ZELFMOORDWETENSCHAP: Boston universiteit creëert nieuw chimerisch COVID biowapen met 80% DODELIJKHEID… heeft de mensheid dan NIETS geleerd?

Vandaag roepen wij op tot de arrestatie en strafrechtelijke vervolging van de wetenschappers van de Universiteit van Boston die blijkbaar de Amerikaanse wet hebben overtreden en gevaarlijk gain-of-function onderzoek hebben gedaan om een chimerische covid “superstam” te creëren die 80% dodelijke slachtoffers maakt bij muizen. Dit schokkende nieuws werd bekend gemaakt door de Britse Daily […] The post ZELFMOORDWETENSCHAP: Boston universiteit creëert nieuw chimerisch COVID biowapen met 80% DODELIJKHEID… heeft de mensheid dan NIETS geleerd? appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

ZELFMOORDWETENSCHAP: Boston universiteit creëert nieuw chimerisch COVID biowapen met 80% DODELIJKHEID… heeft de mensheid dan NIETS geleerd?

Vandaag roepen wij op tot de arrestatie en strafrechtelijke vervolging van de wetenschappers van de Universiteit van Boston die blijkbaar de Amerikaanse wet hebben overtreden en gevaarlijk gain-of-function onderzoek hebben gedaan om een chimerische covid “superstam” te creëren die 80% dodelijke slachtoffers maakt bij muizen. Dit schokkende nieuws werd bekend gemaakt door de Britse Daily Mail in een exclusief verhaal dat beschrijft hoe wetenschappers van de Boston University een spike-eiwit van de Omicron-stam combineerden met de “originele Wuhan Covid-stam” om een nieuwe superstam te creëren die 80% van de muizen doodt bij blootstelling, schrijft Mike Adams.

“De onthulling legt bloot hoe gevaarlijk onderzoek naar virusmanipulatie zelfs in de VS doorgaat, ondanks de vrees dat soortgelijke praktijken de pandemie hebben veroorzaakt”, schrijft de Britse Daily Mail, die ook twee deskundigen citeert die waarschuwen voor de mogelijk verwoestende gevolgen als deze stam “per ongeluk” (met opzet) op de wereld wordt losgelaten:

Professor Shmuel Shapira, een vooraanstaand wetenschapper in de Israëlische regering, zei: “Dit zou totaal verboden moeten worden, het is spelen met vuur.”

Dr. Richard Ebright, een chemicus aan de Rutgers Universiteit in New Brunswick, New Jersey, zei tegen DailyMail.com dat: “Het onderzoek is een duidelijk voorbeeld van gain of function onderzoek.”

Hij voegde eraan toe: “Als we een volgende in het laboratorium gegenereerde pandemie willen voorkomen, is het absoluut noodzakelijk dat het toezicht op versterkt onderzoek naar potentiële pandemische pathogenen wordt versterkt.”

De effecten van de nieuwe chimerische superstam omvatten “ernstige ziekte” bij blootgestelde muizen, gevolgd door een “sterftecijfer van 80 procent”, meldt de Britse Daily Mail.

Afbeelding via de UK Daily Mail, link hierboven

U kunt het oorspronkelijke onderzoeksartikel (dat nog niet peer-reviewed beoordeeld is) lezen via deze link (PDF): https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1.full.pdf

De titel, samenvatting en andere details over het onderzoeksartikel vindt u hier:
https://doi.org/10.1101/2022.10.13.512134

De bij dit onderzoek betrokken organisaties – die allemaal onmiddellijk moeten worden onderzocht op strafbare schendingen van het verbod op “gain-of-function” onderzoek in de Verenigde Staten – zijn:

Department of Biochemistry, Boston University School of Medicine, Boston, MA, USA.
National Emerging Infectious Diseases Laboratories, Boston University, Boston, MA, VS.
Afdeling Microbiologie, Boston University School of Medicine, Boston, MA, VS.
Cleveland Clinic Florida Research and Innovation Center, Port St. Lucie, FL, USA
Brigham and Women’s Hospital, Boston, MA, USA
Harvard Medical School, Cambridge, MA, VS
Center for Regenerative Medicine van Boston University en Boston Medical Center, Boston, MA, USA
Het longcentrum en de afdeling geneeskunde, Boston University School of Medicine, Boston, MA, USA

Let op alle organisaties en personen die betrokken zijn bij dit gevaarlijke onderzoek, want als dit chimerische, dodelijke biowapen aan hun greep ontsnapt, zullen de VS deze keer China niet de schuld kunnen geven. Deze keer is het biologisch terrorisme van eigen bodem.

Als je het bouwt, zal het lekken

De Universiteit van Boston is een van de meer dan een dozijn BSL-4 laboratoria in de Verenigde Staten, waarvan de meeste op een bepaald moment fouten hebben gemaakt in de beheersing van virussen. Zoals de mensheid op de harde manier heeft geleerd met covid en SARS-CoV-2, als je het bouwt, zal het lekken. Het bouwen zelf van deze gevaarlijke ziekteverwekkers staat dus gelijk aan “zelfmoord door de wetenschap” voor de mensheid.

Na het uitlekken van SARS-CoV-2 uit het Wuhan lab in China, logen alle bedrijfsmedia over de oorsprong ervan, en hielpen zo het feit te verdoezelen dat krankzinnige wetenschappers een wereldwijde pandemie ontketenden die resulteerde in een extreme overreactie van nationale leiders die lokale economieën stillegden, met wijdverspreide economische schade en het instorten van de toeleveringsketen tot gevolg. Nu, dankzij de liegende bedrijfsmedia en de arrogante, krankzinnige praktijken van de virologie-“wetenschap”, smeken ze praktisch om een nieuwe pandemie om de menselijke beschaving verder te vernietigen.

Het is bijna alsof de Universiteit van Boston een doodswens voor de hele mensheid heeft. Hebben ze niets geleerd van de covid catastrofe? Het is niet omdat je God kunt spelen met de morfologie van ziekteverwekkers, dat je dat ook moet doen. Maar moderne wetenschappers hebben alle resterende banden met ethiek, moraal of veiligheid losgelaten en lijken zich halsoverkop te storten op zelf veroorzaakte vernietiging.

Is dit allemaal een dekmantel voor de volgende ziekteverwekker die de mensheid zal bedreigen?

Geïnformeerde waarnemers zullen opmerken dat deze informatie over de Universiteit van Boston opzettelijk openbaar is gemaakt om een narratief te creëren voor de volgende ziekteverwekker die de mensheid bedreigt. Nu bekend is dat deze dodelijke superstam bestaat, kunnen de machthebbers eenvoudigweg zorgen voor een “diefstal” van de ziekteverwekker door zogenaamde “terroristische groepen” (die zij kunnen aanduiden als conservatieven, christenen, anti-vaxxers, enz.) en de daaropvolgende verspreiding van deze ziekteverwekker in Amerikaanse steden. (Misschien een verspreiding via drones…)

De Verenigde Staten zouden vrijwel onmiddellijk in een nieuwe “grote noodsituatie” terechtkomen, die een nieuwe ronde van gelddrukken, overheidstoezicht, quarantaines, economische lockdowns, vernietiging van de voedselvoorziening en al het andere dat de globalisten helpt om de menselijke ontvolking en economische ineenstorting te bereiken, zou rechtvaardigen. De ziekteverwekker hoeft niet eens een virus te zijn. Het zou gewoon een chemisch wapen kunnen zijn dat in de lucht boven steden wordt gespoten, en alle toxische effecten zouden door de media worden gemeld als bewijs van een nieuwe virale uitbraak.

Het is absurd te denken dat dit gain of function onderzoek in Boston plaatsvond zonder dat de nationale autoriteiten ervan wisten en het goedkeurden. In feite werd dit onderzoek gefinancierd door Fauci’s NIAID, onder de NIH, wat bewijst dat het werd uitgevoerd met goedkeuring van de federale overheid. Zoals het onderzoeksdocument openlijk toegeeft:

Dit werk werd ondersteund door Boston University startup funds (aan MS en FD), National Institutes of Health, NIAID grants R01 AI159945 (aan SB en MS) en R37 AI087846 (aan MUG), NIH SIG grants S10-OD026983 en SS10-OD030269 (aan NAC), Peter Paul Career Development Award (aan FD), en BMBF SenseCoV2 01KI20172A (AE) en DFG Fokus COVID-19, NL 423/7-1 (AE).

Anthony Fauci financiert dus nog steeds illegaal gain-of-function onderzoek om nieuwe biowapens te ontwikkelen. Het is verbazingwekkend – en onvergeeflijk – dat dit twee jaar na de vrijlating van SARS-CoV-2 in de wereld nog steeds gebeurt. Er is geen wetenschappelijke rechtvaardiging voor zulke krankzinnige daden die het leven van miljarden mensen in gevaar brengen. Het is alsof deze wetenschappers deel uitmaken van een zelfmoordcultus die de mensheid wil uitroeien. En het wordt allemaal uitgevoerd met belastinggeld.

Duitse ziekenhuizen staan op instorten

Bovenop de waanzin van de biowapens die in Boston wordt losgelaten, staan de Duitse ziekenhuizen op instorten door de stijgende energiekosten en een ineenstorting van de toeleveringsketen van medische benodigdheden. Zoals de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach onlangs beweerde, gaan de ziekenhuizen failliet en zullen ze binnenkort moeten sluiten. In zijn eigen woorden: “De ziekenhuizen zullen in de komende maanden te maken krijgen met een zeer drastisch liquiditeitsprobleem.”

Met “liquiditeitsprobleem” bedoelt hij dat ze failliet zijn. Blijkbaar is het betalen van tot 1000% hogere energieprijzen om je deuren open te houden geen duurzaam bedrijfsmodel.

Misschien had Duitsland hierover moeten nadenken voordat het de economische oorlog tegen Rusland verklaarde en zijn eigen infrastructuur voor fossiele brandstoffen stillegde om de virtuele signalen van een tienermeisje genaamd “Greta” te sussen.

Dit nieuws volgt op het nieuws dat de British Medical Association (BMA) een week geleden verklaarde dat de NHS op het punt stond “volledig in te storten” na het nieuws dat 44 procent van de NHS-artsen van plan was te stoppen of de Britse ziekenhuizen te verlaten.

Dus nu zien we zowel de Britse als de Duitse gezondheidszorg afbrokkelen. (En het is nog niet eens winter.) Het roept de voor de hand liggende vraag op: hoe zullen de Europese landen al hun gewonde soldaten behandelen als de Derde Wereldoorlog hun eigen grenzen bereikt? Hoe zullen zij de slachtoffers behandelen van de steeds waarschijnlijker wordende atoombomaanvallen op steden als Londen en Berlijn?

Nu de winter in aantocht is, rijst een andere vraag: hoe zullen deze landen hun eigen burgers behandelen die sterven door blootstelling aan het vriesweer bij gebrek aan energie voor verwarming? Nu ziekenhuizen instorten, voedsel schaarser wordt en energie opraakt, daalt West-Europa af naar een derdewereldbestaan. De deïndustrialisatie van Europa – als gevolg van het bewust gecreëerde gebrek aan energie – draagt alleen maar bij aan de steeds snellere ondergang van het continent, waardoor we ons moeten afvragen of West-Europa ooit zal herstellen van de waanzin van zijn eigen anti-energie, anti-mensheid beleid dat het aan de rand van de zelfvernietiging heeft gebracht.

Het ziet ernaar uit dat progressief, deugdzaam socialisme en fascisme eindelijk zijn eindspel heeft bereikt: INEENSTORTING. Misschien kunnen alle krankzinnige socialistische Europeanen zichzelf wijsmaken hoe “progressief” ze zijn terwijl ze doodvriezen en verhongeren door gebrek aan voedsel en kunstmest. Misschien denken ze nog steeds dat ze de wereld op de een of andere manier redden terwijl ze zichzelf uit de wereld verwijderen. We kijken tenslotte niet alleen naar de val van de Europese ziekenhuizen en gezondheidszorgsystemen: we kijken naar de val van West-Europa als beschaving.

Meer details vindt u hier in de Situation Update podcast van vandaag:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De heersende elites en de regeringen die zij controleren hebben duidelijk laten zien dat zij tegen ons, het volk, zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post ZELFMOORDWETENSCHAP: Boston universiteit creëert nieuw chimerisch COVID biowapen met 80% DODELIJKHEID… heeft de mensheid dan NIETS geleerd? appeared first on Frontnieuws.