Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest

In afwachting van de komende Neurenberg 2.0 strafprocessen waarin de covid-medesamenzweerders die miljoenen mensen over de hele wereld massaal hebben vermoord, zullen worden aangeklaagd, smeken de vaccinzeloten nu om “amnestie”, in de hoop dat wij hen allemaal zullen vergeven en vergeten wat zij de slachtoffers hebben aangedaan. De rauwe tirannie en autoritaire wreedheid die de […] The post Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest

In afwachting van de komende Neurenberg 2.0 strafprocessen waarin de covid-medesamenzweerders die miljoenen mensen over de hele wereld massaal hebben vermoord, zullen worden aangeklaagd, smeken de vaccinzeloten nu om “amnestie”, in de hoop dat wij hen allemaal zullen vergeven en vergeten wat zij de slachtoffers hebben aangedaan. De rauwe tirannie en autoritaire wreedheid die de vaccinpushers hebben laten zien in hun waanzinnige streven naar verplichte vaccins, wrede lockdowns van kinderen en de economische vernietiging van kleine bedrijven moeten gewoon worden weggewuifd en vergeten, aldus Emily Oster, die schrijft voor The Atlantic, een links globalistisch propagandamondje, schrijft Mika Adams.

Oster – die voorstander is van vaccins, sociale afstand en maskers – beweert dat de mensen die al die covid-tirannie pushen gewoon niet wisten wat ze deden.

Met andere woorden, ze volgden gewoon allemaal bevelen op en moeten daarom worden vergeven. Dit is hetzelfde excuus als dat van de nazi’s in Oost-Berlijn, die om genade smeekten na het afslachten van onschuldige burgers die slechts probeerden te ontsnappen aan de tirannie.

Volgens nauwkeurige schattingen, gepubliceerd door Steve Kirsh, Ed Dowd en anderen, hebben covid-vaccins waarschijnlijk alleen al in Amerika meer dan een miljoen mensen gedood. Wereldwijd zijn ten minste 20 miljoen mensen door deze vaccins gedood, terwijl miljarden mensen gehandicapt zijn geraakt door verwondingen als gevolg van vaccins.

Een epische terugslag tegen de tirannen

De terugslag tegen het artikel van Oster was werkelijk episch. Over het hele internet hebben de wakkeren en waarheidsgetrouwen een woede-uitbarsting ontketend tegen Oster en The Atlantic, omdat zij durven te suggereren dat al hun misdaden tegen de mensheid eenvoudigweg moeten worden vergeten en vergeven, zonder zelfs maar een verontschuldiging van degenen die genadeloos de covid-tirannie hebben doorgedrukt (en daarbij miljoenen levens hebben verwoest). John Nolte van Breitbart.com zei het waarschijnlijk het beste in een recent artikel:

Er zal geen vergeving zijn voordat er een afrekening komt voor de huurlingenleugenaars die onze ouderen en kinderen hebben mishandeld.

Er zal geen vooruitgang zijn voordat er gerechtigheid is voor hen die failliet zijn gegaan, beboet, in de gevangenis gezet, alleen moesten rouwen, gedwongen tot eenzame wanhoop en ontdaan van de magie en onvervangbare momenten van de jeugd.

Bovenal zal er geen gratie zijn omdat u geen spijt hebt; omdat u, als u de kans krijgt, het allemaal opnieuw zult doen; omdat u gemene, harteloze, huurlingen bent, politiek gedreven bullebakken die alleen om amnestie vragen zodat u ons de volgende keer op het verkeerde been kunt zetten.

Nolte heeft gelijk. De linkse covid-tirannen – ook wel covidianen genoemd – hebben geen berouw. Ze bieden geen excuses aan. Ze smeken om genade, simpelweg omdat ze betrapt zijn op het mishandelen van anderen, en ze hopen nooit de gevolgen van hun eigen daden onder ogen te moeten zien.

Als u vergeving wilt, is dit wat er moet gebeuren

Wij vragen om een legaal en rechtmatig proces van onderzoek naar en aanklacht tegen al diegenen die de covid-misdaden over de wereld hebben uitgestort, gevolgd door vervolging en een eerlijk proces. Neurenberg 2.0 moet van start gaan, zodat de waarheid wordt verteld en de verantwoordelijken worden ontmaskerd voor hun misdaden.

Daarnaast stellen wij de volgende acties voor:

1) Een wereldwijde verontschuldiging door alle media die covid-leugens, vaccinpropaganda, maskeronzin en sociale desinformatie hebben gepusht. Voorpagina. Groot lettertype. Volledige schuldbekentenis.

2) Het herstel van alle mensen die ontslagen zijn omdat ze maskers, vaccins, enz. weigerden, met volledig achterstallig loon.

3) De bouw van een “COVID Muur van Schaamte” monument waarin specifiek de criminelen worden genoemd die schuldig zijn bevonden aan deelname aan deze wereldwijde covid- samenzwering die gericht was tegen de mensheid. Tegelijkertijd moeten we ook een “COVID Muur van Helden” oprichten om publiekelijk diegenen te erkennen die de waarheid hebben verteld, die in opstand zijn gekomen tegen de tirannie en die levens hebben gered door zich te verzetten tegen de covid-waanzin. (Laten we beginnen met Z voor Zelenko…)

4) We hebben een garantie nodig dat linkse tirannen dit niet opnieuw zullen proberen, omdat ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om mensen te controleren, levens te vernietigen en wereldwijde ontvolking te bewerkstelligen. Hoe kunnen we er zeker van zijn dat ze niet alweer een nieuw schadelijk gif of ziekteverwekker aan het bereiden zijn om op de wereld los te laten?

Ik behandel dit en meer in de podcast van vandaag via Brighteon.com:

– Vaccinzeloten smeken om covide AMNESTY omdat ze betrapt zijn.
– Maar ze hebben GEEN berouw, en ze hebben geen spijt. Ze zijn kwaadaardig.
– De Democraten moeten landelijk hun excuses aanbieden voor de tirannie, censuur en covid-leugens.
– Degenen die ontslagen zijn, moeten weer in dienst worden genomen met achterstallig loon.
– Alle activa van de bestuurders van Vax Pharma moeten in beslag worden genomen.
– Fondsen moeten worden gebruikt om de families van VACCINSLACHTOFFERS te betalen.
– Wij doneren bijna $14K aan Californische advocaten die ziekenhuizen aanklagen voor covid-moord.
– Inflatie eurozone stijgt tot boven 10% terwijl Europa de winter van instorting tegemoet gaat.
– Bijna 40% van de kleine bedrijven in de VS kan geen huur betalen.
– De Amerikaanse economie is verwoest door Biden en de Democraten.
– Belangrijke gedachten over Vergeving – maar alleen nadat excuses zijn aangeboden
– Welke dingen nog werken  na een EMP-aanval.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest appeared first on Frontnieuws.