Waarom “geven” ze EINDELIJK toe dat het Covid- vaccin schadelijk kan zijn?

Het mainstream narratief spinnen – van politici tot het CDC tot de media – is begonnen met het melden van “mogelijke schade” als gevolg van Covid-“vaccins”. Dit is een potentieel ingrijpende verandering in het narratief, maar zoals gewoonlijk moeten we de eeuwige vragen stellen – Waarom dit? Waarom nu? Al bijna twee jaar lang worden […] The post Waarom “geven” ze EINDELIJK toe dat het Covid- vaccin schadelijk kan zijn? appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Waarom “geven” ze EINDELIJK toe dat het Covid- vaccin schadelijk kan zijn?

Het mainstream narratief spinnen – van politici tot het CDC tot de media – is begonnen met het melden van “mogelijke schade” als gevolg van Covid-“vaccins”. Dit is een potentieel ingrijpende verandering in het narratief, maar zoals gewoonlijk moeten we de eeuwige vragen stellen –

Waarom dit?

Waarom nu?

Al bijna twee jaar lang worden degenen onder ons die hun bezorgdheid uiten over de mogelijke schade door het opdringen van ongeteste en onnodige gentherapieën aan miljarden mensen ofwel genegeerd door de luidruchtige meerderheid ofwel belasterd door hen. En dit omvat zowel de mainstream als de “alt”-media, schrijft Kit Knightly.

In de zeldzame gevallen dat een “anti-vaxxer” een podium kreeg, was het meestal een zorgvuldig uitgekozen gek, of een kleine beroemdheid die argumenten uit emotie aanvoerde.

De echte wetenschap – en de professionals die die wetenschap communiceren – werden verbannen uit de mainstream ether. Uit het zicht en de geest gebannen.

De vaccins werden door iedereen overal als “veilig en effectief” bestempeld.

Tot nu.

Vorige week nodigde BBC News in het Verenigd Koninkrijk Dr. Aseem Malhotra uit om het voorschrijven van statines ter voorkoming van hartziekten te bespreken (ja – een ander onderwerp, voor een andere keer).

Tijdens zijn zeven minuten durende interview bracht hij mRNA covid-“vaccins” in verband met mogelijke hartziekten:

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow