Ze zijn echt zo dom (Australische editie)

Australië – 96 procent van de volwassenen Covid gevaccineerd, 72 procent volwassenen geboosterd – vreest nu dat het dit jaar zijn vierde Covid-golf tegemoet gaat. Wat maar één ding kan betekenen: neem nog een mRNA-prik! schrijft Alex Berenson. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hier is het laatste advies van professor Brett Sutton, de […] The post Ze zijn echt zo dom (Australische editie) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Ze zijn echt zo dom (Australische editie)

Australië – 96 procent van de volwassenen Covid gevaccineerd, 72 procent volwassenen geboosterd – vreest nu dat het dit jaar zijn vierde Covid-golf tegemoet gaat. Wat maar één ding kan betekenen: neem nog een mRNA-prik! schrijft Alex Berenson.

Je kunt het zo gek niet bedenken.

Hier is het laatste advies van professor Brett Sutton, de “chief health officer” van de staat Victoria:

(Hij lijkt alleen maar op je neef die je elke keer dat hij van antidepressiva wisselt vertelt:)

BRON

Welke dosis het ook is, mensen!

Net als het grootste deel van Australië heeft de deelstaat Victoria een groot deel van 2020 en 2021 door de politie gedwongen lockdowns moeten doorstaan in afwachting van de vaccins die haar zouden redden van Covid.

Ongeveer 85 procent van de Australische sterfgevallen door Covid vond plaats in 2022, het equivalent van bijna 200.000 Covid-doden in de Verenigde Staten. Bijna allemaal zijn die mensen niet alleen gevaccineerd, maar ook geboosterd. Uit het verslag van deze week uit New South Wales, de dichtstbevolkte deelstaat van Australië, blijkt dat 18 van de 22 Covid-doden waarbij de vaccinatiestatus kon worden bepaald, plaatsvonden bij mensen die ten minste drie doses Covid-vaccin hadden gekregen. Nog eens drie sterfgevallen vonden plaats bij mensen die twee doses hadden gekregen, en één bij een ongevaccineerde persoon. In twee gevallen was de vaccinatiestatus onbekend.

(Laat dit voor Australië duidelijk zijn: ze liegen tenminste niet over de vaccinatiestatus bij Covid-sterfgevallen.)

BRON

Australië heeft dit jaar een lelijke stijging van de sterfte door alle oorzaken. Zelfs als de Covid-sterfte buiten beschouwing wordt gelaten, stijgt de sterfte door alle oorzaken die niet met Covid te maken hebben met bijna 10 procent, maand na maand na maand.

(De rode lijn betreft alle sterfgevallen. Dat is slecht. De blauwe lijn is allemaal niet-Covid sterfgevallen. Dat is nog erger. Iets dat niet Covid is, drijft de sterftecijfers ver boven het historische gemiddelde).

BRON

En niemand schijnt enig idee te hebben waarom het aantal sterfgevallen zo hoog is. Het is een mysterie in een raadsel in een heerlijke burrito.

Terwijl de autoriteiten het uitzoeken, kunt u nog een booster halen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Ze zijn echt zo dom (Australische editie) appeared first on Frontnieuws.