Wanneer de echte wetenschap zal spreken

Ezra Armakye: "Een kritische observatie over deskundigen en politici in dit COVID tijdperk."

Deel dit artikel

Wanneer de echte wetenschap zal spreken

Wanneer de wetenschap zal spreken

Mijn naam is Ezra Armakye, schrijver van het boek 'Hoop in de gehele mensheid'. Al voor deze periode ben ik erg kritisch naar het beleid van de overheden op globaal niveau. Als 27 jarige houd ik mij graag bezig met de factoren dat dit systeem zouden kunnen verbeteren.

Het is mij altijd al opgevallen dat er bepaalde kenmerken zijn die afgewezen worden of niet worden toegelaten om te integreren in ons systeem. Simpele oplossingen voor hongersnood, armoede. De integratie van artificiële intelligentie waardoor we ons milieu vriendelijker kunnen verplaatsen en het dagelijkse leven een stuk gemakkelijker kunnen maken.

Uiteraard ben ik van mening dat artificiële intelligentie enkel kan worden toegepast als er wereldvrede is. Waarom? Deze fysica is zeer sterk en krachtig en zal in ons nadeel spelen als die beheert wordt door negatieve intenties. Het is een moeilijk aspect om te schreeuwen voor een betere wereld als de meerderheid hier niet in gelooft.

 Het viel mij ook op dat negativiteit is genormaliseerd in ons denksysteem. Positief zijn is voor 'zwevers'.

Van maandag tot vrijdag werken en uitkijken naar het weekend en andere activiteiten waar onze bloeddruk van verhoogt, verblinden ons deccenia lang waartoe we nu in deze situatie zitten. Naar mijn mening is dit een creatie van ons allemaal en zijn dit de consequenties van onbewust te leven.

Ik doe meditatie en sta open voor erg veel theoriëen die ik probeer te linken aan dit grote wereldse verhaal en dan bedoel ik niet Covid maar het leven op deze planeet in het algemeen. Kwantumfysica heeft mij vanaf 2015 geïnspireerd nadat ik mijn vorig leven heb kunnen reflecteren en veranderen.

Ik deel graag mijn visie over de corona 'pandemie' waar wij in leven.

Het is voor herhaling vatbaar om te zeggen dat covid-19 en heel haar pandemie maar uit 1 theorie bestaat, terwijl wetenschap altijd te discussiëren valt.

"Mondmaskers dragen na meer dan een jaar zijn preventief voor groeiende infecties."

"Het mRNA-vaccin zal je terug vrij maken."

"Vaccinaties zullen onze vrijheden teruggeven."

Het is duidelijk dat er een tegenwind is ontstaan 'in den beginne' van de COVID carrière van talrijke deskundigen die het grootste woord krijgen in de mainstream media.

Het feit dat het vaccin waarbij mensen nog altijd worden besmet, nog altijd een kans geeft om besmet te raken, is tegen de belofte dat het vaccin de oplossing is.

Echter blijven de aangewezen deskundigen ons erop wijzen dat vaccineren noodzakelijk is om groepsimmuniteit te stimuleren.

Welke weerstand krijgen deze deskundigen?

Geert Vanden Bossche heeft al een oproep gedaan naar het WHO om de vaccinatie campagnes stop te zetten. Geert is pro vaccin in het algemeen want hij heeft een CV waar je U tegen kan zeggen als het gaat om vaccinaties.

Elke rechtzaak waar de grondwet wordt gebruikt om dergelijke bekeuringen omtrent de pandemiewet aan te vechten, wordt verdreven door de corona maatregelen.

Deze maatregelen hebben allesbehalve een wetenschappelijke basis. Het zijn meningen en eerder strategieën om de economie van pcr testen en vaccinaties op hoge pijlen te houden.

De tijd van censuur en spraakverbod neemt aardig toe.

Wat is de intentie die wij kunnen constateren naarmate het gedrag van de voorstanders van vaccinaties bij populaire politiekers?

Ik zou durven zeggen dat naïviteit, groepsdruk, vriendjespolitiek grote rollen spelen.

De meerderheid van de politici in België staat achter de vaccinatiegraad zonder te weten wat de nadelen zijn van massaal te vaccineren.

Ik heb erg lang nagedacht over al de betrokkene bij de politici. Er spelen erg veel factoren mee omtrent de druk die op de burgers uitgeoefend wordt om zichzelf te laten vaccineren.

Vele politiekers zitten in hetzelfde schuitje als de burgers zelf: Ze mogen luisteren naar wat de deskundigen te vertellen hebben.

De deskundigen op de mainstream media ga ik even bestempellen als marketing assistenten zodat het duidelijk is over welke deskundigen ik het heb.

Het is zeker geen leugen om deze personen te bestempelen als marketing assistenten. De pcr test zorgt voor de stijgende cijfers en deze cijfers zorgen voor een logica naar de burgers toe om zich te laten vaccineren.

Deze assistenten accepteren geen enkele kritiek als het aan komt om te bewijzen dat hun strategiëen werken. Is het niet de taak van een echte wetenschapper om zijn studies ook bloot te leggen zodanig een simpele overtuiging objectief gebeurd kan worden?

Wanneer houdt de oorlog van wetenschap op?

Heel simpel, de realiteit zal tonen wie er nu gelijk heeft.

Was het dan zo slim om als wetenschapper achter gedwongen vaccinatie te staan?

Is het slim als deskundige om aan meer dan 50% procent van een mensenmassa een expirmenteel vaccin toe te dienen?

Wat als er meer en meer doden vallen?

Als we de gang van zaken zien bij het WEF is het de bedoeling dat wij door angst onze vrijheid en rechten weggeven. Het is volgens Klaus Schwab de bedoeling dat Covid19 een mogelijkheid biedt om een nieuwe digitale wereld te vormen.

We zien dat de meeste politiekers die voorstander zijn van dit vaccin, lid zijn van WEF of al betrokken zijn met WEF. Dit personeel-model zien wij overal in de wereld terug. WEF leden zoals Alexander de Croo die een serieuze tegenwind krijgen van menselijke logica. Het draait daarom niet echt om wetenschap maar voor een hoge vaccinatiegraad.

Naar mijn mening heeft Klaus hard gewerkt de afgelopen 8 jaar om veel invloedrijke personen tot het WEF te krijgen.

Het World Economic Forum heeft een boek: "The Great RESET"

Daar wordt erg systematisch in omschreven hoe Covid 19 een voordeel is voor Klaus zijn dromen.

Is er een agenda die strijd tegen de logica?

Ja die is er, deze kan geobserveerd worden als we de juiste cijfers en grondwetten als tegenwind gebruiken tegen heel deze pandemie cultuur. Er wordt gebogen voor theoretische uitspraken van deskundigen die de praktische kant van de wetenschap nauwelijks kunnen tewerkstellen.

Er zijn erg veel theorieën die complotten worden genoemd. Maar op de website van WEF staat heel deze pandemie omschreven, zelfs het Omicron variant was vorig jaar al voorspeld net als de Delta.

Niet alleen zijn deze vermeldingen op deze website van WEF motieven om te verwijten dat er een agenda is. Er zijn ook erg veel voorspellingen gedaan vanuit de spirituele wereld.

Vanuit de nuchtere kijk van een Duitse onderzoeker, Reiner Fullmich, omschrijft hij hoe Bill Gates, Fauci en het World Economic Forum betrokken zijn bij de administratie van het lekken van het virus in het Wuhan lab te China.

China, 1 van de machtigste landen ter wereld zou dergelijke acties toch direct aanvechten?

Wanneer Amerikanen betrokken zouden kunnen zijn bij het ontwerpen van een virus, dan zou er toch al lang oorlog zijn?

Onderzoekers uit China en Amerika zijn al zo ver dat ze hebben ontdekt dat er vele financiële organisaties betrokken zijn bij het opbouwen van het Wuhan lab. Deze organisaties kunnen dan weer gelinked worden aan het WEF.

De president van China is zo gevoelig als het maar kan zijn dus bij enig schrim bewijs zou de wereld horen dat China oorlog heeft verklaard. In de werkelijkheid houdt China zich enkel open als voorbeeld betreffende de corona dictatuur.

In China is het Social Credit system al van start gegaan. Onlangs werd er gerapporteerd dat miljoenen Chinezen niet op reis konden omdat ze te weinig punten hadden.

Hier en daar zien wij dergelijke voorspellingen ook in de Vlaamse kranten.

Over heel de wereld is hier sprake van.

Dit heeft geleid naar demonstraties.

Persoonlijk ben ik betrokken bij dergelijke betogingen tegen het CST. Op 21 november trokken er ruim 70.000 mensen naar Brussel om de verplichting van vaccinatie tegen te houden. De mensen die daar aanwezig waren hadden 1 ding gemeen: slachtoffer van sociale uitsluiting.

Zowel horeca eigenaars, doktoren, advocaten, leerkrachten als skaters waren aanwezig.

Het was een dag om nooit te vergeten, deuren werden er nadien geopend voor onze organisatie 'Samen voor Vrijheid'.

Samen met Sarah Melis en een actieve kerngroep kregen wij het voor elkaar om tal van organisaties die voor tegenwind zorgden doorheen het jaar 2021 en 2022, samen te brengen naar Brussel als 1 grote familie.

Hoe komt betogen over bij het collectieve?

Helaas worden de betogingen omschreven door de mainstream media. We zien daardoor ook erg veel tegenspraak van de mensen die er aanwezig waren, die de waarheid hebben gezien.

Het is een oorlog van de Mainstream media, de wetenschap en liefde.

Waarom liefde?

"Niet-gevacineerden zijn gevaarlijk geworden, niet- gevaccineerden krijgen het hard te verduren in familie kringen en relaties, niet-gevaccineerden verliezen van de brainwash-praktijken hun geliefdes."

Er wordt een hele bevolking uit elkander gedreven op basis van meningen en opvattingen van zowel deskundigen als van politiekers. De ware wetenschap is slachtoffer van censuur en karaktermoord.

Is dit het einde van ons oude leven?

Ik denk van wel. We zijn aangekomen bij een licht waar wij duidelijker de intenties zien van personen die al deccenia over ons regeren.

Gaan wij een nieuwe wereld kunnen ontwerpen hierdoor?

Jazeker, wij zijn allen niet zozeer slachtoffer van corruptie maar van onszelf. Deccenia lang gedragen wij ons als slachtoffers, geven wij ons denken over aan deskundigen, verdwalen wij in onze dagelijkse noden.

Het is geen toeval dat een beschaving die zich voedde op het gecontroleerde beeld van de mainstream media, zo gemakkelijk mee ingaat in heel dit gebeuren.

Wij mogen deze tijden spreken over bewustwording. De agenda blijft strijden tegen alle logica en de ordediensten worden aggresiever om de burgers mee in deze agenda te sleuren. Om de burgers erop te wijzen dat de grondwet niet meer telt door een vrius.

Zijn er vroeger geen mensen gestorven om de grondwet staande te houden?

Er zijn tijdens de oorlog veel mensen gestorven om de rechten van de mens te pleiten. Het is voor mij persoonlijk erg moeilijk als ik begin te ratelen over wat ik kan doen. Het leger is onder druk van de Belgische coalitie dus ik kan me daar niet bijvoegen.

Mijn brieven naar de politiekers krijgen geen antwoord omdat ook zij afhankelijk zijn van mogelijke chantage, groepsdruk, misleiding, corruptie, onwetendheid...

Wat kunnen wij best doen in deze tijden en hoe sluit ik mij daar het best bij aan?

Zoals vermeld in het begin, wetenschap zal winnen. Als getuige op vele demonstraties en verantwoordelijke ervan, zie ik de ontwaking aan de COVID leugen motiveren door de niet-nakomende beloftes van politici.

Ik zie een piek in het aantal mensen die komen betogen. Dit geeft mij het gevoel dat dit niet meer lang zal duren. De wetenschap die deze 'pandemie' kan beëindigen, ligt klaar om er naar te kijken, om ernaar te luisteren.

We gaan even door een chaos waar ik een burgeroorlog zeker niet zal ontkennen. Het is een mogelijkheid als we de effecten van emoties van onrecht niet ontkennen.

Laten we de scheiding gecreëerd door de mainstream media weer opvullen om te netwerken om te voelen wat juist is.

Het is met zijn allen of niet. Zolang er geen eenheid is, zal de strijd zich enkel herhalen.

Ezra Armakye