet gerelateerd aan de feiten, of gewoon het tegenovergestelde van wat ze denken dat er gebeurt. Ze zijn niet in staat de combattanten of de uitrusting te onderscheiden. Ook zijn ze niet in staat om onderzoek te doen, te vergelijken of te zoeken naar andere bronnen (dit alles kost tijd en moeite) om het nieuws te bevestigen of de schijnbare verschillen op te helderen. Soms zag ik dezelfde foto’s of video’s dagen eerder, met meer context, onbewerkt, en zoals ik al zei, ze vertellen een ander verhaal.

Oh man! Ze zijn behoorlijk goed in hun “religie” en proberen mij alleen maar te bekeren tot hun denkwijze en overtuigingen(5) die ik met totale afkeer en minachting bekijk. Bekeren of non-stop getreiterd worden.

Ik ben bang voor wat morgen zou kunnen brengen, het getreiter zal uit de hand lopen. Want ik heb vandaag gelezen dat het Russische leger zich zal terugtrekken op de linkeroever van de Dnjepr en de rechteroever (inclusief de stad Kherson) zal verlaten om de verdedigingslinies te consolideren en reserves aan te leggen voor toekomstige offensieve operaties(6)… Wat een kolfje naar de hand van het nieuws, wat een goudmijn voor psyops, voor propaganda en desinformatie. Ik zie zware dagen in het verschiet.

Ik vrees dat morgen de kraaien staan te wachten om in mijn ogen te pikken, terwijl ze zeggen “we zeiden het toch… slechte, slechte, slechte jongen”. Maar ik zal niet wankelen. Ik zal rechtop blijven staan. Ik blijf mijn grijze spieren gebruiken, observeren en wachten(7) want deze SMO is een oorlog in al zijn naam, een kleine oorlog binnen een Grote Oorlog. En ik denk dat ze vroeg of laat allemaal voor een verrassing staan.

Vergeet nooit de woorden van een wijs man die lang geleden leefde … “Alle oorlogvoering is gebaseerd op misleiding”.

1 – Ik heb het grote geluk in Duitsland te wonen en te werken, waar de burgers zonder blikken of blozen de zesvoudige verhoging van hun gasrekening, de drievoudige verhoging van hun elektriciteitsrekening en een ongebreidelde inflatie van (officieel) ongeveer 10% accepteren. Ik kan alleen maar zeggen dat mijn karretje in de supermarkt met de gebruikelijke dingen me nu minstens 50% meer kost dan vorig jaar… 10% inflatie, ja natuurlijk.

2 – Ik kon mijn mond niet houden gezien de gelegenheid in het verleden, speciaal wanneer ik probeerde te wijzen op de inconsistenties van wat ze zeggen, de dissonantie van hun ideologieën, of gewoon mensen die je als aardig beschouwde, vrienden of familie te informeren… Geen aardige mensen meer voor mij, geen vrienden meer en ik weet niet zeker of ik nog wel familie heb. Ik ben gewoon een f*cking pro-Rusland-orc voor ze allemaal. Als ik morgen sterf, kan ik beter in mijn graf sterven, want niemand zal me begraven.

3 – De mate van onwetendheid en bedwelming is verbazingwekkend. Ze geloven alles wat ze zien, horen of lezen in de MSM. Ze slikken de narratieven volledig. Niemand trekt iets in twijfel, ongeacht de discrepanties. De mensen in het algemeen zijn ideologisch bezeten, volkomen irrationeel, niet in staat een normale discussie te voeren of gewoon te accepteren dat je een andere mening hebt. Gegevens en feiten doen er niet meer toe zolang deze hun aangeleerde (of opgelegde) narratieven tegenspreken. Een wetenschappelijke en rationele benadering van sommige vragen is onder deze omstandigheden onmogelijk, en wordt beschouwd als heksenwerk… Proberen er een te beginnen levert op zijn minst: haat en geïrriteerde blikken op, op zijn hoogst: geweld en woede vergezeld van schuim in de mond, tot het punt dat ik soms vrees voor mijn persoonlijke integriteit. Ik weet zeker dat er ergens rationele mensen moeten zijn… maar tot nu toe heb ik geen geluk gehad.

4 – Wat kan ik zeggen, MSM-voer dat alleen kan worden vergeleken met koeienmest, instituten en denktanks met deskundigen die een niet zo serieus debat met een achterlijke dorpsgek nog niet zouden kunnen winnen; gepensioneerde generaals die beter in een bejaardentehuis kunnen worden verzorgd, of militaire analisten die nooit in een leger hebben gediend, noch iets serieus hebben gestudeerd (ik vraag me af waarom ze militairen of analisten worden genoemd, dat is een soort oxymoron) en wier enige informatiebronnen publieke bronnen zijn met een twijfelachtige reputatie, uit de derde hand verzonnen of opgekropte propaganda van psyopspecialisten uit de diepste krochten van de “Deep State”.

5 – Ja, het zijn gewoon zeloten, fanatici van pseudo-religies of het nu gaat om Klimaatveranderaars, COVIDers, Greenpeacers, of gelovigen in ” Elfenland-Oekraïne” het paradijs op aarde.

Ik heb goed nieuws voor u als u lid wilt worden, een gelovige. Het is heel gemakkelijk, u moet beginnen met uw hersenen uit te schakelen, ze ergens achter te laten, en dan te vergeten waar u ze hebt achtergelaten. U hoeft dan niet meer na te denken, zij doen het voor u. Helaas is hersengebruik in al die pseudo-religies een ZONDE, en zwaar bestraft als u een van hen bent.

6 – De “Telegramverse” kookt hiermee. Veel Telegram-kanalen posten het als officiële verklaringen van Surovikin en Shoigu. Ik weet niet of het waar is of niet (ik neem al deze kanalen met een beetje voorzichtigheid) of dat het gewoon een psyops is van je-weet-wel-wie (zie punt 4).

7- Ik ben niet religieus, maar dit is altijd toepasselijk: “De Waarheid zal ons vrijmaken” Johannes 8:32


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Vergeet M.A.D., kan Rusland de Verenigde Staten verslaan in een nucleaire oorlog?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Zware dagen in het verschiet, of waarom Oekraïne-zeloten verdoemd zijn appeared first on Frontnieuws.