Vleesconsumptie aan banden: wat met landen die geen alternatieven hebben?

De consumptie van vlees, melk en eieren staat onder druk omdat steeds meer geweten is hoe belastend de sector is voor het milieu. Bovendien worden de gezondheidsvoordelen van deze producten sterk in vraag gesteld. “Een narratief dat populair is in het Noorden, maar een zware impact heeft op het Zuiden, waar velen leven van hun vee”, zeggen critici. The post Vleesconsumptie aan banden: wat met landen die geen alternatieven hebben? appeared first on DeWereldMorgen.be.

Deel dit artikel

Vleesconsumptie aan banden: wat met landen die geen alternatieven hebben?

De consumptie van vlees, melk en eieren staat onder druk omdat steeds meer geweten is hoe belastend de sector is voor het milieu. Bovendien worden de gezondheidsvoordelen van deze producten sterk in vraag gesteld. “Een narratief dat populair is in het Noorden, maar een zware impact heeft op het Zuiden, waar velen leven van hun vee”, zeggen critici.

The post Vleesconsumptie aan banden: wat met landen die geen alternatieven hebben? appeared first on DeWereldMorgen.be.