WHO publiceert plan voor wereldwijde digitale vaccinpaspoorten (PDF)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een voorstel uitgebracht dat wordt ondersteund door twee grote globalistische organisaties en dat dient als blauwdruk voor regeringen om een ​​wereldwijd verificatiesysteem voor vaccinpaspoorten te implementeren. Gefinancierd door Bill Gates & Rockefeller Foundation.

Deel dit artikel

WHO publiceert plan voor wereldwijde digitale vaccinpaspoorten (PDF)

Het document, genaamd "Digitale documentatie van COVID-19-certificaten: vaccinatiestatus", gefinancierd door niemand minder dan de Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation, beschrijft de technische richtlijnen voor regeringen om het programma uit te rollen om een ​​wereldwijde digitale ID - in naam van COVID, natuurlijk.

“Dit document beschrijft een aanpak voor het maken van een ondertekende digitale versie van een vaccinatierecord voor COVID-19 op basis van een kerngegevensset met belangrijke informatie die moet worden vastgelegd, en een aanpak voor de digitale handtekening. Het document maakt gebruik van bestaande gratis en open standaarden en wordt gedreven door de ethiek, use cases en vereisten voor digitale documentatie van COVID-19-certificaten: vaccinatiestatus (DDCC:VS).”

“Dit document is daarom software-agnostisch en biedt een startpunt voor lidstaten om een ​​DDCC:VS-oplossing voor nationaal gebruik te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren in welk formaat dan ook dat het beste bij hun behoeften past (bijvoorbeeld een papieren kaart met een eendimensionale [1D] barcode- of QR-codestickers, of een volledig functionerende smartphone-applicatie die internationaal of lokaal is ontwikkeld).

“De primaire doelgroep van dit document zijn nationale autoriteiten die belast zijn met het creëren van of toezicht houden op de ontwikkeling van een digitale vaccinatiecertificaatoplossing voor COVID-19. Het document kan ook nuttig zijn voor overheidspartners zoals lokale bedrijven, internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties en handelsverenigingen, die mogelijk nodig zijn om lidstaten te ondersteunen bij het ontwikkelen of implementeren van een DDCC:VS-oplossing.”

De DDCC:VS is bedoeld voor gebruik op scholen, op het werk, voor internationale reizen en voor initiatieven op het gebied van contactopsporing.

Het document toont ook het voorgestelde sjabloon voor het vaccinpaspoort, met een QR-code op de voorkant, maar verder in de app toont de app persoonlijke informatie over het aantal ontvangen vaccins.

Een soortgelijk vaccinpaspoortproject in de maak, CommonPass genaamd, wordt ook ondersteund door de Rockefeller Foundation en het World Economic Forum (WEF).

Het is opmerkelijk hoe de enige groepen die actief aandringen op wereldwijde vaccinpaspoorten ook de belangrijkste voorstanders zijn van de zogenaamde Great Reset, een post-menselijk plan dat is geschetst door WEF-oprichter Klaus Schwab en dat ernaar streeft het Westen te deïndustrialiseren, privé-eigendom af te schaffen en biometrische bewaking in te voeren. , en zet de mensheid op een dieet van insecten in naam van de strijd tegen klimaatverandering.

Download de PDF hieronder.

Bestanden