Wereld Economisch Forum bespot vanwege bizar optreden zangeres

De globalisten willen niet alleen dat u de insecten eet en niets bezit en gelukkig bent, ze willen ook dat u naar krankzinnige, onzinnige muziek luistert. Elite aanwezigen van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland werden bestookt met spot na een bizarre muzikale voorstelling die zo slecht was dat velen er kennis van namen […] The post Wereld Economisch Forum bespot vanwege bizar optreden zangeres appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Wereld Economisch Forum bespot vanwege bizar optreden zangeres

De globalisten willen niet alleen dat u de insecten eet en niets bezit en gelukkig bent, ze willen ook dat u naar krankzinnige, onzinnige muziek luistert.

Elite aanwezigen van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland werden bestookt met spot na een bizarre muzikale voorstelling die zo slecht was dat velen er kennis van namen op social media, bericht Newswars.

Het optreden, waarbij de Israëlische zangeres Achinoam Nini in geen enkele taal zong, werd door verschillende mensen bespot om zijn absurditeit en verbastering van traditionele muzikale formats.

“Dit is wat het #WorldEconomicForum entertainment noemt…” merkte een gebruiker op, en voegde eraan toe: “We leven echt in een soort krankzinnige hel als een alternatieve realiteit.”

Dr. Eli David zei dat het lied, “als je dit een ‘lied’ noemt,” een “perfecte match was voor het WEF.”

“We zullen niet vergeten hoe zij ongevaccineerde Israëli’s venijnig aanviel, en rechtvaardigde dat zij hen van hun rechten en vrijheden beroofde,” voegde Dr. David eraan toe.

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow