Vaccinschade? Katy Perry shockeert met enge video

Katy Perry’s oogtrillingen worden door veel mannen als schattig en verleidelijk beschouwd, maar deze is duidelijk griezelig: een TikTok-video van de Amerikaanse zangeres van een van haar recente optredens in Las Vegas zorgt momenteel voor heftige speculaties over de gezondheid van de 38-jarige: een schijnbare neurologische aandoening die doet denken aan meldingen van typische COVID-19 […] The post Vaccinschade? Katy Perry shockeert met enge video appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Vaccinschade? Katy Perry shockeert met enge video

Katy Perry’s oogtrillingen worden door veel mannen als schattig en verleidelijk beschouwd, maar deze is duidelijk griezelig: een TikTok-video van de Amerikaanse zangeres van een van haar recente optredens in Las Vegas zorgt momenteel voor heftige speculaties over de gezondheid van de 38-jarige: een schijnbare neurologische aandoening die doet denken aan meldingen van typische COVID-19 vaccinatieschade wekt irritatie op bij fans en het publiek, schrijft Wochenblick.at.

De clip toont Perry die haar rechteroog herhaaldelijk sluit aan het einde van de voorstelling, waarbij ze blijkbaar geen motorische controle meer heeft over de ooglidspieren, terwijl het linkeroog open blijft nadat het aanvankelijk knippert. Alle pogingen van Perry om het rechteroog open te houden door op het ooglid te tikken mislukken. Uiteindelijk wendt ze zich af van het publiek.

De artieste heeft nog geen commentaar gegeven op de achtergrond van dit bizarre incident. Er wordt nu dan ook druk gespeculeerd over de vraag of het een opzettelijk showintermezzo was of symptomen van een ziekte, mogelijk van neurologische oorsprong of een paniekaanval.

Neurologische oorzaken niet uitgesloten

In toenemende mate wordt ook het vermoeden geuit dat dit bijwerkingen zijn van de Corona-vaccinaties. Gezien de gestage toename van “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen en ziekten sinds het begin van de vaccinatiecampagnes onder atleten van alle disciplines, acteurs en zangers, worden veel waarnemers van Perry’s voorvallen herinnerd aan soortgelijke verhalen als die van vaccinatieslachtoffers.

Voorheen fervent voorstander van vaccinatie

Sinds de 41-jarige Haïtiaanse zanger Michael Benjamin, die optrad onder de naam “Mikaben”, eergisteren op een podium in Parijs in elkaar zakte, en er ook concrete vermoedens waren over een verband met de vaccinaties, kreeg het onderwerp nieuwe aandacht.

Bovendien hadden Perry en haar verloofde, acteur Orlando Bloom, zich fel uitgesproken voor de Corona-vaccinaties. Daarom vermoeden sommigen dat als Perry’s oogtrillingen inderdaad een bijwerking zijn van de vaccinatie, dit niet openlijk wordt besproken. Dit maakt de volgers van de artieste des te meer benieuwd of er een verklaring volgt over het incident in Las Vegas.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ja, je kunt ontgiften van covid “vaccin” spike-eiwitten: hier is hoeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Vaccinschade? Katy Perry shockeert met enge video appeared first on Frontnieuws.