Wees bang voor de volgende COVID-trend… Ik hoop dat ik het mis heb

Mijn vriendin Camilla heeft de laatste 3 jaar van de pandemie met 100% nauwkeurigheid beschreven door te zeggen dat wat we hebben meegemaakt weinig meer was dan, wat een B-film zou zijn, die in flarden op de vloer van de montagekamer zou eindigen – als die ooit was geschreven, schrijft Sheldon Yakiwchuk. En toch… zijn […] The post Wees bang voor de volgende COVID-trend… Ik hoop dat ik het mis heb appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Wees bang voor de volgende COVID-trend… Ik hoop dat ik het mis heb

Mijn vriendin Camilla heeft de laatste 3 jaar van de pandemie met 100% nauwkeurigheid beschreven door te zeggen dat wat we hebben meegemaakt weinig meer was dan, wat een B-film zou zijn, die in flarden op de vloer van de montagekamer zou eindigen – als die ooit was geschreven, schrijft Sheldon Yakiwchuk.

En toch… zijn we hier nu.

En er zijn enkele verontrustende trends geweest die gevolgd zijn op nog verontrustender trends van mensen die in de sociale mediasfeer vallen, op zoek naar hun volgende fix van een paar likes op een sociale mediasite.

Herinner je je Kiki nog?

En al die dwazen die hun auto’s lieten spookrijden terwijl ze buiten de bestuurderskant van het voertuig dansten?

En hoeveel van die voertuigen sloegen af of hoeveel bestuurders/passagiers raakten gewond, zo niet overreden door het voertuig waarin ze hadden moeten zitten?

(Ironisch, dezelfde mensen die dit hebben gedaan, zijn ook dezelfde mensen die de afgelopen 3 jaar het dragen van maskers en het krijgen van vaccins vergeleken met het dragen van veiligheidsgordels om levens te redden).

Want.. .mocht u het vergeten zijn… deze waanzin volgde nadat mensen beweerden Tide Pods (wasmiddeltabletten ) te hebben gegeten om te proberen anderen te verleiden hetzelfde te doen… en dit bereikte zo’n niveau van waanzin dat Tim Hortons zelfs een “Tide Pod'” Donut creëerde.

Want als het eten van wasmiddel nog niet stom genoeg was… uit een rijdend voertuig springen om ernaast te dansen, terwijl het nog steeds rijdt… was eigenlijk een progressie van krankzinnigheid… maar het begon niet hier.

En… het is slechts door geluk… met een wereldwijde plandemie… dat mensen begonnen te kiezen voor meer veilige versies van krankzinnigheid.

Deze veiligere versies begonnen eenvoudig en veilig genoeg…

  • Ellebogen stoten;
  • Handen wassen;
  • Veel toiletpapier kopen?

En de deugdsignalering van die mensen over dit alles… totdat maskers een ding werden… en toen, zonder enige appreciatie dat Dr. Theresa Tam volledig omsloeg van “Maskers helpen niet”, naar “Maskers redden levens”, naar “Het dragen van 2 maskers is zelfs beter”… Mensen trokken de meest onzinnige en onpraktische apparaten op hun hoofd om een virus tegen te houden dat wordt verspreid door “vochtig te spreken” ~Justin Trudeau

En dit werd gevolgd door pijlen op vloeren, en sociale afstandsbubbles – mensen die hoelahoepen droegen om hun persoonlijke ruimte te verduidelijken, tot volledige ruimtehelmen en het geloof dat een virus alleen aandacht aan je schonk als je een restaurant binnenliep – Masker op, maar je met rust liet terwijl je at – Masker af… dit zou alleen geldig zijn tot 23.00 uur en dan was de inzet vrij…

En toen u dacht dat dit alles zou stoppen… na de eerste 9 maanden van “afvlakking van de curve”, omdat ons allen was verteld dat de vaccins COVID zouden stoppen… waren mensen aan het deugdsignaleren over het krijgen van elke PRIK…

Daarna kwam de woede op de ongevaccineerden die de gevaccineerden in gevaar brachten… wat uiteindelijk leidde tot…

Het meest krankzinnige deel… mensen die opscheppen over het feit dat ze 3 weken ziek waren van COVID, NADAT ze “volledig gevaccineerd” waren en geloven dat dit beter was dan de meesten van ons die nooit ziek werden van COVID – maar toch denken dat het veel erger had gekund.

Het Venn Diagram van al deze mensen is een perfecte cirkel.

En… het probleem hiermee is dat de Ether aan het uitwerken is en veel van deze mensen beginnen wakker te worden… en weten dat hun deugdzaamheidssignalen niet meer werken… en dat ze zijn bedonderd!

Wat nog erger is, is dat ze zich ook beginnen te realiseren dat ze de afgelopen 3 jaar totale hufters zijn geweest… vooral nadat ze hun Vax hadden gekregen. Terwijl niemand van hen zich wil verontschuldigen voor het feit dat ze een totale hufter zijn… zoeken ze naar een veilige uitweg… sommigen van hen zijn al op zoek naar Amnestie:

 

“Ja…ik besef dat ik je in lockdown wilde laten opsluiten, ontslaan van je baan, zonder arbeidsverzekering, verbannen uit de samenleving, niet toegelaten tot hetzelfde openbaar vervoer, medische zorg weigeren en te sterven aan COVID, maar… laten we het verleden rusten, hè?”.

Natuurlijk was dit artikel van The Atlantic gewoon een test om te zien of dit zou lukken… want het is het toppunt van waanzin en ze hadden een vinger aan de pols nodig voor dit soort reacties die zouden komen… en het was niet goed.

Dus… wat we overhouden is een meute van “like this post”, aandacht zoekende hoeren, die in een hoek gedreven zijn omdat ze de afgelopen 2 jaar complete hufters zijn geweest en ze willen 2 dingen doen.

  1. De verantwoordelijkheid voor hun daden ontlopen;
  2. Doorgaan met hun sociale media status.

En in de COVID-wereld zijn degenen die de meeste aandacht krijgen mensen die gewond zijn geraakt door de vaccins.

Terwijl ik hoop dat ik het mis heb… als deze deugdzaamheidshoeren op deze kwestie springen als een bandwagon, om hun gezicht en sociale media krediet te redden, zullen ze letsel veinzen, alle ware bevindingen over vaccinschade volledig vervuilen, alle gegevensreeksen corrumperen/scheef trekken, nodeloos ziekenhuisruimte innemen en de stem van degenen die echt letsel hebben opgelopen tot zwijgen brengen.

Elon Musk heeft dit een week geleden bekend gemaakt:

En terwijl ik hoop dat ik het mis heb over wat de volgende “Current Thing” zal zijn: de nep-vaccinverwondingen die de stemmen van de echte vaccinverwondingen wegnemen… waar denkt u dat deze gekken de volgende keer naartoe zullen gaan?

Nog een prik?

Ik weet het niet, man… ik hoop gewoon dat ik het mis heb.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Wees bang voor de volgende COVID-trend… Ik hoop dat ik het mis heb appeared first on Frontnieuws.