Ze willen ons veranderen in “mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond” als we sterven voor het welzijn van het milieu

Wist u dat het nu in zes Amerikaanse deelstaten legaal is om van uw dode lichaam compost te maken? Dus als uw familie klaar is om de volgende lente een tuin aan te leggen, kunnen ze uw stoffelijk overschot gebruiken om een goede start te maken. Ik besef dat dit ongelooflijk bizar klinkt, maar blijkbaar […] The post Ze willen ons veranderen in “mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond” als we sterven voor het welzijn van het milieu appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Ze willen ons veranderen in “mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond” als we sterven voor het welzijn van het milieu

Wist u dat het nu in zes Amerikaanse deelstaten legaal is om van uw dode lichaam compost te maken? Dus als uw familie klaar is om de volgende lente een tuin aan te leggen, kunnen ze uw stoffelijk overschot gebruiken om een goede start te maken. Ik besef dat dit ongelooflijk bizar klinkt, maar blijkbaar wordt het omzetten van uw dode dierbaren in aarde erg populair, en het wordt aangeprezen als een geweldige manier om het milieu te helpen. Naar verluidt kunt u de omvang van uw koolstofvoetafdruk met 1 ton verminderen door te kiezen voor “menselijke compostering” in plaats van andere traditionele begrafenismethoden. Helaas zullen veel mensen die dit artikel lezen denken dat dit een geweldig idee is, omdat zij de waarde van een mensenleven niet begrijpen, schrijft Michael Snyder.

Op zaterdag werd New York officieel de zesde Amerikaanse deelstaat die “menselijk composteren” legaal maakt…

New York is de zesde staat in de Verenigde Staten die natuurlijke organische reductie, in de volksmond bekend als menselijke compostering, legaliseert als begrafenismethode.

De Democratische gouverneur Kathy Hochul heeft de wetgeving zaterdag ondertekend. Washington was de eerste staat die menselijk composteren in 2019 legaliseerde, gevolgd door Colorado en Oregon in 2021 en Vermont en Californië in 2022.

Helaas is het waarschijnlijk onvermijdelijk dat de meeste deelstaten deze zieke praktijk uiteindelijk zullen legaliseren.

Politici zijn dol op maatregelen die de koolstofuitstoot verminderen, en ons wordt verteld dat “1 ton koolstofdioxide uit het milieu wordt gered” wanneer iemand kiest voor de “menselijke composteringsmethode”…

Seth Viddal, managing partner van de Natural Funeral in Colorado, vertelt aan Yahoo Life: “Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om erachter te komen dat crematie vervuilend is” of dat het niet milieuvriendelijk is om “gebalsemd te worden met een giftige chemische stof” en dan in de grond gestopt te worden.

Groene begrafenissen kunnen daar verandering in brengen. “Voor elke persoon die menselijke compostering verkiest boven traditionele begraving en crematie, wordt 1 ton koolstofdioxide uit het milieu gered”, vertelt Anna Swenson, outreach manager voor Recompose in Washington, aan Yahoo Life. Dat is ongeveer gelijk aan de koolstofvoetafdruk van een autorit van 4000 km, een retourvlucht van 5000 km of de productie van voedsel dat een Amerikaan in een half jaar eet.

Hoe werkt dit proces precies?

Ze stoppen een lijk in een “herbruikbaar vat” en laten het enkele weken rotten

Het proces houdt in dat het lichaam van de overledene in een herbruikbaar vat wordt gelegd, samen met plantaardig materiaal zoals houtsnippers, luzerne en stro. Het organische mengsel creëert de perfecte habitat voor natuurlijk voorkomende microben om hun werk te doen en het lichaam snel en efficiënt in ongeveer een maand tijd af te breken.

Het eindresultaat is een stapel van een kubieke meter voedingsrijke grond, het equivalent van ongeveer 36 zakken grond, die kan worden gebruikt om bomen te planten of natuurgebieden, bossen of tuinen te verrijken.

Klinkt dat niet leuk?

Zodra het proces voorbij is, is uw lichaam getransformeerd in een zeer grote hoop “mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond”

Als het composteringsproces is voltooid, blijft er “enkele honderden kilo’s” grond over, legt Swenson uit. “U kunt dat zien als twee tot drie kruiwagens” grond, zegt Viddal.

Hij merkt op dat de kwaliteit van de grond eruitziet en aanvoelt als “een super-premium tuinmengsel. Het is een prachtige, rijke, donkere, chocoladeachtige grond. … Het wemelt er van het leven.”

Veel gezinnen kiezen ervoor om de grond mee naar huis te nemen als het proces eenmaal voorbij is, en er zijn geen beperkingen voor het gebruik ervan.

Denk daar maar eens over na.

Menselijke lichamen zijn geen overgebleven groenten en zijn geen huishoudelijk afval.

Maar onze samenleving traint ons onophoudelijk om onszelf als waardeloos te beschouwen.

Ons wordt keer op keer verteld dat de manier waarop we gemaakt zijn niet goed genoeg is, en daarom geven sommige mensen duizenden dollars uit om hun uiterlijk operatief te veranderen

De controversiële transgender influencer die was uitgenodigd in het Witte Huis van Biden heeft een video geplaatst waarin ze haar gekneusde en gelittekende gezicht laat zien nadat ze een facial feminization operatie heeft ondergaan.

Dylan Mulvaney was te zien in een op 21 december geplaatste TikTok-video met verband rond haar hoofd en gaas dat haar gezicht bedekte, terwijl ze haar 9,9 miljoen volgers vertelde dat ze zich goed voelde na de controversiële operatie.

Als onderdeel van de plastische chirurgie krijgen transgendervrouwen hun gezichtsbeenderen afgesneden en afgeschuurd om zichzelf vrouwelijker te laten lijken.

Anderen wentelen zich jarenlang in een depressie omdat ze zich zo waardeloos voelen, en er zijn er veel te veel die er uiteindelijk voor kiezen hun leven voortijdig te beëindigen. Hier is slechts één voorbeeld

Whitney Mills, 40 jaar, schoot zichzelf naar verluidt dood op 12 mei van dit jaar nadat ze had geprobeerd zichzelf levend te verbranden in Clearwater, Florida.

Ze werd twee dagen later dood verklaard en leed aan een aantal ernstige gezondheidsproblemen – waaronder de ziekte van Lyme en depressie – in de aanloop naar haar overlijden.

Mills had naar verluidt ook een tumor op een van haar eierstokken, maar weigerde de massa operatief te laten verwijderen.

Wie u ook bent en wat uw omstandigheden ook zijn, de waarheid is dat uw leven veel meer waarde heeft dan ik in woorden kan beschrijven.

En hoe slecht de zaken er nu ook voorstaan, er is altijd een manier om de zaken te veranderen.

Ik ben daar een levend voorbeeld van.

Dus geef nooit op, en vergeet nooit dat uw leven waarde heeft.

Je leven is geen ongeluk. Zoals ik in mijn gloednieuwe boek bespreek, ben je hier met een reden neergezet en heb je een belangrijke taak te vervullen.

Je bent geen waardeloze willekeurige verzameling cellen. Er is nooit iemand anders geweest zoals jij, en er ligt een bestemming voor je klaar die alleen jij kunt vervullen.

Luister dus niet naar degenen die je ervan willen overtuigen dat je niet waardevoller bent dan een zak vuil.

Zij zouden het liefst zien dat wij allemaal in een hoopje compost veranderden, maar de waarheid is dat zij absoluut niet van plan zijn zichzelf zoiets aan te doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Viganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Ze willen ons veranderen in “mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond” als we sterven voor het welzijn van het milieu appeared first on Frontnieuws.