Wat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen?

Vaste lezers van dit blog weten dat ik onze arme en lankmoedige planeet in twee delen verdeel: Zone A, het AngloZionistische Rijk, ofwel de Wereld Hegemonie en wat ik Zone B noem, ofwel de Vrije Wereld. Bij benadering moeten we de heersende elites en de mensen over wie zij heersen, van elkaar scheiden. Dit is, […] The post Wat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen? appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Wat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen?

Vaste lezers van dit blog weten dat ik onze arme en lankmoedige planeet in twee delen verdeel: Zone A, het AngloZionistische Rijk, ofwel de Wereld Hegemonie en wat ik Zone B noem, ofwel de Vrije Wereld. Bij benadering moeten we de heersende elites en de mensen over wie zij heersen, van elkaar scheiden. Dit is, bij benadering, wat we krijgen:

Vervolgens stel ik voor een eenvoudig experiment uit te voeren. Laten we aannemen dat Rusland de oorlog tegen de NAVO verliest. We hoeven *niet* uit te leggen hoe zo’n nederlaag precies zou kunnen/moeten gebeuren, we nemen gewoon aan dat Rusland haar doelstellingen van denazificatie en demilitarisering van Oekraïne (en eigenlijk van de hele NAVO) niet kan bereiken, dat de NAVO-strijdkrachten erin slagen de Russische militaire machine te verslaan (nogmaals, het maakt niet uit hoe, met of zonder verbazingwekkende Wunderwaffen) en dat Rusland overduidelijk verliest, schrijft Andrei.

We hoeven niet eens te definiëren wat “nederlaag” zou betekenen? Misschien kunnen we ons voorstellen dat Rusland de Krim behoudt, maar al haar onlangs bevrijde gebieden uit het voormalige Oekraïne verliest, of misschien slaagt de NAVO er zelfs in de Krim te bezetten. Ik zie geen NAVO-tanks in het centrum van Moskou, maar we kunnen ons zelfs een zuiver psychologische nederlaag voorstellen waarbij beide partijen geloven dat Rusland heeft verloren en de NAVO heeft gewonnen.

Nogmaals, details, hoe onwaarschijnlijk en ver verwijderd van de werkelijkheid ook, doen er niet toe. Wat telt is alleen dit: als de vier bovengenoemde groepen allemaal beseffen dat de NAVO Rusland heeft verslagen, hoe zouden ze dan reageren?

Voor de leiders van de Hegemonie zou dit een droom zijn die uitkomt. In feite zullen de neocons die de Hegemonie leiden waarschijnlijk besluiten dat zij “het werk moeten afmaken” dat zij in de jaren ’90 niet hebben afgemaakt, en dat Rusland in verschillende delen moet worden opgedeeld. Dit zou de nieuwste “definitieve oplossing” van het Westen zijn voor het “Russische probleem”.

Voor de leiders van de Vrije Wereld zou een Russische nederlaag betekenen dat er geen alternatieven zijn voor de Hegemonie en dat de AngloZionisten, of ze het nu leuk vinden of niet, de planeet zullen regeren. Zoals de Borg in Star Trek graag verkondigen: “Wij zijn de Hegemonie. Verzet is zinloos. Jullie zullen geassimileerd worden”.

Voor de meeste mensen in de Vrije Wereld zou een Russische nederlaag een verpletterende teleurstelling zijn, om de eenvoudige reden dat de meeste mensen het AngloZionistische plan zouden zien voor wat het is: eerst Rusland pakken, dan China aanpakken en ten val brengen en dan uiteindelijk Iran en elk ander land dat ongehoorzaam durft te zijn aan de heersers van de Hegemonie.

Dit gaat duidelijk niet over Oekraïne, maar over de toekomst van de hele mensheid.

Maar hoe zit het met de mensen in Zone A die nu al onder het Anglo-Zionistische juk leven?

[Korte herinnering: Ik heb om verschillende redenen besloten geen interne VS-politiek te bespreken op de Saker-blog, en ik zal mijn best doen me aan deze regel te houden. Toch zal ik het voor de hand liggende zeggen: we weten nu allemaal de uitslag van de laatste verkiezingen in de VS en de volwassenen in de kamer begrijpen wat er is gebeurd, het is niet nodig om hier verschillende gemeenplaatsen op te sommen. Als er iemand is die dit leest en oprecht gelooft dat een of andere variant van de Neocon-Unipartij aan de macht de zaken ten goede zal veranderen of zelfs de onvermijdelijke ineenstorting zal vertragen, raad ik die persoon aan hier niet meer te lezen. Nu voor de rest van ons:]

Ik denk dat de eerste reactie van de meeste mensen in Zone A een mix zal zijn van opluchting (“Natuurlijk wist ik dat het Westen zou winnen!”) en onverschilligheid (transgenderproblemen zijn ZO veel belangrijker!): hun dappere “beste strijdmacht in de geschiedenis van de wereld” heeft een of andere commie een schop onder de kont gegeven die zeker een schop onder de kont verdiende. Sommige van de meest optimistische verdedigers van de “westerse beschaving” zullen zelfs in onze commentaarsectie komen glunderen: “ha! ha! ik zei het toch! Jullie Poetin en zijn domme generaals hebben een pak slaag gekregen van de beste generaals van de VS en de NAVO!”. En voor een tijdje zullen ze zich echt goed voelen. Gewroken: eindelijk zullen de domme Russen de prijs betalen voor het kiezen en steunen van zo’n zwakke, besluiteloze, naïeve, corrupte, incompetente (en mogelijk zelfs aan kanker stervende) leider!

En had het Kremlin maar de wijsheid gehad om naar zijn “westerse vrienden” te luisteren!

Maar nee, dat heeft het Kremlin niet gedaan, en nu zal de hel losbarsten. Natuurlijk, als Rusland’s “westerse vrienden” het voor het zeggen hadden gehad, hadden ze allang een bliksemsnelle blitzkrieg uitgevoerd, Banderastan in puin geslagen (à la Fallujah, zo u wilt) en de NAVO snel en resoluut verslagen. Maar die domme idioten in het Kremlin luisterden niet, en dus verdienen ze wat er nu komt.

Oké, fair enough.

Maar hoe zit het met de gewone mensen in zone A? Degenen wiens “kant” zogenaamd heeft “gewonnen”?

Als de eerste feestvreugde voorbij is, wat gaat er dan met hen gebeuren?

Wil iemand een gokje wagen? Zo ja, post dan uw gedachten in het commentaarveld hieronder.

Mijn persoonlijke mening is dat na de nederlaag van Rusland, de nederlaag van China (op welke manier dan ook) de volgende zal zijn. Zodra dat gebeurt, worden alle volgende landen onthoofd en irrelevant: BRICS, SCO, CSTO. Het volgende land op de dodenlijst van de Hegemonie is Iran, dat de steun van Rusland en China heeft verloren en de Hegemonie niet met succes zal kunnen uitdagen. Dat zal dan weer grote gevolgen hebben voor het hele Midden-Oosten. Wannabe Pasja Erdogan zou zeer snel in het nauw worden gebracht. Hetzelfde geldt voor MBS.

De Israëli’s zullen het gevoel hebben dat ze het universum goed genoeg hebben “gerepareerd” en dat hun Moshiach de volgende moet zijn           </div>
					        <section class=

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow