Zijn we te hard voor de schapen?

Ik heb onlangs een aantal opmerkingen ontvangen hier op mijn Shrewviews substack en op Off Guardian over mijn slechte behandeling van de schapen. Verschillende mensen beweren dat mijn berichten haat en vitriool uitstralen, en dat is echt niet wat we tegenwoordig nodig hebben in ons streven naar eenwording. Wat vinden jullie hiervan? schrijft Todd Hayen. […] The post Zijn we te hard voor de schapen? appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Zijn we te hard voor de schapen?

Ik heb onlangs een aantal opmerkingen ontvangen hier op mijn Shrewviews substack en op Off Guardian over mijn slechte behandeling van de schapen. Verschillende mensen beweren dat mijn berichten haat en vitriool uitstralen, en dat is echt niet wat we tegenwoordig nodig hebben in ons streven naar eenwording. Wat vinden jullie hiervan? schrijft Todd Hayen.

Ja, mijn berichten zijn niet bepaald vriendelijk voor de schapen (zelfs deze groep volgzame individuen “schapen” noemen wordt door velen beschouwd als onverdraagzaam en hatelijk). Per slot van rekening heb ik van twee verschillende schapen, die ik ooit als zeer goede en dierbare vrienden beschouwde, te horen gekregen dat ik moest oprotten en sterven. De plaatselijke krant Toronto Star publiceerde een verhaal op het hoogtepunt van al deze prik-manie nonsens. De auteur zei eigenlijk dat hij alleen maar slechte dingen wenste voor ongevaccineerden, waaronder geweerd worden uit ziekenhuizen, geen toegang hebben tot beademingsapparatuur (prima voor mij) en uiteindelijk sterven aan Covid omdat we zo onverantwoordelijk zijn om ons niet te laten prikken – en duidelijk het ergste verdienen. Ik heb letterlijk tientallen vrienden verloren, sommige serieuze vrienden, die allemaal onder het label schaap passen. Bijna niemand in deze groep was aardig voor mij, en bijna allemaal uitten zij voor hun vertrek uit mijn leven behoorlijk hatelijke dingen, waarbij sommigen, zoals opgemerkt, zelfs mijn uiteindelijke dood wensten. Ik heb nooit een vervelend woord tegen een van hen gezegd, voor of na hun vertrek.

Nu weet ik dat haat geen haat mag voortbrengen, maar ben ik echt zo gemeen? Misschien wel. Ik respecteer de persoon die mij schreef, en ik respecteer dat zij de moeite nam om zich te uiten, en ik zet vraagtekens bij mijn ongevoeligheid tegenover onze wollige vrienden. Maar, ter verdediging, ik heb altijd beweerd dat ik van de schapen houd die dicht bij me staan (althans degenen die nog steeds met me praten, zij het zelden). Ik wens hen geen kwaad lot toe. In feite heb ik me de afgelopen tweeënhalf jaar vooral ingespannen om ze bij hun verstand te brengen, zodat ze deze wereldwijde puinhoop overleven.

Mijn houding is altijd vergelijkbaar geweest met die van een coach die een voetbalteam coacht waarvan de leden lui, onoplettend, afgeleid en onverantwoordelijk zijn. “Vermaan jullie, sukkels!!!” (voeg een passender scheldwoord toe). Schapen zijn inderdaad mijn medemensen, en ik ben meer gefrustreerd en teleurgesteld in hen dan boos. Ja, ik ben ook ongeduldig, prikkelbaar, verward en misschien een beetje haatdragend. Maar het meeste hiervan wordt in mijn artikelen gepresenteerd met een tongue in cheek humor. Ik probeer grappig te zijn en dit alles op een soort frustrerend humoristische manier te bekijken. Ik bedoel, ik heb zelfs het etiket “spitsmuis” (n.v.d.r. Frontnieuws gebruikt het woord snappies) uitgevonden om ons vrijheidsstrijders af te beelden… spitsmuizen zijn grappig, nietwaar? En schapen? Schapen zijn erg grappig.

Liefkozend zijn voor deze mensen zal ons zeker niet samenbrengen in een Kumbaya-moment, maar ik geef ook snel toe dat gemeen zijn tegen hen dat ook niet zal doen.

Ach, je kunt niet iedereen gelukkig maken. Ik wil echt doen wat juist is, voor iedereen. En nogmaals, ik waardeer het zeer dat mensen hun mening geven en het lef hebben om mij te vertellen hoe zij hierover denken.

Dus wat vinden jullie allemaal? Wat vindt u van mijn commentaar over schapen versus snappies? Ben ik te hatelijk? Wat zegt u?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Zijn we te hard voor de schapen? appeared first on Frontnieuws.