Video: Russische TV bespot Biden voor het kiezen van “zwarte lesbische drugsverslaafde” boven marinier Paul Whelan in ruil

Een Russisch tv-panellid bespotte Joe Biden en het verval van de Amerikaanse cultuur en status in een tijdsspanne van ongeveer twee en een halve minuut, als onderdeel van een discussie op de Russische tv naar aanleiding van Biden’s beslissing om internationale wapenhandelaar en terrorismemedewerker Viktor Bout te ruilen voor hasjolie rokende WNBA-speelster Brittney Griner, in […] The post Video: Russische TV bespot Biden voor het kiezen van “zwarte lesbische drugsverslaafde” boven marinier Paul Whelan in ruil appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Video: Russische TV bespot Biden voor het kiezen van “zwarte lesbische drugsverslaafde” boven marinier Paul Whelan in ruil

Een Russisch tv-panellid bespotte Joe Biden en het verval van de Amerikaanse cultuur en status in een tijdsspanne van ongeveer twee en een halve minuut, als onderdeel van een discussie op de Russische tv naar aanleiding van Biden’s beslissing om internationale wapenhandelaar en terrorismemedewerker Viktor Bout te ruilen voor hasjolie rokende WNBA-speelster Brittney Griner, in de recente gevangenenruil tussen de twee naties, bericht Nationalfile.com.

Volgens het Russische nieuws panellid, RT redacteur Margarita Simonyan, zijn de Verenigde Staten in verval, zoals blijkt uit de recente gevangenenruil. Joe Biden verkoos naar verluidt de vrijlating van WNBA-speelster Brittney Griner boven Paul Whelan, de marine veteraan die werd beschuldigd van spionage en veroordeeld tot 16 jaar in een Russische strafkolonie.

Biden en de Verenigde Staten, zei Simonyan, hadden ervoor gekozen om een “zwarte lesbienne die aan drugs verslaafd is” te verkiezen boven een marinier die “heeft geleden terwijl hij zijn vaderland diende.”

“Natuurlijk was ik erg geamuseerd, maar niet verrast, dat Bout werd geruild voor [gevangen WNBA-speler] Griner en niet voor [gevangen marinier-veteraan] Whelan,” zei de Russische nieuwsvrouw.

“Het is gewoon een catastrofe,” voegde ze er later aan toe, waarbij ze de Verenigde Staten bespotte voor het vernietigen van hun eigen cultuur en oprichtende bevolking.

“Amerikaanse kiezers kregen een keuze,” ging ze verder.

Een keuze tussen “een held die leed terwijl hij zijn vaderland diende, een held met een medaille die leed tijdens zijn dienst aan zijn vaderland, de Verenigde Staten, of, een zwarte lesbienne, verslaafd aan drugs die leed voor een vape met hasjolie.”

Toen zij sprak over de “keuze” die de Amerikaanse kiezers volgens haar hadden, is het onduidelijk of Simonyan verwees naar de Republikeinse “pink trickle” tijdens de recente midterms, waarin de Republikeinen er niet in slaagde de Senaat te winnen en slechts een flinterdunne meerderheid in het Huis veroverde, waardoor Biden politiek gezien meer speelruimte kreeg op het gebied van buitenlandse zaken.

In eigen land hebben Amerikanen soortgelijke gevoelens geuit als Simonyan, en erop gewezen dat Griner voordat ze in een Russische gevangenis belandde heeft gezworen nooit meer te zullen staan voor het volkslied, en sprak over hoe geweldig Amerika er plotseling uitzag.

TRIEST: NFL-speler stelt Griner-ruil in vraag, zwicht onmiddellijk voor alfabetmaffia, linkse verontwaardiging

Dit is “goed nieuws” voor Rusland ging Simonyan verder en bespotte de Verenigde Staten omdat ze “op hun helden spugen” en ontrouwe, linkse beroemdheden boven militairen stellen.

Amerika is “een natie die op haar helden spuugt in die mate dat ze het aanzienlijk belangrijker vindt om een terecht veroordeelde bekende atleet vrij te krijgen,” zei Simonyan.

“Griner heeft niet geleden omdat ze haar moederland diende, maar omdat ze geen 10 uur kon leven zonder hasjiesj.”

“Dit zegt veel over de staat van deze maatschappij [in de Verenigde Staten,]” zei ze.

Bekijk hieronder een fragment van het Russische tv-segment:

Volgens een explosief verslag van NBC dat sindsdien is bewerkt, misschien om Joe Biden te beschermen, kregen de VS de keuze tussen het vrijlaten van marineveteraan Paul Whelan en WNBA-speelster Brittney Griner, waarbij ze ervoor kozen om Griner te ruilen voor de “Merchant of Death”.

In een ander Russisch tv-segment dreef een nieuwsanker de spot met de Verenigde Staten over de uitwisseling. Hij beschreef deze als een “sensatie in het Westen” en merkte op dat de Russische gevangenissen “openstaan voor alle Amerikaanse perverselingen en criminelen.”

De Russische media beseffen (en lachen) over de diepere betekenis achter de ruil en het is moeilijk om het met hen oneens te zijn wanneer zij stellen dat het een vertoon van interne ideologische zwakte symboliseert.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Brittney Griner: Russische gijzelaar of Amerikaanse wietjunk?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Video: Russische TV bespot Biden voor het kiezen van “zwarte lesbische drugsverslaafde” boven marinier Paul Whelan in ruil appeared first on Frontnieuws.