Video’s: De rol van generaal Surovikin verandert dramatisch de situatie in Kherson: Sloophamer-aanval met 1.000 dode Oekraïners – tientallen gevangenen genomen – “Sloopt” de NAVO-uitrusting

Op bevel van generaal Sergey Surovikin lanceerde de Russische luchtmacht een massale luchtaanval, waarbij gedurende 12 uur Oekraïense stellingen in Kherson werden gebombardeerd. Russische gevechtsvliegtuigen en helikopters hebben een nieuwe Oekraïense tegenaanval neergeslagen, bericht Warnews24/7. In de afgelopen vijf dagen zijn er bij de Oekraïners meer dan 1.000 doden gevallen, terwijl meer dan honderd eenheden militair materieel […] The post Video’s: De rol van generaal Surovikin verandert dramatisch de situatie in Kherson: Sloophamer-aanval met 1.000 dode Oekraïners – tientallen gevangenen genomen – “Sloopt” de NAVO-uitrusting appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Op bevel van generaal Sergey Surovikin lanceerde de Russische luchtmacht een massale luchtaanval, waarbij gedurende 12 uur Oekraïense stellingen in Kherson werden gebombardeerd. Russische gevechtsvliegtuigen en helikopters hebben een nieuwe Oekraïense tegenaanval neergeslagen, bericht Warnews24/7.

In de afgelopen vijf dagen zijn er bij de Oekraïners meer dan 1.000 doden gevallen, terwijl meer dan honderd eenheden militair materieel van de NAVO werden vernietigd, voornamelijk uit Duitsland, Australië, Finland, de VS, enz.

Opgemerkt wordt dat Oekraïne in de afgelopen 72 uur een grote hoeveelheid militair materieel heeft verzameld in het noordwesten van de regio Cherson, maar de verliezen van vandaag voor de strijdkrachten van Oekraïne bleken zeer aanzienlijk te zijn.

De situatie lijkt op een onaangename manier te veranderen voor de Oekraïense strijdkrachten, wat ook werd benadrukt door de adviseur van Zelensky.

Volgens Aleksej Arestovitsj zijn er al minstens 30 Russische tactische bataljonsgroepen in de richting van Kherson, die een tegenaanval voorbereiden.

En de strijdkrachten van Oekraïne beschikken niet over voldoende wapens en militaire uitrusting om het probleem van de versterking van de strijdkrachten van de Russische Federatie in deze richting aan te pakken.

Arestovich beweert dat het Russische commando naar verluidt nog zes pantserwagens uit Zaporizja heeft verwijderd en naar Kherson heeft overgebracht.

Bekijk video – Kerkhof van militair materieel:

Oekraïens ramp bij Davydov Brod – 1.000 doden in 5 dagen

De persdienst van de Russische Garde meldde dat de veiligheidstroepen de televisie- en radiozendmasten en het regionale televisiecentrum in Cherson onder sterke bescherming hebben geplaatst, wat betekent dat de stad niet alleen niet zal worden overgegeven, maar ook zal zorgen voor communicatie en andere belangrijke infrastructuur faciliteiten.

Ondanks de aangekondigde evacuatie hebben veel inwoners van Chersonas geen haast om naar de linkeroever te verhuizen, hoewel zij hun bezittingen en documenten voorbereiden voor het geval de situatie sterk zou escaleren.

Tegelijkertijd lijdt het Oekraïense leger, dat zijn pogingen voortzet om aan te vallen in de richting van Kherson, ondanks verlies aan mankracht en uitrusting.

Alleen al in de afgelopen vijf dagen zijn als gevolg van mislukte aanvallen van de strijdkrachten van Oekraïne ongeveer duizend soldaten gedood en meer dan honderd eenheden van verschillende militaire uitrusting vernietigd.

Het overgrote deel is NAVO-materiaal. Bij de laatste drie aanvallen hebben de Oekraïense strijdkrachten meer dan 10 verschillende soorten buitenlands militair materieel gebruikt.

Russische militaire correspondenten melden dat de verdediging in Kherson goed is gestructureerd, en dat de strijdkrachten van Oekraïne daardoor naar het ene fiasco na het andere worden geleid.

Tegelijkertijd probeerden de Oekraïense strijdkrachten in de sector Kryvyi Rih met troepen van maximaal twee tactische bataljonsgroepen door de Russische verdediging te breken in de richting van de nederzettingen Pyatikhatki, Sukhanovo, Sablukovka, Bezvodnoye, Bruskinskoye en Pravdino in Cherson .

Ze probeerden ook aan de kant van Davydov Brod op te rukken naar Isjtsjenka. Alle aanvallen werden door de Russen afgeslagen.

Meer dan 130 Oekraïense militairen, twee tanks, negen gepantserde gevechtsvoertuigen en 13 andere voertuigen werden vernietigd.

Bekijk de videobeelden van Russische beschietingen in Kherson:

Franse VAB-pantserwagen vernietigd in gebied Davydov Brod

In de regio Kherson werd de eerste Franse VAB-pantserwagen vernietigd.

Het Franse pantservoertuig was van plan te infiltreren in Russisch grondgebied, maar een mijn was voldoende om het te vernietigen. De Oekraïense strijdkrachten beschikken over een relatief klein aantal van deze pantservoertuigen, dus het verlies voor de Oekraïense strijdkrachten is vrij aanzienlijk, vooral gezien het feit dat als gevolg van deze gebeurtenis het Oekraïense offensief werd afgeblazen.

De video laat zien dat het Franse gepantserde gevechtsvoertuig extreem zwaar beschadigd is, en hoewel het kan worden hersteld, is het bijna onmogelijk om dat in het veld te doen. De toestand van de bemanningsleden binnenin is nog niet bekend.

Bekijk de video van de Franse VAB APC:

Russische UAV vernietigt Oekraïense BMP-2 IFV:

Russische luchtmacht heeft posities van de Oekraïense strijdkrachten gebombardeerd!

Tegelijkertijd werd bekend dat Russische vliegtuigen een halve dag lang de posities van de Oekraïense troepen in het noordwesten van de regio Kherson hebben beschoten.

De Oekraïense strijdkrachten hebben grote troepen verzameld in de regio’s Davydov Brod en Novaja Kamenka en bereiden zich voor op een nieuwe sterke tegenaanval in de richting van Berislav.

Russische helikopters en vliegtuigen hebben enkele uren achtereen krachtige aanvallen uitgevoerd op de posities van Oekraïense troepen. Het is bekend dat de Oekraïense strijdkrachten tot dusver extreem zware verliezen hebben geleden en dat een verder Oekraïens offensief, zo niet volledig onmogelijk, dagen, zo niet weken, is uitgesteld.

Vandaag, sinds de ochtend, werd een hoge activiteit van de Russische luchtmacht waargenomen boven de regio’s Cherson en Zaporizja, later werd bekend dat het een massale luchtaanval was.

Er zij op gewezen dat Oekraïne de afgelopen 72 uur een grote hoeveelheid militair materieel heeft verzameld in het noordwesten van de regio Kherson, maar de verliezen van vandaag voor de Oekraïense strijdkrachten bleken zeer hoog te zijn.

Bekijk video – Russische Ka-52 valt Oekraïense positie aan:

Video: Russische bombardementen op Oekraïense doelen:

Russische LMUR-raket bombardeert Oekraïense positie in Kherson:

Tientallen Oekraïners gevangen genomen

De grootste groep saboteurs van de Oekraïense strijdkrachten werd gevangen genomen in de regio Kherson.

Een sabotage- en verkenningsgroep van het Oekraïense leger werden gevangen genomen toen zij de situatie probeerden te bestuderen in een van de sleutelgebieden waar Oekraïense troepen momenteel aanvallen uitvoeren.

Volgens berichten gaat het om minstens 15 Oekraïners…

Dankzij de tijdige detectie van det Oekraïense groep is het Russische leger erin geslaagd een grootschalige aanval in deze richting te voorkomen, aangezien het doel van het sabotage- en verkenningsteam was informatie te verkrijgen over de aanwezigheid van Russisch militair personeel, uitrusting en wapens in het gebied waar Oekraïense troepen proberen binnen te komen.

Video’s en foto’s bekijken:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische geopoliticus Karaganov: “Westerse elites zullen het conflict niet overleven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Video’s: De rol van generaal Surovikin verandert dramatisch de situatie in Kherson: Sloophamer-aanval met 1.000 dode Oekraïners – tientallen gevangenen genomen – “Sloopt” de NAVO-uitrusting appeared first on Frontnieuws.