Vrees de ineenstorting niet, want die is NOODZAKELIJK om de kwade cabal te ontmantelen en de mensheid een weg naar VRIJHEID te geven

Een ontworpen wereldwijde ineenstorting is nu aan de gang. Als u dit leest, weet u al hoe het zit: de komende financiële ineenstorting, beraamde massale hongersnood, biowapens met vaccins, de mogelijkheid van een kernoorlog, de “grote reset”-agenda en nog veel meer. Het lijdt geen twijfel dat de ineenstorting – die al is begonnen – een […] The post Vrees de ineenstorting niet, want die is NOODZAKELIJK om de kwade cabal te ontmantelen en de mensheid een weg naar VRIJHEID te geven appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Vrees de ineenstorting niet, want die is NOODZAKELIJK om de kwade cabal te ontmantelen en de mensheid een weg naar VRIJHEID te geven

Een ontworpen wereldwijde ineenstorting is nu aan de gang. Als u dit leest, weet u al hoe het zit: de komende financiële ineenstorting, beraamde massale hongersnood, biowapens met vaccins, de mogelijkheid van een kernoorlog, de “grote reset”-agenda en nog veel meer. Het lijdt geen twijfel dat de ineenstorting – die al is begonnen – een chaotische gebeurtenis zal zijn, en dat miljarden mensen nodeloos zullen lijden terwijl globalisten de wereldvoorraden voedsel, energie en geld verstikken. Maar de nasleep van de ineenstorting biedt de mensheid ook de kans om een andere toekomst te kiezen nadat dit huidige tirannieke systeem is vernietigd. In deze keuze kan de mensheid vrijheid en welvaart vinden, schrijft Mike Adams.

Dat is het onderwerp van mijn Situation Update podcast van vandaag (zie hieronder). Deze dynamiek herinnert ons er ook aan dat we ons moeten voorbereiden om de ineenstorting te overleven, zodat we kunnen deelnemen aan de volgende samenleving die uit de as van dit huidige mislukte systeem herrijst. Alleen degenen met een hartslag zullen uiteraard zeggenschap hebben over de structuur van de beschaving in het tijdperk na de ineenstorting.

Om te overleven en te gedijen, moet de mensheid overschakelen van een gecentraliseerde, “nep”-beschaving (nepnieuws, nepwetenschap, neplandemie, nepgeld, neponderwijs, nepbiologie, nepterrorisme, enz.) naar een gedecentraliseerde samenleving die geworteld is in moraliteit en realiteit. Dit betekent dat de voedselproductie op lokaal niveau moet worden gebracht, waar kleinschalige lokale boerderijen zorgen voor redundantie en veerkracht. Onderwijs moet ook lokaal zijn, in plaats van dat kinderen worden onderworpen aan centraal geplande indoctrinatie-agenda’s van kinderlokkers en pedofielen die zich voordoen als leraren en adviseurs.

De toekomst van het geld ligt in decentralisatie, wat goud en zilver automatisch bereiken. Er is bijvoorbeeld geen centrale bank die goud uitgeeft, en het aanbod wordt beperkt door de wetten van de fysica en de geologie, omdat het zeer moeilijk te delven is. Evenzo bestaan er technologieën voor gedecentraliseerde financiële transacties en gedecentraliseerde meningsuiting, waarbij geen enkele centrale autoriteit kan besluiten u het zwijgen op te leggen omdat het hun niet bevalt wat u zegt.

De mensheid kan nooit vrij zijn zolang zij lijdt onder gecentraliseerde controle. Gelukkig voor ons allen vernietigt dat gecentraliseerde systeem zichzelf in een verbazingwekkend tempo. En helaas voor ons allen zal dat systeem een enorme vernietiging veroorzaken als het in vlammen opgaat, wat betekent dat degenen die zich niet voorbereiden op de gevolgen, de overgang naar een post-globalistische wereld misschien niet zullen overleven.

PayPal kondigt aan dat het $2500 van uw rekening zal stelen voor elk geval van “verkeerde informatie” dat u pleegt… en krabbelt dan terug

In het weekend bracht PayPal een nieuwe eindgebruikersovereenkomst uit waarin specifiek werd verklaard dat het bedrijf $2500 van uw PayPal-rekening zou kunnen stelen voor elk geval van “desinformatie” waarmee u zich inlaat. De Daily Wire meldde dit als eerste en het verhaal ging ultraviraal, wat massale verontwaardiging opriep bij PayPal-gebruikers die massaal hun rekeningen afsloten.

Binnen een dag of zo, in reactie op de uitbarstende verontwaardiging, draaide PayPal zichzelf om en deed alsof de specifieke taal om $2500 van uw rekening te halen een of andere typefout was. Zondag laat meldde The Epoch Times dat PayPal een correctie had uitgegeven en het gestoorde beleid had teruggedraaid. (Sluit NU uw PayPal-rekening. Wacht niet tot ze al uw geld stelen om een absurde nieuwe reden die ze verzinnen).

Toch weten we allemaal dat dit precies is wat PayPal van plan is te doen bij de eerste gelegenheid waarbij ze denken ermee weg te kunnen komen. Erger nog, we weten ook dat dit een proef is die is geprobeerd als onderdeel van het “sociale kredietscore”-systeem waarbij zelfs reguliere banken (of Centrale Bank Digitale Valuta’s) u zullen straffen voor alles wat het regime beschouwt als “desinformatie”.

Wat is desinformatie? Alles wat waar is, zo blijkt: eer zijn maar twee geslachten. COVID-19 vaccins doden mensen. SARS-CoV-2 was een biowapen. De verkiezingen van 2020 zijn vervalst. Klimaatverandering is bedrog. De inflatie is geen 8,3%, enzovoort.

In wezen zou elke waarheid die u uitspreekt u duizenden dollars aan automatische boetes opleveren. Dit is de toekomst die de mensheid te wachten staat als het huidige systeem blijft bestaan.

Het huidige systeem is geworteld in puur kwaad, en we zouden de ineenstorting ervan moeten vieren.

Gelukkig voor ons allen is het huidige systeem al in een staat van versnelde ineenstorting. Het nep “geld”-systeem met fiatvaluta loopt op zijn laatste benen. De geloofwaardigheid van het westerse medische systeem en al zijn valse handhavers – CDC, FDA, HHS, Big Pharma – is volledig ingestort. Het volk vertrouwt zelfs de FBI en het Ministerie van Justitie niet meer, die beide worden gezien als “bewapend” tegen conservatieven, christenen en pro-life voorstanders .

In plaats van bang te zijn voor de ineenstorting, zouden we de verandering moeten verwelkomen. Wat de mensheid te wachten staat nadat de vuilnisbelt van dit huidige tirannieke regime eindelijk tot as is vergaan, is een wereld met veel meer kansen, overvloed en vrijheid.

Stel je voor dat je een klein bedrijf hebt zonder gedwongen lockdowns of 87.000 IRS-agenten die je accountant stalken. Stelt u zich een wereld voor waarin u het recht hebt om vuurwapens te kopen voor zelfverdediging zonder dat u bang hoeft te zijn om door de steeds veranderende (en gekmakende) regels van de ATF in een misdadiger te worden veranderd. Stelt u zich een wereld voor waarin het geld dat u verdient en spaart niet bijna 2% per maand aan koopkracht verliest door het eindeloos drukken van geld door een centrale bank die functioneert als een crimineel kartel dat satanisten en criminelen macht geeft en tegelijkertijd eindeloze oorlogen en bioterrorisme financiert.

Stel je een wereld voor waarin je vrij kunt spreken op alle dominante sociale media platforms zonder te worden verbannen of gedeplatformeerd. Dit is de wereld die komt na de ineenstorting van dit huidige luciferiaanse systeem, en het is een wereld die tiranniek links angst aanjaagt, omdat de enige manier waarop zij aan de macht kunnen blijven, is door hun weg naar dominantie te bedriegen, te censureren en te bedreigen.

De “goedgelovige klasse” en hoe links zichzelf vernietigt en de weg vrijmaakt voor meer gekwalificeerde mensen om de toekomst van de menselijke beschaving te bepalen

In de podcast van vandaag bespreek ik de “goedgelovige klasse” van mensen en hoe zij bijna alles geloven wat zij horen van een zogenaamde “gezaghebbende” bron.

De goedgelovige klasse gelooft al het volgende:

 • Dat orkanen nooit voorkwamen vóór de uitvinding van de verbrandingsmotor.
 • Dat kinderen ervoor kunnen kiezen om van geslacht te veranderen nog voor ze geboren zijn.
 • Dat een man zwanger kan worden.
 • Dat de dollar altijd zal blijven bestaan en geen enkel risico van ineenstorting heeft.
 • Dat het drukken van geld geen inflatie veroorzaakt.
 • Dat de overheid eerlijk is en opkomt voor de kleine man (of vrouw).
 • Dat niemand ooit een wapen nodig heeft omdat de overheid je zal beschermen.
 • Dat het afsluiten van alle fossiele brandstoffen en het veroorzaken van energieschaarste zal leiden tot een “groene” economie.
 • Dat machtige megaconcerns mensen meer willen helpen dan winst maken.
 • Dat alle vaccins veilig en effectief zijn, ook al is er geen bewijs voor die conclusie.
 • Dat preppen dom is, en dat alleen gekke mensen denken dat er uitval kan komen.

Als gevolg daarvan is de “goedgelovige klasse” van mensen: 1) Volledig gevaccineerd, 2) Volledig onvoorbereid op verstoringen of tekorten.

Dit betekent dat velen van hen zullen sterven door vaccinaties, hongersnood, schaarste, sociale onrust, enzovoort. Interessant is dat, aangezien dit de mensen zijn die zich mengen in een samenleving die geworteld is in vrijheid, overvloed en de rechtsstaat, hun zelfverwijdering uit de samenleving de aanzet zal geven tot het aannemen van nieuwe ideeën die de volgende samenleving meer gedecentraliseerd, veerkrachtig en vrij zullen maken.

Zij versnellen in wezen de evolutie van de menselijke vrijheid door zich uit de samenleving te verwijderen door vaccinatie-zelfmoord, verhongering en door zich te laten doden door het geweld dat in de Democraten steden zal losbarsten wanneer de financiële ineenstorting versnelt. (Denk eraan, deze mensen zijn anti-politie en pro-crimineel, en ze staan op het punt de gevolgen van zulke dwaasheid te ondervinden…)

De vergeetachtige massa’s zullen met andere woorden hun hele “werkelijkheid” zien instorten. Ik heb zojuist een mini-documentaire uitgebracht over dit exacte fenomeen. U kunt hem hier bekijken:

Ondertussen zullen degenen die in de werkelijkheid leven, goed gepositioneerd zijn om te helpen bij de wederopbouw van de samenleving met lokale, gedistribueerde kleine bedrijven die daadwerkelijk dingen produceren (producten en diensten) in plaats van alleen maar te bestaan om PPP-leningen van de overheid en reddingsgeld aan te vragen. Als de mensheid een eerlijk geldsysteem kan bereiken dat door goud wordt gedekt en niet onderworpen is aan het eindeloos drukken van overheidsgeld, zullen wij, het volk, onbeperkte welvaart bereiken doordat wij het geld dat wij met onze ideeën en inspanningen verdienen, kunnen houden en investeren. Alleen al het beëindigen van de plunderingsagenda van de grote regering en de centrale banken zal de economische realiteit van elke werkende persoon in de wereld verbeteren, en miljarden mensen uit de armoede halen (of hoeveel mensen er nog in leven zijn nadat het biowapen voor wereldwijde vaccinatie zijn beloop heeft gehad).

Nogmaals, wees niet bang voor de ineenstorting. Bereid u erop voor en verwelkom het, want het is de volgende noodzakelijke stap voor de mensheid om de wereldwijde luciferische cultus die momenteel de wereld bestuurt, ten val te brengen en te vervangen door een pro-menselijke, pro-God, pro-leven beschaving die leven, vrijheid en het nastreven van geluk eert en respecteert.

Krijg meer details in de keiharde Situation Update podcast van vandaag:

– Wees niet bang voor de ineenstorting; het is NOODZAKELIJK om het kwaad te ontmantelen.
– Bereid u voor om de volgende samenleving opnieuw op te bouwen met een nieuwe pro-menselijke, pro-vrijheid structuur.
– “Antifragiel” moet de structuur zijn van de volgende samenleving: Gedecentraliseerd, lokaal, overbodig.
– Veerkrachtige voorbereiding zal U door de ineenstorting loodsen, levend en functionerend.
– Overschakelen op GOUD en ZILVER zal uw financiële activa overbrengen naar de samenleving na de ineenstorting.
– De val van Big Government, Big Pharma, Big Tech en Big Ag is een voordeel voor de wereld.
– #PayPal dreigt $2500 te stelen van elke gebruikersrekening als ze “verkeerde informatie” verspreiden.
– Moraal en ethiek storten snel in de hele moderne samenleving in als luciferiaanse agenda opkomt.
– Analyse van de #Oekraïense bomaanslag op de brug van #Crimea.
– Interview met Jim Willie van Golden Jackass.
– Waarom WIJ de “witte hoeden” zijn die het kwaad moeten verslaan en de tirannie moeten ontmantelen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Vrees de ineenstorting niet, want die is NOODZAKELIJK om de kwade cabal te ontmantelen en de mensheid een weg naar VRIJHEID te geven appeared first on Frontnieuws.