Video: Verrassingsontmoeting van Oekrainse tank met Russische vrachtwagens aan de frontlinie van Kherson

Een video van de strijd aan het front in de richting van Nikolaev – Krivoy Rog is gedeeld door Russische en Oekraïense militaire bronnen. De video is gefilmd door een bemanning van een Oekraïense tank die verrast werd door twee Russische Ural-43206 trucks met getrokken geschut en een MT-LB. De Russische militairen slaagden erin frontaal […] The post Video: Verrassingsontmoeting van Oekrainse tank met Russische vrachtwagens aan de frontlinie van Kherson appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Een video van de strijd aan het front in de richting van Nikolaev – Krivoy Rog is gedeeld door Russische en Oekraïense militaire bronnen.

De video is gefilmd door een bemanning van een Oekraïense tank die verrast werd door twee Russische Ural-43206 trucks met getrokken geschut en een MT-LB. De Russische militairen slaagden erin frontaal in te gaan op een Oekraïense tank, waarvan de bemanning waarschijnlijk vergeten was hoe te schieten vanuit een dergelijke stoutmoedigheid. De tankcommandant slaagde er niet in het vuur te openen nadat een kogel het machinegeweer had geraakt, hetgeen hem dwong zich te verschuilen en dringend de patronenband te verwisselen. De ontmoeting vond plaats onder artillerievuur, maar het is onbekend welke kant het vuur opende.

Tot nu toe zijn de lotgevallen van de tankbemanning en de Russische militairen onbekend.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom ik doodsbang ben – en waarom u ook doodsbang zou moeten zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Video: Verrassingsontmoeting van Oekrainse tank met Russische vrachtwagens aan de frontlinie van Kherson appeared first on Frontnieuws.