Zelensky’s Wunderwaffe Wapens

20 maart 1945. Met Berlijn in groot gevaar kiest de Führer generaal Gotthard Heinrici om Heinrich Himmler te vervangen als chef van Legergroep Vistula. Heinrici’s opdracht is Berlijn te verdedigen, dat nu binnen schootsafstand komt van artillerievuur van het Rode Leger, en de terugtocht van Zjoekov naar Bakhmut, Moskou en de Krim op gang te […] The post Zelensky’s Wunderwaffe Wapens appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Zelensky’s Wunderwaffe Wapens

20 maart 1945. Met Berlijn in groot gevaar kiest de Führer generaal Gotthard Heinrici om Heinrich Himmler te vervangen als chef van Legergroep Vistula. Heinrici’s opdracht is Berlijn te verdedigen, dat nu binnen schootsafstand komt van artillerievuur van het Rode Leger, en de terugtocht van Zjoekov naar Bakhmut, Moskou en de Krim op gang te brengen, zodat Hitler tijd heeft om zijn wunderwaffe, zijn wonderwapens, in te zetten, schrijft Declan Hayes.

Hoewel Heinrici weet dat deze straalvliegtuigen, samen met de V1-, V2- en V3-systemen te weinig en veel te laat zijn, zal hij als Pruisisch officier doen wat hem bevolen wordt en proberen om, hoe lang hij ook kan, de 1.500.000 troepen van Zjoekov leger op de Seelower Hoogten te stoppen. Heinrici, de grootste verdedigingstacticus van het Reich, maakt zich geen illusies over hoe deze slag of deze oorlog zal eindigen.

Eind januari 2023. Nu het Oekraïense romprijk in groot gevaar is, beveelt de komediekoning van Kiev zijn overgebleven troepen om in het offensief te gaan en Gerasimov uit Bakhmut en direct terug naar Moskou en de Krim te schoppen. Zelensky’s NAVO-vriendjes verklaren dat er wonderwapens onderweg zijn, Bradley-personeelsdragers en geavanceerde luchtverdedigingssystemen waarvan Zelensky’s dienstplichtige kindsoldaten geen idee hebben hoe ze die moeten bedienen of onderhouden.

Hoewel zijn generaals en hun resterende veteranen weten dat Zelensky onzin uitkraamt, zullen zij, net als Heinrici, doen wat hen bevolen wordt, want ongehoorzaamheid betekent een onmiddellijke dood door toedoen van de SBU, niet alleen voor henzelf maar ook voor hun gezinnen. Dat zegt de gepensioneerde Amerikaanse legerofficier Douglas Macgregor, die een van de weinige voormalige NAVO-commandanten is die consequent zinnige dingen zeggen over Oekraïne.

Hoewel de uitspraken van alle huidige en voormalige NAVO-agenten met een grote dosis Soledar’s zout moeten worden genomen, moeten we luisteren als die uitspraken consistent zijn en als hun analyses stroken met de werkelijkheid, in tegenstelling tot de fantasiewereld van Hitler en Zelensky.

Oekraïne staat nu tegenover de volledige macht van de Russische strijdkrachten. Ze zijn zwaar in de minderheid en hebben te weinig wapens. Hun NAVO-meesters hebben toegegeven dat Oekraïne slechts een vervangbaar kattepootje is om Rusland te vermorzelen en niets meer. De Oekraïense leiders zijn hopeloos corrupt en ze hebben geen hoop om te winnen, omdat hun concept van overwinning een anathema is voor de Russische generaal Gerasimov en de geduchte lucht-, land- en zeestrijdkrachten waarover hij nu het bevel voert. Het is tijd om het schip te verlaten, en run Forrest run , want er valt niets meer aan te doen.

Wat zijn andere fouten ook waren, Heinrici, unser giftzwerg, letterlijk “onze gifdwerg” (ruwweg “onze stoere kleine bastaard”), zoals zijn troepen hem noemden, was geen opgever. Hij vocht moedig en dapper op de Seelower Hoogten, maar uiteindelijk was het, zo wist hij aldoor, hopeloos en verlengde hij de onvermijdelijke nederlaag van het Reich ten koste van honderdduizenden mensenlevens.

De Slag om de Oder-Neisse begon op 16 april 1945 en hoewel Heinrici de beproefde en vertrouwde tactiek toepaste die hij eerder had gebruikt om de terugtocht van het 4e leger uit de Slag om Moskou in goede banen te leiden, brak het Rode Leger al snel zijn eerste, vervolgens zijn tweede en ten slotte zijn derde verdedigingslinie. Op 19 april, slechts drie dagen na het begin ervan, was de Slag om de Oder-Neisse voorbij, waarmee de weg naar Berlijn en het einde van het Reich en zijn gedrogeerde Führer was geopend, aansluitend het misdadig onnodige slachtfestijn van de Slag om Berlijn.

Zoals bij de Seelower Hoogten, zo ook nu bij Bakhmut. De Russen hebben de beste verdediging van de nazi’s gekraakt, er zijn geen tekenen van de wunderwaffe wapens en het enige dat overblijft is dat de honderdduizenden jonge tieners van 14 en 15 jaar die Zelensky bij zijn Wehrmacht heeft ingelijfd, voor helemaal niets zullen sterven.

Als patriottische Oekraïners een voorbeeld moeten nemen aan het Derde Rijk, moeten ze niet alleen kijken naar de vergeefse Slag om de Seelower Hoogten, maar ook naar het juli-complot, toen Claus von Stauffenberg probeerde het Rijk te ontdoen van de Zelensky van zijn tijd. Hoewel de Oekraïners, wier geliefden zijn omgekomen in deze nodeloze oorlog, Rusland natuurlijk de schuld zullen geven van hun verlies, net als de Duitsers voor hen, zouden ze beter moeten kijken naar degenen zoals Zelensky, die profiteerden van hun verdriet en degenen in de NAVO die hun wunderwaffe wapens beloofden waarmee ze Moskou zouden kunnen binnenstappen, maar hun niet eens een lijkwade gaven waarin ze hun geliefden konden begraven, van wie er tienduizenden als vermist in actie staan geregistreerd.

Macgregor weet dat de oorlog verloren is. De Amerikaanse Democraten, die zich nu tegen de georganiseerde misdaadfamilie Biden keren, weten dat de oorlog verloren is. Hoewel het Oekraïense leger even dapper en al te vaak even wreed vocht als hun helden van de Wehrmacht, zijn zij niet de Wehrmacht, die hun vijanden bijna altijd veel zwaardere verliezen toebracht dan zij zelf leden. Vandaag doodt Rusland in Oekraïne tot een dozijn Oekraïners voor elke Rus die Zelensky’s Wehrmacht doodt, en als dit een uitputtingsoorlog moet worden, dan heeft de Russische generaal Gerasimov een overvloed aan manschappen en materieel om de dag door te komen. De Oekraïense oorlog bevindt zich in het eindspel. Schaakmat is bereikt. De enige verstandige zet die de generale staf van de Oekraïense strijdkrachten nu kan doen, is de wapens neerleggen, hun komediekoning omverwerpen en Zelensky en de schurken van de SBU, samen met hun lege dromen over glorie en wonderwapens, uitleveren aan iedereen die zo dom is om deze schurken asiel te verlenen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne wint de strijd tegen gewone EuropeanenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Zelensky’s Wunderwaffe Wapens appeared first on Frontnieuws.