VS-regime past nu maximale wreedheid toe op het Oekraïense volk

Het laagste van het laagste in oorlogsvoering is slecht getrainde troepen naar het slagveld te sturen en achter hen troepen te hebben die tot taak hebben te schieten om alle slecht getrainde troepen aan het front te doden die proberen terug te trekken. Dat is wat het bevel van de Verenigde Staten (het “NAVO-commando” zoals […] The post VS-regime past nu maximale wreedheid toe op het Oekraïense volk appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

VS-regime past nu maximale wreedheid toe op het Oekraïense volk

Het laagste van het laagste in oorlogsvoering is slecht getrainde troepen naar het slagveld te sturen en achter hen troepen te hebben die tot taak hebben te schieten om alle slecht getrainde troepen aan het front te doden die proberen terug te trekken. Dat is wat het bevel van de Verenigde Staten (het “NAVO-commando” zoals Rusland het noemt – hoewel Oekraïne geen lid is van de NAVO, en alle beslissingen van het opperbevel voor de Oekraïense strijdkrachten in deze oorlog nu door de Amerikaanse regering en door niemand anders worden genomen) over de oorlog van Oekraïne met Rusland op de slagvelden van Oekraïne heeft bevolen, en wat de Oekraïense strijdkrachten nu doen, vooral in de regio Kherson in het zuiden van Oekraïne, schrijft Eric Zuesse.

De Oekraïense president Volodmyr Zelensky zal hiervoor boeten als deze oorlog voorbij is. Hij is zo wanhopig geworden dat hij zijn volk dit laat overkomen in plaats van zich over te geven om hen te redden van de dubbele ellende van de oorlog die hen nu wordt opgedrongen, niet alleen door de troepen van de vijand – wat in ELKE oorlog gebeurt – maar ook door “hun eigen” troepen (die in feite worden geleid door een buitenlandse mogendheid – de regering van de VS). Vóór de Amerikaanse staatsgreep in Oekraïne in februari 2014 beschouwde de overgrote meerderheid van de Oekraïners de NAVO als de vijand van Oekraïne, maar dat veranderde onmiddellijk daarna in “vriend”. Wat zal hun mening zijn over de NAVO als deze oorlog voorbij is en het totaliristische optreden van Oekraïne tegen zijn pers niet langer van kracht is? (De VS hebben ook een perscrisis, maar die is veel milder. Een Google-zoekopdracht naar het tweetal “Ministerie van Defensie” en “Rusland” levert bijvoorbeeld het “Ministerie van Defensie van Oekraïne” op, maar NIET van Rusland. En hoewel het Ministerie van Defensie van Rusland in feite live online is, is alles wat men ervan ziet in de Verenigde Staten “403 Verboden“, zonder uitleg over wie het “verbiedt”, maar dat “wie” is het Amerikaanse regime zelf, handelend via zijn verschillende agentschappen, waaronder Google – zoals wordt aangegeven in dit en dit).

Joe Biden zit veilig in zijn Witte Huis en commandeert Oekraïne voor zijn eigen doeleinden, terwijl hij het vernietigt voor de inwoners daar.

Zelensky zit op zijn beurt in de val, want als hij de hulp die hij van Amerika krijgt zou verliezen, zou hij door de Oekraïners omver worden geworpen en in stukken worden gescheurd. Als hij nu nee zegt tegen Uncle Sam, betekent dat zijn eigen ondergang en dat hij in de geschiedenisboeken terechtkomt als niet alleen een mislukte, maar ook een kwaadaardige leider (wat hij hoe dan ook is, omdat hij namens de Verenigde Staten heeft geregeerd, maar de overwinnaar in een oorlog schrijft altijd die boeken, en dus heeft Zelensky alleen nog hoop om te overleven als Uncle Sam zijn Oekraïense oorlog tegen Rusland wint, hetzij fysiek, hetzij qua reputatie).

Vladimir Poetin had Biden op 17 december een deal aangeboden om Amerika’s verdere uitbreiding van de NAVO te stoppen, in ruil voor vrede tussen Rusland en het Westen (de Amerikaanse regering en haar vazalstaten of “bondgenoten”), maar op 7 januari zei Biden (via zijn NAVO) daar nee tegen; en de enige vraag die toen overbleef was: wanneer zal Rusland toeslaan om Oekraïne te neutraliseren om te voorkomen dat Amerikaanse raketten in Oekraïne worden geplaatst op ongeveer 450 km van Moskou (op vijf minuten vliegen van het Kremlin)? Op 24 februari kregen we het antwoord van Rusland: zijn “speciale militaire operatie”.

En nu is het zover. Op een gegeven moment zal Biden of Poetin moeten toegeven aan de ander. Als Biden wint, zullen Amerikaanse raketten op slechts vijf minuten van het Kremlin worden geplaatst (wat veel te dichtbij is voor Rusland om vergeldingsraketten te kunnen lanceren voordat het Russische hoofdkwartier is uitgeschakeld door een blitz Amerikaanse nucleaire first strike) alleen een kwestie van “wanneer?” zijn en niet langer “als?”

Als Poetin echter wint, zal het Amerikaanse imperium niet de alomvattende wereldwijde hegemonie kunnen bereiken die het sinds 25 juli 1945 nastreeft; en in deze eeuw, de 21e, zal de internationale dictatuur van de VS en haar bondgenoten (Amerika’s groeiende imperium sinds 1945) worden vervangen door internationaal leiderschap vanuit Azië, en vooral vanuit Rusland en China.

Zowel Rusland als China hebben hun veroordeling van alle imperia, het principe zelf van het imperium, dat suprematie is, reeds duidelijk gemaakt; en dus zijn zij reeds officieel geëngageerd, niet om bestaande imperia te vervangen, maar in plaats daarvan zoals FDR was voordat Truman hem verving: om alle imperia te beëindigen en de V.N. te versterken, om het imperialisme zelf te beëindigen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De meest nepachtige PR-intensieve oorlog aller tijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post VS-regime past nu maximale wreedheid toe op het Oekraïense volk appeared first on Frontnieuws.