Westerse hysterie neemt toe

Impotentie kan mannen dwaze dingen laten doen en hulpeloze woede oproepen. Terwijl erectiestoornissen, althans tijdelijk, kunnen worden opgelost met behulp van een blauw pilletje, is er geen andere remedie voor politieke impotentie dan de realiteit. Een voorbeeld van de westerse politieke slapheid is het besluit van Europa om Rusland een nieuwe reeks sancties op te […] The post Westerse hysterie neemt toe appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Westerse hysterie neemt toe

Impotentie kan mannen dwaze dingen laten doen en hulpeloze woede oproepen. Terwijl erectiestoornissen, althans tijdelijk, kunnen worden opgelost met behulp van een blauw pilletje, is er geen andere remedie voor politieke impotentie dan de realiteit. Een voorbeeld van de westerse politieke slapheid is het besluit van Europa om Rusland een nieuwe reeks sancties op te leggen, waaronder pogingen om RT het zwijgen op te leggen. Sterke landen die in een conflict de overhand hebben, nemen niet hun toevlucht tot dergelijke nutteloze maatregelen. Dit zijn de acties van zwakkelingen, schrijft Larry Johnson.

Ik wil u wijzen op een paar artikelen die de groeiende frustratie en woede van het Westen weerspiegelen. Allereerst het Britse ministerie van Defensie. Het lijkt erop dat zij hun eigen propaganda echt geloven:

Het Britse ministerie van Defensie voorspelt dat Oekraïne waarschijnlijk een rustige winter tegemoet gaat. Op zijn Twitteraccount onthulde het agentschap op 12 december dat Rusland de komende maanden waarschijnlijk geen verdere stappen zal ondernemen. En hoewel het doel blijft om de oblast Donetsk in te nemen, zal een poging daartoe waarschijnlijk niet snel plaatsvinden.

Het Britse ministerie van Defensie merkte in een tweet van 13 december op dat Poetin zijn jaarlijkse eindejaarspersconferentie heeft afgezegd. De entiteit suggereerde dat dat zou kunnen zijn omdat er een aanzienlijk “anti-oorlogsgevoel” in het moederland heerst. – https://libertysons.org/new-intel-from-uk-suggests-a-defeated-vladimir-putin/?utm_placement=LBSnewsletter

De uitdrukking “British Intelligence” zou moeten worden opgenomen in het Oxford English Dictionary als voorbeeld van een oxymoron. In plaats van aan echte verzameling en analyse te doen, grijpen de Britten (en hun Amerikaanse neven) naar strohalmen en maken ze zich schuldig aan projectie. De groeiende politieke oppositie tegen de Speciale Militaire Operatie vindt niet plaats in Rusland, maar bouwt momentum op in heel Europa. Herhaalde beweringen van Britse militaire deskundigen dat Rusland zonder raketten en munitie zit, worden elke week metaforisch vernietigd wanneer Rusland een nieuw, letterlijk spervuur van raketten lanceert op belangrijke Oekraïense infrastructuur. De Russen zitten niet in het donker te bibberen in van elektriciteit verstoken appartementen. Dat is het Europese lot. De Russen scharrelen niet naar hondenvoer om zich te voeden. Dat gebeurt in Groot-Brittannië.

Blijkbaar is hopium de nieuwe favoriete drug van de heersende klasse in het Westen. Rusland heeft de Rope-a-Dope strategie van Muhammed Ali toegepast op de killing fields van Oekraïne. Poetin’s plan is om het Westen zichzelf te laten uitputten. De speciale militaire operatie heeft de zwakheid en ontoereikendheid van de logistieke capaciteit van Amerika en de NAVO blootgelegd. Terwijl Amerikaanse defensieaannemers als Lockheed Martin en Raytheon veel geld binnenharken met nieuwe contracten, is hun vermogen om wapens, zoals de HIMMARS, tijdig en in voldoende hoeveelheden te produceren, zoals de Duitsers zeggen, KAPUT!

De wanhoop van het Westen om te winnen blijkt uit zijn verwoede maar zwakke pogingen om het idee te verspreiden dat Poetin aan een ernstige ziekte lijdt en misschien op zijn laatste benen loopt:

Vladimir Poetin heeft opnieuw bezorgdheid gewekt over zijn vermeende verslechterende gezondheid nadat de Russische leider zich deze week abrupt terugtrok uit een jaarlijkse ijshockeywedstrijd, zo heeft RadarOnline.com vernomen.

Poetins afwezigheid bij de Night Hockey League, een amateur ijshockeycompetitie die de Russische president zelf in 2011 heeft opgericht, is het laatste spraakmakende evenement waar de 70-jarige strijdende leider de afgelopen weken op het laatste moment is afgehaakt. . .

Terwijl bronnen geloven dat Poetin deze evenementen heeft geannuleerd als gevolg van toenemende gezondheids- en veiligheidszorgen, geloven andere critici dat de stappen werden genomen om confrontaties over de falende oorlogsinspanningen van de leider in Oekraïne te vermijden. . . .

Russische insiders hebben aangegeven dat Poetin in het weekend een spoedoperatie aan de dikke darm heeft ondergaan na een vermeende val in zijn huis in Moskou eerder deze maand.

“Poetin zal een eenvoudige operatie ondergaan,” zei een bron over zijn vermeende spoedoperatie vorige week.

“De val van de trap vorige week, die resulteerde in een gekneusd stuitje, bleef niet onopgemerkt en veroorzaakte nieuwe problemen die niet rechtstreeks verband hielden met de kneuzing,” voegde de bron eraan toe over de val waarbij Poetin “onvrijwillig ontlastte” als gevolg van de “kanker die zijn maag en darmen aantast.” – https://radaronline.com/p/vladimir-putin-pulls-out-annual-ice-hockey-game-health-concerns/

Ik stel een alternatieve verklaring voor. Het nieuws over Poetin wordt naar buiten gebracht door de Russische inlichtingendienst als onderdeel van een bredere misleidingsoperatie. Poetin hield donderdag (15 december) een toespraak en leek niet bleek of kwetsbaar:

In zijn toespraak beoordeelde Poetin de huidige situatie in en rond het land, en schetste hij de zes belangrijkste doelstellingen van het staatsbeleid in 2023, evenals richtlijnen voor de komende jaren. Helemaal aan het begin van zijn toespraak merkte het staatshoofd op dat de nieuwe oplossingen die hij voorstelde, bedoeld waren als antwoord op de uitdagingen waarmee de Russische economie en burgers vandaag worden geconfronteerd, en het land in staat zouden stellen zich met vertrouwen te ontwikkelen. Hij ging met name in op bouw en huisvesting, gezondheid en demografie, technologische soevereiniteit, financiën, de ontwikkeling van de nieuwe regio’s van de Russische Federatie en andere kwesties. Na de toespraak van de president werd de vergadering voortgezet. – https://tass.com/politics/1551131

Dit was niet de toespraak van een zieke, wanhopige, bange man. Ergens in de komende weken of maanden zal het Westen gedwongen worden toe te geven dat het niet door kan gaan met het pompen van miljarden in Oekraïne zonder zijn eigen economie en bevolking enorme schade toe te brengen. Op dat moment zullen de memes van Russische zwakte en nederlaag afbrokkelen. De NAVO loopt het reële risico te worden gedemilitariseerd. Maar dat zal niet het gevolg zijn van een frontale aanval van Rusland. Rusland zal blijven doen wat het doet, namelijk westerse wonderwapens verpulveren en de Oekraïners en buitenlandse huurlingen laten bloeden met artillerie en raketten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens parlementslid – “Wij strijden voor de Nieuwe Wereldorde”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Westerse hysterie neemt toe appeared first on Frontnieuws.