Verplettering van het Oekraïneproject van de hegemon VS

Hoeveel meer wapens van elke vorm en soort ook aan de Oekraïense nazi’s worden geleverd door hegemon VS en zijn westerse vazallen, Rusland slaat het door hen gecreëerde monster neer, schrijft Stephen Lendman. Terwijl de wanhoop steeds moeilijker te verbergen is, kondigde Biden nog een wapenpakket van 2,5 miljard dollar aan voor het op instorten […] The post Verplettering van het Oekraïneproject van de hegemon VS appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Verplettering van het Oekraïneproject van de hegemon VS

Hoeveel meer wapens van elke vorm en soort ook aan de Oekraïense nazi’s worden geleverd door hegemon VS en zijn westerse vazallen, Rusland slaat het door hen gecreëerde monster neer, schrijft Stephen Lendman.

Terwijl de wanhoop steeds moeilijker te verbergen is, kondigde Biden nog een wapenpakket van 2,5 miljard dollar aan voor het op instorten staande leger van Kiev.

Strykers, Bradleys, Britse Challenger-tanks en andere wapens zullen de dynamiek op de grond niet veranderen.

Hooguit zal het conflict erdoor worden verlengd, ten koste van nog eens vele duizenden Oekraïense levens, een tol die het leugenimperium en zijn westerse vazallen niets kan schelen.

En als de VS/Westerse regimes de Oekraïense nazi’s voorzien van zware tanks, “zullen de gevolgen voor Kiev alleen maar negatief zijn, terwijl het de militaire operatie van Rusland niet ernstig zal beïnvloeden”, benadrukte Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov vrijdag.

Het Biden-regime onder minister van oorlog voor beleid klonk illusoir zeggend:

Het regime heeft meer pantser nodig “om door de Russische verdediging te breken” – ondanks zijn onvermogen om dit doel ooit te bereiken sinds het begin van de bevrijdende SMO.

Het nieuwste pakket voor Oekraïne omvat naar verluidt 59 extra Bradleys, Himars-raketten, acht Avenger luchtverdedigingssystemen, 155-millimeter en 105-millimeter artilleriegranaten en andere gevechtsvoertuigen, volgens een verklaring van het Pentagon.

Al het bovenstaande en meer van hetzelfde verspilt miljarden dollars en bereikt geen enkel doel op het slagveld.

Maar volgens een zogenaamde Tallinn Pledge van de oorlogsministers van Groot-Brittannië, Polen, Estland, Letland, Litouwen, Denemarken, Tsjechië, Nederland en Slowakije:

“Wij verbinden ons ertoe collectief te streven naar de levering van een ongekende reeks donaties, waaronder zware tanks, zware artillerie, luchtverdediging, munitie en infanteriegevechtsvoertuigen” om de agressie van de Oekraïense nazi’s te helpen.

Los daarvan, in een ander teken van de wanhoop van het Biden-regime, hyperventileerde zijn propagandacoördinator John Kirby vrijdag het volgende:

Het ministerie van Financiën zal (ten onrechte) de particuliere militaire groep Wagner aanmerken als “een belangrijke transnationale criminele organisatie onder Executive Order 13581 zoals geamendeerd. In coördinatie met deze aanwijzing zullen we volgende week ook aanvullende sancties opleggen tegen Wagner en zijn ondersteunende netwerk op meerdere continenten.”

Het Biden-regime is gefrustreerd door het vermogen van Wagner-strijders om strategisch belangrijke Soledar te bevrijden van de gesel van de nazi-bezetting.

De frustratie nam toe nadat zijn strijders de nederzetting Klescheevka hadden bevrijd.

Het ligt 9 km ten zuiden van het strategisch belangrijke Artyomovsk en de inname ervan is de sleutel tot de omsingeling en bevrijding van de stad, een belangrijk bolwerk en logistiek knooppunt voor de Oekraïense nazi’s.

Het Biden-regime en zijn westerse vazallen zijn wanhopig over hun onvermogen om de meedogenloze Russische opmars een halt toe te roepen en het door nazi’s geteisterde Oekraïense monster wordt vernietig dat zij jarenlang en voor meer dan 100 miljard dollar hebben gesteund sinds zij het in 2014 installeerden.

Volgens kolonel Vitaly Kiselev van Lugansk op donderdag:

“De vijand stuurde ongeveer 14 brigades om Artyomovsk en Soledar te verdedigen in een poging de controle over de plaatsen te behouden.”

Eén brigade bestaat uit ongeveer vierduizend man.

“Deze brigades verloren ongeveer 60-70% van hun manschappen en behaalden geen successen op het slagveld.”

Op 12 januari bevrijdden de Russische troepen Soledar volledig, Artyomovsk volgt.

De troepen van het regime die nog in de stad aanwezig zijn, worden omsingeld en hun aanvoerlijnen worden afgesneden, zodat ze twee opties hebben: capitulatie of de dood.

Los daarvan meldde de website Big Serge vrijdag het volgende:

Rusland is “geduldig bezig de resterende gevechtscapaciteit van Oekraïne uit te putten.”

Dat gebeurt in Donbass, inclusief het gebruik van de onlangs gemobiliseerde troepen, terwijl het regime wankelt van de “onhoudbare verliezen.”

De meeste berichten van de Amerikaanse/Westerse mainstream media staan ver af van de realiteit ter plaatse, inclusief de onzin van de NYT in haar laatste nepnieuwseditie.

Daarin wordt de minister van Buitenlandse Zaken van het Britse Sunak-regime, Cleverly, geciteerd die de werkelijkheid tart door valselijk te beweren dat het bijna ingestorte leger van Kiev dit jaar “overwinnaar” kan worden – ondanks het feit dat er geen enkel vooruitzicht is op deze uitkomst.

En nu de bevrijding van Artjomovsk door Russische troepen vrijwel zeker is, tarten de VS/Westerse regimes en hun MSM-persagenten de realiteit door valselijk te beweren dat de stad niet van strategisch belang is.

Bij de verdediging ervan en van Soledar verloor het regime tienduizenden troepen terwijl het op de grond niets bereikte.

Sinds afgelopen zomer hebben Russische troepen de verdediging van het regime doorbroken.

Volgens Big Serge zijn de 2e en 3e “verdedigingsgordels van het regime… nu zwaar aan het bloeden.”

Hoeveel troepen het regime ook naar de frontlinie stuurt, de Russische troepen vernietigen ze systematisch.

Het regime blijft smeken om meer wapens, want Rusland vernietigt het meeste van wat door het Westen wordt geleverd.

En deze reality check:

Kiev heeft toegegeven dat de Russische artillerie haar met een factor 9 tegen 1 overtreft in belangrijke frontlinieposities.

Rusland vernietigt effectief Oekraïense artillerie, andere wapens en munitie.

VS/Westerse regimes putten hun wapenvoorraden veel sneller uit dan ze kunnen worden aangevuld.

Russische wapens en munitie zijn superieur aan de beste in het Westen.

De Oekraïense oorlogsmachine van Amerikaanse makelij is sterk verzwakt en stevent af op instorting.

Er is geen onduidelijkheid over Ruslands komende overwinning.

Extra westerse wapens en uitrusting kunnen hooguit het onvermijdelijke uitstellen – ten koste van een verwoestend hoge menselijke tol.

Het collectieve Westen is onverschillig voor de levens en het welzijn van zijn eigen volk en geeft er geen zier om hoeveel Oekraïners er omkomen.

En ze onthullen niet de exponentieel stijgende aantallen gedode en gewonde kanonnenvoer troepen – een verwoestende menselijke tol voor een verloren zaak.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Lees deze tekst, als u Europeaan bent zal zij u pijn doen, u zult lijden, maar u moet haar lezen – “Wat u nu ziet is de dood van Europa”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Verplettering van het Oekraïneproject van de hegemon VS appeared first on Frontnieuws.