Wat is dat ding wat ik op Frontnieuws voorbij zie schieten? – Update

Oké. Even snel tussendoor waarbij ik een hoop technische details achterwege laat, dat is Cloudflare, hier kunt u de details vinden wat het doet. Maar kort samengevat, zorgt het ervoor dat het verkeer naar FN over verschillende servers verspreidt wordt zodat het niet allemaal in 1 keer op mijn bord valt. Vooral het laatste jaar […] The post Wat is dat ding wat ik op Frontnieuws voorbij zie schieten? – Update appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Wat is dat ding wat ik op Frontnieuws voorbij zie schieten? – Update

Oké. Even snel tussendoor waarbij ik een hoop technische details achterwege laat, dat is Cloudflare, hier kunt u de details vinden wat het doet. Maar kort samengevat, zorgt het ervoor dat het verkeer naar FN over verschillende servers verspreidt wordt zodat het niet allemaal in 1 keer op mijn bord valt. Vooral het laatste jaar is het een constant gevecht om het groeiende dataverkeer, waaronder uw oproepen, in goede banen te leiden om te vermeiden dat mijn server gaat roken, oftewel stotteren en blijft hangen. Veel van het dataverkeer zijn bots en andere parasieten. Op aanraden van de jongens van mijn serverprovider Dreamhost, de beste provider van de wereld, die FN overigens ruim een jaar geleden gratis, ja gratis, naar een snellere server migreerden, heb ik wat extra Cloudflare functies aangezet om deze te onderscheppen en te elimineren. Dus niet in uw broek plassen wanneer het langs uw gezicht vliegt, overigens alleen bij het opladen. Het kijkt alleen maar onder uw comp of u geen tor of ander gespuis bent. Het duurt even voordat er eventueel kwalijke bijeffecten kunnen optreden. Dus of het een blijvertje is weet ik nog niet.

Zo, weet u dat ook weer. Ga ik weer verder met wat ik graag voor u doe, nieuwsjagen.

Met vriendelijke groet,

Rommel

Update:

Deze specifieke Cloudflare optie uitgeschakeld. Het confronteert met sommige functies in mijn WP-editor. Zal er later nog eens naar kijken.

The post Wat is dat ding wat ik op Frontnieuws voorbij zie schieten? – Update appeared first on Frontnieuws.