Vaccinramp: In het beste geval hebben we het over 600 miljoen “dropouts”

Naar schatting drie miljard mensen hebben nu een mRNA-injectie gekregen. Sommige batches veroorzaken bijwerkingen, terwijl andere helemaal geen effect lijken te hebben, vertelde Dr. David Martin aan de podcast Man in Amerika. Ongeveer zeven tot 15 procent van de batches veroorzaakt zeer ernstige bijwerkingen. In het ergste geval is er sprake van 300 miljoen mensen […] The post Vaccinramp: In het beste geval hebben we het over 600 miljoen “dropouts” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Vaccinramp: In het beste geval hebben we het over 600 miljoen “dropouts”

Naar schatting drie miljard mensen hebben nu een mRNA-injectie gekregen. Sommige batches veroorzaken bijwerkingen, terwijl andere helemaal geen effect lijken te hebben, vertelde Dr. David Martin aan de podcast Man in Amerika.

Ongeveer zeven tot 15 procent van de batches veroorzaakt zeer ernstige bijwerkingen. In het ergste geval is er sprake van 300 miljoen mensen die permanente schade oplopen of sterven, aldus Martin. “Dat is de hele bevolking van de Verenigde Staten. En dat is het minst slechte scenario.”

Mensen die schade ondervinden van vaccins zijn afhankelijk van zorg. Denk aan mensen die een beroerte hebben gehad, verlamd zijn of neurologische problemen hebben.

Al deze mensen moeten verzorgd worden. Dit betekent dat nog eens 300 miljoen mensen zonder werk komen te zitten. Deze mensen kunnen dus niet bijdragen aan de economie omdat ze de klok rond voor de andere 300 miljoen moeten zorgen. We hebben het dus over 600 miljoen mensen die economisch zijn uitgesloten, aldus Dr. Martin.

Eerder had hij in een interview gezegd dat de invoering van het Corona-vaccin een “massamoord met voorbedachten rade” was. “Wanneer je mensen injecteert met een gif, injecteer je een dodelijke stof, dat is wat je doet,” zei hij.

Pfizer beweert dat het sterftecijfer van het vaccin “aanvaardbaar” is, aldus Martin. Hij benadrukte dat het om een geplande genocide gaat.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Vaccinramp: In het beste geval hebben we het over 600 miljoen “dropouts” appeared first on Frontnieuws.