Vaccinschade nu alomtegenwoordig in Denemarken

Verplichte maskers, quarantaines en covid-19-vaccins worden een paria in Denemarken, aangezien de "volledig gevaccineerde" meer dan 90% van de huidige "omicron" covid-19-caseload uitmaken. Het aantal ziekenhuisopnames in "Omicron" in Denemarken begint het aantal ziekenhuisopnames in "Delta" te overschrijden, aangezien vaccinschade alomtegenwoordig wordt onder de bevolking. Aangezien de "volledig gevaccineerde" de overgrote meerderheid van deze nieuwe "omicron" -gevallen uitmaken, is er een groeiende bezorgdheid dat ze antilichaamafhankelijke versterking en immuundepletie ervaren, omdat ze snel nieuwe varianten verspreiden.

Deel dit artikel

Vaccinschade nu alomtegenwoordig in Denemarken

De "volledig gevaccineerde" en de "boosted" vormen nu de overgrote meerderheid van de covid-gevallen.

De regering van Denemarken is een medische politiestaat geworden, die beperkingen oplegt aan de "niet-gevaccineerde" om zoveel mogelijk mensen te dwingen deel te nemen aan een lopend medisch experiment. Bijgevolg wordt bijna elke burger ouder dan 50 nu gemarkeerd als "volledig gevaccineerd". Ook de jongeren zijn gedwongen hun lichaam af te staan ​​voor dit genetische experiment. Ondanks dat ze een verwaarloosbaar risico lopen op een mogelijke covid-infectie, is de vaccinatiegraad voor 15-60-jarigen ongeveer 80 procent. Dit niveau van vaccinopname is ongekend, historisch in zijn proporties. De vaccinatiegraad van de bevolking is echter niet synoniem met echte immunisatie. Als het experimentele vaccinprogramma zou werken, zou de kudde-immuniteit nu volledig zijn gerealiseerd, waarbij het aantal infectieziekten snel sterk daalt. Het tegenovergestelde gebeurt echter, aangezien nieuwe uitbarstingen van covid de “volledig gevaccineerde” blijven teisteren. In feite bevindt meer dan 90 procent van de gevallen van omicron zich in het gevaccineerde cohort!

Van de hele bevolking in Denemarken blijft slechts 17 procent onaangetast door dit genetische experiment, vooral omdat de overheid ouders nog niet heeft gedwongen hun jonge kinderen af ​​te staan ​​voor het vaccinprogramma. Opmerkelijk is dat de “niet-gevaccineerde” slechts 8,5 procent uitmaken van de nieuwe “omicron” covid-gevallen. Hoewel de volledig gevaccineerde deze variant over Denemarken en de rest van de wereld verspreiden, lijken de niet-gevaccineerden de beschermde klasse te zijn. Volgens officiële infectiestatistieken in het "Rapport over de omikronvariant" van het State Serum Institute van 18 december, hebben de vaccins een negatieve invloed op het infectiepercentage en zijn de niet-gevaccineerde mensen nu de meer beschermde klasse van mensen. Door niet te vaccineren zijn mensen voor 50 procent beschermd tegen de nieuwste vorm van covid. Natuurlijke immuniteit werkt duidelijk, terwijl de vaccins de immuunrespons verstoren, de immuniteit van de kudde beschadigen en nieuwe volksgezondheidsproblemen veroorzaken.

Negenenzeventig procent van deze gevallen van omicron (13.946) komt voor in de 'volledig gevaccineerde' mensen. Zelfs degenen die een booster-injectie hebben genomen, bezwijken in grotere aantallen dan de 'niet-gevaccineerde'. De patiënten die een booster-injectie hebben genomen, vormen 10,8 procent (1851) van de nieuwe gevallen, terwijl de alleen gevaccineerde groep 1,8 procent (304) van de gevallen uitmaakt en de "niet-gevaccineerde" groep 8,5 procent (1.454) van de nieuwe gevallen uitmaakt. gevallen.

Delta en omicron plagen Denemarken 'volledig gevaccineerd', aangezien immuunuitputting door de vaccins duidelijk wordt

"Omicron" is ook niet de enige stam waarvan de sequentie wordt bepaald in de volledig gevaccineerde. Onder de zwaar gevaccineerde bevolking van Denemarken zijn er sinds 22 november elke dag nog eens 4.000 gevallen van delta gemeld. Dat aantal is in december opgelopen tot ruim 6.000 gevallen per dag. In de week van 10-17 december 2021 was het Delta-hospitalisatiepercentage voor Denemarken gemiddeld 1,55% en het Omicron-hospitalisatiepercentage gemiddeld 3,71%.

De covid-vaccins zijn helemaal niet nuttig, maar erger nog, ze lijken covid-infecties meer alomtegenwoordig te maken in de bevolking, of het nu delta of omicron is. Als de “volledig gevaccineerden” deze nieuwe stammen blijven oplopen en ze onder de bevolking verspreiden, heeft het vaccinprogramma bewezen het immuunsysteem te verzwakken, waardoor mensen in covid-superverspreiders worden veranderd – een realiteit waar iedereen anderhalf jaar geleden bang voor was.

Het vaccinprogramma biedt zelfs geen neutrale resultaten, zoals een zoute placebo. Meer mensen in het "volledig gevaccineerde" cohort krijgen te maken met deze nieuwe covid-infecties, wat bewijst dat het vaccin een vorm van immuundepletie of antilichaamafhankelijke versterking (ADE) veroorzaakt. De nieuwste varianten hebben al een manier gevonden om de aangeboren immuunrespons te omzeilen, een probleem waarvoor wetenschappers al meer dan een jaar waarschuwen. De antilichamen die door het vaccin worden gegenereerd, zijn niet-neutraliserend en zorgen ervoor dat de nieuwste stammen de eerste verdedigingslinies in de slijmvliezen kunnen omzeilen, wat in de loop van de tijd een grotere virale belasting en ernstigere immuunproblemen veroorzaakt. Deze medische wanpraktijken moeten worden gestopt.

bron: naturalnews