Ze zullen u weer in lockdown plaatsen

De Lords van Lockdown ontsnapten ternauwernood aan hun ergst mogelijke lot, namelijk dat het onderwerp de nationale en internationale bron van schandaal zou worden, dat het zou moeten zijn. En laten we hier ook de vaccin-mandaten aan toevoegen: zelfs als die moreel gerechtvaardigd waren geweest, wat ze niet waren, wat niet het geval is, is […] The post Ze zullen u weer in lockdown plaatsen appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Ze zullen u weer in lockdown plaatsen

De Lords van Lockdown ontsnapten ternauwernood aan hun ergst mogelijke lot, namelijk dat het onderwerp de nationale en internationale bron van schandaal zou worden, dat het zou moeten zijn. En laten we hier ook de vaccin-mandaten aan toevoegen: zelfs als die moreel gerechtvaardigd waren geweest, wat ze niet waren, wat niet het geval is, is er geen enkele praktische reden voor, schrijft Jeffrey A. Tucker.

Dat beide in de loop van één jaar zijn opgelegd – zonder enig bewijs dat ze ook maar iets hebben opgeleverd voor de volksgezondheid en met enorme hoeveelheden bewijs dat ze de levenskwaliteit van talloze miljoenen mensen hebben geruïneerd – is een schandaal voor de eeuwigheid. Dit is het geval geweest in de VS, maar ook in bijna elk ander land ter wereld, op een paar na.

Kan dat enorme politieke gevolgen hebben? Men zou denken van wel. En toch lijkt het er vandaag op dat waarheid en gerechtigheid verder weg zijn dan ooit. De meest gepassioneerde van de anti-lockdown gouverneurs – zij die nooit lockdown hebben toegepast of eerder open gingen dan de rest van het land – wonnen op hun staat van dienst. De meeste anderen hebben zich aangesloten bij het hele politieke establishment door te doen alsof dit allemaal geen probleem is. Tragisch genoeg lijkt deze tactiek beter te hebben gewerkt dan nodig was.

In de tussentijd zijn er enkele punten om rekening mee te houden:

De Amerikaanse regering heeft via de Transportation Safety Administration het zoveelste bevel getekend om het verbod op ongevaccineerde internationale bezoekers te verlengen tot 8 januari 2023. Dit betekent dat niemand die erin geslaagd is vaccinatie te weigeren, de VS zal mogen binnenkomen, om welke reden dan ook. Dit is 30% van de wereldbevolking, die zelfs op eigen kosten de VS niet in mag. Zoiets zou drie jaar geleden ondenkbaar onliberaal zijn geweest en een bron van enorme controverse en verontwaardiging. Vandaag komt de verlenging nauwelijks in het nieuws.

De regering Biden heeft de Covid-noodtoestand opnieuw met 90 dagen verlengd, waardoor de regering nog steeds enorme bevoegdheden krijgt zonder goedkeuring van het Congres. Onder een noodtoestand wordt de grondwettelijke structuur van de VS in feite opgeschort en blijft het land in oorlogstoestand. Deze aankondiging was niet controversieel, en haalde net als het bovenstaande nauwelijks het nieuws.

Veel hogescholen en universiteiten, en ook andere scholen en overheidsinstellingen, blijven het vaccinmandaat opleggen, zelfs zonder enige solide wetenschap achter de goedkeuring van de bivalente injecties of enige echte rationale achter de push, gezien het feit dat de meeste mensen allang zijn blootgesteld en natuurlijke immuniteit hebben verworven, en bovendien is het zeer goed vastgesteld dat de injecties niemand beschermen tegen infectie, noch de overdracht stoppen. Ze blijven dit toch gewoon doen.

Maskeren is niet in diskrediet omdat we nooit echt iets als een eerlijke erkenning hebben gekregen van hun falen om de verspreiding onder controle te houden. Zelfs nu nog is er een percentage mensen permanent getraumatiseerd. Op reis zie ik misschien 10-20%, maar in sommige steden in het noordoosten is het regelmatig dragen van maskers ook heel gewoon. Toen ze eenmaal een symbool werden van politieke meegaandheid en deugdzaamheid, was de deal bezegeld en de cultuur veranderd. Nu worden we geconfronteerd met de dreiging van maskerplichten wanneer de overheid dat nodig acht, omdat de Transportation Safety Authority het groene licht van de rechter heeft gekregen.

Het einde van de verplichte vaccinatie in de meeste sectoren en daarmee de zoektocht naar een paspoort om onderscheid te maken tussen reine en onreine mensen is een goed teken. Maar de infrastructuur is nog steeds aanwezig en wordt steeds geavanceerder. Het is nauwelijks een definitieve overwinning. Het is misschien slechts een tijdelijk respijt, terwijl alle ambities nog bestaan.

Meer dan dat, de regering Biden (en alles wat zij vertegenwoordigt, inclusief het World Economic Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie en al het andere dat het establishment wordt genoemd) heeft haar eigen pandemieplannen klaarliggen. Het idee is niet om de mandaten af te zwakken of te bekoelen. Het is het omgekeerde: centraliseer alle pandemieplannen om een volgende keer een ervaring als in South Dakota, Georgia en Florida onmogelijk te maken. Bovendien zouden tientallen miljarden meer moeten worden uitgegeven.

Er lijkt een principe te zijn ontstaan onder de autoriteiten, intellectuelen en politici die dit hebben gedaan. Wat je ook doet, geef nooit toe dat je grote fouten hebt gemaakt. En breng de economische, culturele, gezondheids- en onderwijsrampen om ons heen nooit in verband met iets wat de regering in 2020 of 2021 heeft gedaan! Dat zou niets anders zijn dan een samenzweringstheorie.

De pandemie-hoax is op dit moment zo groot dat het zelfs verwikkeld is in de FTX meltdown van afgelopen weekend. Sam Bankman-Fried’s broer Gabe heeft een non-profit opgericht met als enig doel “steun” te verlenen aan de 30 miljard dollar die de regering Biden heeft uitgetrokken voor pandemieplanning. De instelling “Guarding Against Pandemics” is heel duidelijk een verzamelplaats voor dergelijke financiering, compleet met on-the-record steunbetuigingen van veel Democratische partijkandidaten die de verkiezingen hebben gewonnen.

Ondertussen zijn er inderdaad vele succesvolle rechtszaken geweest tegen vele aspecten van de reactie op de pandemie. Maar niet genoeg. De belangrijkste machinerie die vrijheid en eigendom wegnam in naam van de virusbestrijding, bestaat nog steeds in al haar essentie. Het CDC schept nog steeds op over zijn ontzagwekkende quarantainebevoegdheden die het kan inzetten wanneer de regering dat nodig acht. Daaraan is niets veranderd.

In het grote geheel en in filosofische zin lijkt de mensheid haar vermogen om van haar eigen fouten te leren te hebben verloren. In meer grimmige termen: te veel mensen uit de heersende klasse hebben tijdens de pandemie financieel en qua machtswellust geprofiteerd om een serieuze herbezinning en hervormingen in gang te zetten.

In ieder geval worden die herbezinning en hervorming nu uitgesteld tot een andere dag. Iedereen die serieus bezorgd is over de toekomst van de mensheid en de beschavingen die zij heeft opgebouwd, moet zich storten op de langdurige strijd voor waarheid en rede. Dat vereist dat we elk stukje van wat er overblijft van de vrijheid van meningsuiting en wat er overblijft van het verlangen naar integriteit en verantwoording in het openbare leven gebruiken. De groep die wij “zij” zijn gaan noemen, wil een gedemoraliseerde bevolking en een zwijgend openbaar plein.

Dat mogen wij niet toestaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Ze zullen u weer in lockdown plaatsen appeared first on Frontnieuws.