Zijn virussen dodelijk of draait het om instabiliteit?

Kunnen we op een andere manier naar virussen kijken?

Deel dit artikel

Zijn virussen dodelijk of draait het om instabiliteit?

Wie zegt dat de natuur ons wilt verslaan of wilt uitroeien?
Is het niet eerder een motief om ons lichaam te versterken zodanig wij weerbaar zijn tegen de weerstand van onze natuur? Zodanig wij ons lichaam van evolutie kunnen benutten?

We zien in de wetenschap van vandaag verschillende percepties tevoorschijn komen over virussen. Nu de rust betreft de 'pandemie' een beetje is wedergekeerd, beseffen we dat de collectieve angst eerder onterecht was als we kijken naar de opvolging van de corona maatregelen. Op 1 dag was de 'pandemie' verslagen door Vladimir Putin.
Goed, dit artikel gaat over virussen.

Er zijn studies waarin wetenschappers beweren dat virussen niet bestaan. Dit vanuit een redenering dat virussen deel zijn van ons bestaan; eerder dat wij ze niet mogen onderscheiden van ons biologisch systeem.
Ik vind er zeker logica in om 'ziek zijn' te zien als een proces waarin ons lichaam verkeert in een genezingsproces. 
Is medicatie de oplossing tot alle ziektes?
Ik geloof dat medicatie eerder de pijn onderdrukt en het de gevoelscensoren beïnvloed waardoor de pijn niet verdwijnt maar dat wij er niet bewust van kunnen zijn. Zolang het niet natuurlijk is, is kunstmatige medicatie maar een tijdelijke pleister volgens mijn mening.

Geert vanden Bossche, een viroloog uit Vlaanderen, is pro vaccinatie buiten de COVID vaccinaties die de laatste twee jaar in omgang zijn. Ik wil hiermee zeggen dat ik niet wil ontkennen dat vaccinaties mensenlevens kan redden.
Ik geloof zeker wel in een module in vaccinaties die het immuunsysteem kan motiveren om bepaalde antistoffen aan te maken die noodzakelijk zijn voor dergelijke infecties te vermijden.
Zijn wij de waarheid aan het koesteren of zitten wij te ratelen in een laagje van bewustzijn waar wij achter een logica streven die ons tevreden houdt?

Kwantumfysica heeft mij laten zien dat het bekende 'placebo-effect' mysterieuze wonderen kan manifesteren. Is gedachtenkracht een mogelijkheid tot genezing?
Is de wereld van de Big Pharma een ondermijning van ons menselijke potentieel?
Als we kijken naar de benefits van de pharmacie in ziekenhuizen, zien wij een marketing strategie waarin medicatie altijd noodzakelijk blijkt te zijn voor patiënten.
De spirituele technieken worden eerder als esoterisch beschouwd en niet zozeer serieus genomen door het collectieve.
Echter zijn er al voldoende studies over lichaam en geest en hoe deze balans positieve resultaten geeft. Ik zou zeker deze wetenschap nooit meer ontkennen maar eerder motiveren bij mezelf en andere. Het is gratis en efficiënt.
Is dit ook geweten bij corrupte organisaties die de Big Pharma leiden? Is er een intentie om ons menselijk lichaam te verzwakken zodanig wij afhankelijk mogen zijn van autoriteiten die voor ons zorgen?

In dit korte artikel wil ik u graag inspireren om hier eens over na te denken, om een overweging te maken tot een bewustzijn shift.

Ezra Armakye