Vaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie nemen allemaal toe dankzij spike-eiwit “boosters” en giftige seizoensgriepprikken

Klonters zijn stolsels die ontstaan wanneer een vloeistof verhardt of stolt tot een vaste stof. De mRNA Covid-vaccins geven instructies aan menselijke cellen om miljoenen, zo niet miljarden, microscopische spike-eiwitten of “prionen” aan te maken, waarvan wetenschappers nu weten dat ze zware metalen kunnen aantrekken en in het vaatstelsel kunnen stollen. De meeste mensen denken […] The post Vaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie nemen allemaal toe dankzij spike-eiwit “boosters” en giftige seizoensgriepprikken appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Vaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie nemen allemaal toe dankzij spike-eiwit “boosters” en giftige seizoensgriepprikken

Klonters zijn stolsels die ontstaan wanneer een vloeistof verhardt of stolt tot een vaste stof. De mRNA Covid-vaccins geven instructies aan menselijke cellen om miljoenen, zo niet miljarden, microscopische spike-eiwitten of “prionen” aan te maken, waarvan wetenschappers nu weten dat ze zware metalen kunnen aantrekken en in het vaatstelsel kunnen stollen. De meeste mensen denken aan bloedstolsels als ze het woord “stolsel” horen, maar lijkschouwers en balsemers vinden vreemde, witte, rubberachtige stolsels in lichamen die gevaccineerd zijn met Covid, en deze vezelige stolsels zijn net zo dodelijk, zo niet dodelijker, dan bloedstolsels, schrijft S.D. Wells.

Deze door vaccins veroorzaakte stolsels veroorzaken massale ontstekingen in het lichaam, verzamelen zich in reinigende organen, dringen de eierstokken binnen en verspreiden zich zelfs naar het hart en de hersenen. Wat gebeurt er als een paar miljard schapen Covid-boosters krijgen met meer spike-eiwitten, en griepprikken, waarvan sommige kwik bevatten (vermeld als thimerosal op meervoudige doses)?

Hartaanvallen, beroertes, epileptische aanvallen en dementie kunnen niet allemaal voor altijd worden toegeschreven aan het “Sudden Adult Death Syndrome”, want de waarheid “klontert” en steekt haar lelijke kop op.

Bijna elk chronisch gezondheidsprobleem waar iemand aan lijdt, lijkt te worden verergerd door de invasie van spike-eiwitten die voortkomt uit de onophoudelijke prionen die door de mRNA-prikken worden gecreëerd. Mensen die al bepaalde vormen van kanker hebben, zoals T-cel lymfoom, krijgen te maken met “turbokanker“, waarbij tumoren plotseling exponentieel groeien. Zelfs mensen die volkomen gezond zijn (zoals militairen en professionele atleten) lijden plotseling aan myocarditis, pericarditis, onregelmatige hartslagen en hartaanvallen.

Veel mensen hebben last van stolsels in hun bloedvaten die niet eens op bloedstolsels lijken. Wie kan dit verschrikkelijke fenomeen verklaren dat zich voordoet bij gezonde mensen die de stolselprikken krijgen? Dit zijn geen bloedstolsels, maar stolsels die zijn samengesteld uit lange, draderige, witte, elastische structuren die zware metalen bevatten die op de een of andere manier uit het lichaam en het bloed zijn verzameld.

Een doorgewinterde balsemer die autopsies uitvoerde op lichamen die met Covid waren ingeënt, onderscheidde deze door het vaccin veroorzaakte stolsels als heel anders dan bloedstolsels, en zei: “Normaal gesproken is een bloedstolsel glad. Het is bloed dat samengestold is, maar als je erin knijpt, of het aanraakt, of het probeert op te pakken, valt het meestal uit elkaar. Je kunt er bijna tussen je vingers in knijpen en het weer bijna tot bloed maken. Maar dit witte vezelige spul is behoorlijk sterk, het is überhaupt niet zwak.”

Zitten deze stolsels in de meeste Covid-gevaccineerde massa’s, en groeien ze langzaam? Hoeveel mensen zullen hierdoor binnenkort doodvallen, of hartaanvallen, of beroertes, of toevallen krijgen, en zullen de gevallen snel toenemen deze winter wanneer al deze vax-gekke mensen boosters en giftige griepprikken krijgen?

Vaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie

Problemen met het hart die verband houden met de spike-eiwitinjecties worden nu vaxicarditis genoemd. Wanneer mensen een plotselinge “aanval” krijgen en flauwvallen of het bewustzijn verliezen tijdens het besturen van een voertuig omdat de spike-eiwitten hun bloed en zuurstofstroom naar de hersenen verstoppen, worden die incidenten vaccincidenten genoemd. Mensen die volkomen gezond waren voordat ze een Covid gentherapie prik kregen, en nu last hebben van ernstige hersenmist, geheugenverlies en drastische verandering van persoonlijkheid, worden vaccimentia (zoals door vaccinatie veroorzaakte dementie) genoemd.

Ten minste twee dozijn lijkschouwers en balsemers hebben gemeld dat zij deze witte, rubberachtige stolsels hebben gevonden in lichamen die ten minste één Covid-prik hebben gekregen. Zij melden dat sommige lichamen zijn “overspoeld” met deze draderige structuren, ook in de organen en eierstokken, en dit in meer dan 70 PROCENT van de lichamen die worden gebalsemd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevolgen van COVID-vaccinatie vanuit het perspectief van een patholoog – Decimeters-lange bloedklonters, kanker, onvruchtbaarheidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Vaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie nemen allemaal toe dankzij spike-eiwit “boosters” en giftige seizoensgriepprikken appeared first on Frontnieuws.