Verhofstadt in Twitter-paniek: “Rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten”

Door middel van een vrijwel volstrekt tegenstrijdige boodschap wordt het – in werkelijkheid – diep antidemocratische wereldbeeld van Verhofstadt, doordrongen van ultraliberale almachtsfantasieën, onthuld: “Niemand staat boven de democratische controle, zelfs niet de rijkste man ter wereld,” aldus de liberale politicus. Daarnaast liet de liberale Europarlementariër Guy Verhofstadt weten dat hij Elon Musk in het […] The post Verhofstadt in Twitter-paniek: “Rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Verhofstadt in Twitter-paniek: “Rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten”

Door middel van een vrijwel volstrekt tegenstrijdige boodschap wordt het – in werkelijkheid – diep antidemocratische wereldbeeld van Verhofstadt, doordrongen van ultraliberale almachtsfantasieën, onthuld:

“Niemand staat boven de democratische controle, zelfs niet de rijkste man ter wereld,” aldus de liberale politicus. Daarnaast liet de liberale Europarlementariër Guy Verhofstadt weten dat hij Elon Musk in het EP zou roepen. – Dus blijkbaar is het EU-parlement een soort postmoderne ultraliberale inquisitie-autoriteit, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

“Elon Musk moet naar het Europees Parlement komen en onze vragen beantwoorden! Niemand staat boven de democratische controle, zelfs niet de rijkste man ter wereld,” aldus de ultraliberale politicus.

“Rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten winnen terrein”

De ultraliberale Europarlementariër heeft het blijkbaar moeilijk met de aankondiging van Elon Musk om de totalitaire censuur op Twitter ongedaan te maken: Liberalen en Democraten, zei hij, hebben sinds de overname door Musk volgers verloren op Twitter.

Guy Verhofstadt uitte op zijn social mediapagina zijn ongenoegen over de nieuwe leiderschapsstijl van Twitter en nam Elon Musk op de korrel:

“Rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten winnen terrein, terwijl Liberalen en Democraten aanhangers verliezen. Wat is er aan de hand, meneer de directeur?”

Kenmerkend en typisch voor het gedrag van een vijand van het vrije woord is de preventieve houding van de censuurliefhebber. Musk heeft net Twitter overgenomen, tot nu toe is daar nog niet veel “gebeurd”. Toch ruikt Verhofstadt “rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten” al praktisch in anticiperende gehoorzaamheid aan de functionele elites. Dus onder het motto: “Als Twitter ongemakkelijk wordt, is het opeens extreemrechts.”

Verhofstadt lijkt niet veel op te hebben met de democratische opinie…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Verhofstadt in Twitter-paniek: “Rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten” appeared first on Frontnieuws.