Waar is de door vaccins veroorzaakte COVID-Apocalyps die je me beloofde?

Hier is het. De ziekenhuizen kunnen het niet aan. Iedereen heeft enige T-cel immuniteit, dus we krijgen geen mensen meer aan de beademing met Acute respiratory distress syndrome (ARDS), maar de apocalyps ontvouwt zich om u heen. De problemen zijn vergelijkbaar in Nederland, de regering schrapt de normen voor wanneer je een ambulance kunt verwachten. […] The post Waar is de door vaccins veroorzaakte COVID-Apocalyps die je me beloofde? appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Waar is de door vaccins veroorzaakte COVID-Apocalyps die je me beloofde?

Hier is het. De ziekenhuizen kunnen het niet aan. Iedereen heeft enige T-cel immuniteit, dus we krijgen geen mensen meer aan de beademing met Acute respiratory distress syndrome (ARDS), maar de apocalyps ontvouwt zich om u heen. De problemen zijn vergelijkbaar in Nederland, de regering schrapt de normen voor wanneer je een ambulance kunt verwachten. Duizenden COVID-patiënten worden hier naar huis gestuurd met zuurstofflessen, zodat ze niet in de statistieken voorkomen, schrijft Rintrah.

Merk trouwens op hoe de curve in de zomer van 2021 onderaan staat, dus het zijn niet alleen nadelige gevolgen van vaccins. Als u gevaccineerd bent, weet uw lichaam niet hoe het dit virus goed moet bestrijden, het verspreidt zich min of meer stilletjes in uw lichaam tot het een acute gezondheidscrisis veroorzaakt, die dan niet wordt geregistreerd als zijnde te wijten aan SARS-COV-2. Alle waargenomen oversterftegevallen in Singapore betroffen mensen die in de afgelopen 90 dagen waren geïnfecteerd.

Dit is het probleem waarmee u te maken heeft. In een bepaald jaar wordt 8% van de bevolking symptomatisch geïnfecteerd met griep. Hoe zit het met SARS-COV-2? Naar schatting krijgt u die nu gemiddeld twee keer per jaar. Met andere woorden, op basis van deze cijfers zou je verwachten dat de T-cel uitputting op bevolkingsniveau een orde van grootte groter is dan bij griep. Dat zou het risico van een positieve terugkoppeling kunnen inhouden, omdat de uitputting van T-cellen op bevolkingsniveau ons vatbaar maakt voor meer virale infecties.

De samenleving kan het gewoon niet aan dat mensen nog jarenlang twee keer per jaar dit virus oplopen. Als u aandacht hebt besteed aan wat ik heb geschreven, begrijpt u waarom mensen het blijven oplopen en waarom we nu geen kudde-immuniteit genieten. Ik zal u nogmaals laten zien wat de juiste weg was:

En nu moet u deze gegevens aanpassen voor het simpele feit dat de geboosterde mensen vaker getest worden:

Klik voor groot

Het lijkt erop dat de ongevaccineerde 38% van de bevolking, ongeveer 5% van de infecties heeft. Met andere woorden: zonder deze vaccins zou u kudde-immuniteit hebben bereikt. Mensen zouden natuurlijk nog steeds vatbaar zijn bij blootstelling, ze zouden het zelfs kunnen doorgeven, maar de r0 zou dalen tot onder de 1. Met iedereen ongevaccineerd, krijg je in plaats daarvan een Algerije:

Bij elke stap probeerde de natuur de koers te keren, maar de mens was als een soort demonisch bezeten gek, die erop staat om met bovenmenselijke kracht in het verkeer te springen waardoor vier man hem niet kunnen tegenhouden. De natuur werd machteloos, niet in staat u te stoppen om de pest over u uit te storten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Waar is de door vaccins veroorzaakte COVID-Apocalyps die je me beloofde? appeared first on Frontnieuws.