Willen we omwille van Oekraïne sterven?

Op 15 november trof een raket een dorp in Polen nabij de Oekraïense grens, waarbij twee mensen werden gedood. De schuld werd onmiddellijk bij de Russen gelegd. De media schreeuwden massaal om vergelding en politici sprongen op de bandwagon. Uiteindelijk was het een Oekraïense raket, geen Russische, maar de Derde Wereldoorlog was nog nooit zo […] The post Willen we omwille van Oekraïne sterven? appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Willen we omwille van Oekraïne sterven?

Op 15 november trof een raket een dorp in Polen nabij de Oekraïense grens, waarbij twee mensen werden gedood. De schuld werd onmiddellijk bij de Russen gelegd. De media schreeuwden massaal om vergelding en politici sprongen op de bandwagon. Uiteindelijk was het een Oekraïense raket, geen Russische, maar de Derde Wereldoorlog was nog nooit zo dichtbij geweest als op die novemberdag. Na dit scenario is de vraag: willen omwille van Oekraïne sterven? Ondernemer en politiek blogger Gerald Markel heeft een duidelijk antwoord op deze vraag… schrijft Report24.news.

Een gastcommentaar van Gerald Markel

Ik wil niet omwille van Oekraïne sterven!

Ik heb lang geveild aan de eerste zin en nagedacht over welke kop geschikt zou zijn. En toen besloot ik meteen tot de kern van de zaak door te dringen. De vraag die u voortaan in elke discussie over de oorlog in Oekraïne aan uw gesprekspartner moet stellen is: wilt u sterven vanwege Oekraïne? Wilt u dat wij allemaal sterven vanwege dit land? En als ze u dan aankijken alsof u gek geworden bent, kunt je u vertellen – want het gebeurde bijna op 16 november 22! Wat gebeurde er terwijl u werkte, sliep, lachte of huilde, terwijl u uw leven leidde op die 16.11.22?

Op die dag waren we dichter bij de Derde Wereldoorlog dan ooit tevoren sinds de dagen van de Cubaanse Raketcrisis in 1962, toen de Amerikanen de silokleppen van de langeafstandskernraketten al hadden verwijderd en de wereld op een haar na verwijderd was van een nucleair Armageddon. In de nacht van de 15e op de 16e raakte een raket een dorp bij de grens met Oekraïne in Polen en bij de raketinslag kwamen twee mensen om het leven. De Oekraïense regering onder leiding van de totaal gestoorde acteur-clown Zelensky reageerde onmiddellijk.

Hier is de tekst in het origineel:

We must put this terrorist in place! The longer Russia feels impunity, the more threats there will be for anyone that can be reached by russian missiles! Hitting Nato Territory with missiles… this is a Russian missile strike against collective security! This is a very signifikant escalation! We need to act! 

We moeten deze terrorist op zijn plaats zetten! Hoe langer Rusland zich straffeloos voelt, hoe meer bedreigingen er zullen zijn voor iedereen die door Russische raketten kan worden bereikt! NAVO-gebied bestoken met raketten… dit is een Russische raketaanval tegen de collectieve veiligheid! Dit is een aanzienlijke escalatie! We moeten in actie komen!

Soros’ mediamachine lanceert propaganda met nepnieuws

Kort daarna zette de mediamachine van satan Soros, Project Syndicate, het hysterieorgel op scherp en begonnen de Europese media met grote koppen te hyperventileren! Invoeging – iedereen die kritiek heeft op mijn woordkeuze – deze man probeert al tientallen jaren de wereld, en vooral de verkiezingen in de wereld, naar zijn hand te zetten. Dat is al duizendmaal bewezen, onlangs nog investeerde hij meer dan 120 miljoen dollar in de campagne van de Democraten voor de midterms.

Zijn machtsmiddel is Project Syndicate, een vereniging van honderden media en duizenden journalisten in het Westen die zijn propaganda op elkaar afstemmen – in Oostenrijk zijn de PS-partners Der Standard, die Presse en de APA, die eigendom is van ORF en waarvan de meeste andere mainstream media de berichten gewoon kopiëren! Er is volgens mij geen groter gevaar voor democratieën dan deze mediamachine!

Politici roepen in feite op tot de Derde Wereldoorlog

Verder in de reeks gebeurtenissen. Nadat de mainstream media dinsdag- en woensdagochtend allemaal in de Rusland-heeft-het-gedaan-modus waren gesprongen, voerde de gebruikelijke Twitterbubbel het een tandje hoger op – de gebruikelijke woke-haram en links-groene toetsenbordactivisten riepen onmiddellijk op tot het afkondigen van artikel 5 van de NAVO-verdragen, dat de plicht van alle NAVO-landen inhoudt om in actie te komen als een van de leden wordt aangevallen.

Aangezien Twitter veruit het belangrijkste politieke opinieplatform is (daarom zijn de linkse groenwoken zo zenuwachtig sinds Musk daar de vrijheid van meningsuiting heeft “heringevoerd”) en alle politici Twitter en zijn trends lezen, duurde het niet lang voordat politici op deze rage sprongen en opriepen tot NAVO-actie tegen Rusland. Het duurde allemaal maar een paar uur, de spiraal van waanzin draaide razendsnel!

Laat ik dit nogmaals duidelijk stellen – er was een directe oproep en discussie voor de NAVO om oorlog te voeren – met andere woorden, niets minder dan de laatste stap naar de Derde Wereldoorlog! Het was ongelofelijk, als normaal mens was ik verbijsterd door deze spiraal en zag ik ineens hoe er een reëel gevaar bestond dat we allemaal in een wereldoorlog terecht zouden komen met de grootste kernmacht ter wereld en we niet eens zouden beseffen hoe het zover kon komen!

Leugen opgeblazen – maar geen schuldbekentenis

Dank God voor het Amerikaanse leger en zijn wereldwijde satellietbewaking, waaraan geen raket ongemerkt kan ontsnappen. Terwijl de Europeanen compleet uit hun dak gingen, Rusland in de media de duidelijke schuldige was en de betweters schreeuwden om een wereldoorlog (die idioten), begonnen de VS publiekelijk hun twijfels daarover uit te spreken.

Godzijdank zijn er nu alternatieve media die onmiddellijk de beelden uit Polen analyseren, alternatieve bronnen aanboren en het verhaal in twijfel trekken. Om mijn persoonlijke houding tegenover het shithole Oekraïne te classificeren, zou ik willen herinneren aan de verklaring van de Oekraïense strijdkrachten, die onmiddellijk en verontwaardigd het vermoeden verwierpen dat het een Oekraïense raket was die Polen had geraakt. Het was onmogelijk dat dit een Oekraïense raket was geweest – de Oekraïners logen zonder aarzelen tegen de wereld!

En natuurlijk weet u inmiddels allemaal dat het een Oekraïense raket was die insloeg. Natuurlijk kent u inmiddels allemaal het officiële verhaal – een Oekraïense defensieve raket had een technische fout en was eigenlijk bedoeld om een Russische offensieve raket af te weren. U hebt natuurlijk al gehoord dat het een Oekraïense raket was, maar dat Rusland toch de schuldige is.

Mainstream pers beschuldigd van dreigende escalatie

De NAVO-topman Stoltenberg heeft letterlijk gezegd dat Rusland schuldig is aan de inslag van een Oekraïense raket op Pools grondgebied! En natuurlijk is er geen enkele mainstream media, geen enkele journalist in dit gelijkgeschakelde propaganda-orgaan die zijn oorlogszucht heroverweegt of een fout toegeeft!

Zij hebben Europa op een haartje van een derde wereldoorlog gebracht en – niets, niets is veranderd in de waanzin van de oorlogsspiraal en de propaganda van leugens! Niemand informeert de mensen dat om veiligheidsredenen onderscheppingsraketten zichzelf automatisch vernietigen in de lucht na een bepaalde vliegtijd , zodat dergelijke ongelukken niet kunnen gebeuren!

Niemand durft zelfs maar het vermoeden te bespreken dat Oekraïne opnieuw heeft geprobeerd het Westen voorgoed in de oorlog mee te slepen met een valse vlag-actie. Niemand eist dat de aan cocaïne verslaafde horrorclown Zelensky, die zonder scrupules een kernoorlog zou ontketenen als hij maar kon, eindelijk wordt tegengehouden.

Het einde van de wereld was woensdag bijna nabij. Bijna niemand begreep de ernst van de situatie. Geef de schuld aan de mainstream media, die volledig falen in hun taak als correctiemiddel en in plaats daarvan pure propagandaorganen zijn geworden. We zijn nog maar een duim verwijderd van een nucleair Armageddon als we Oekraïne blijven steunen bij de escalatie.

Wij zijn Oekraïne niets verschuldigd

En ik zeg het ronduit. Wij zijn Oekraïne niets verschuldigd. In Oekraïne woedt een oorlog om macht en middelen. Er wordt geen vrijheid of democratie verdedigd in Oekraïne. Deze oorlog gaat ons niets aan. En ik wil en zal onder geen beding mijn leven of dat van mijn gezin in gevaar brengen of zelfs opofferen voor Oekraïne!

De steun van het Westen aan deze oorlog moet nu stoppen, Oekraïne moet desnoods naar de onderhandelingstafel worden gedwongen. Stop het geld en de cokehead zit een dag later aan tafel met Poetin.

Zo eenvoudig zou het zijn. Omdat ik niet wil sterven vanwege Oekraïne.

PS: Een deel van onze samenleving in Europa heeft zijn verstand volledig verloren en moet onmiddellijk worden gestopt – vooral de krankzinnige toetsenbordactivisten in de mainstream media!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Bereid u NU voor op een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Willen we omwille van Oekraïne sterven? appeared first on Frontnieuws.