U doet het geweldig en uw stem maakt het verschil

2022 is een krankzinnig jaar om een criticus van het imperium te zijn. Mensen worden gecensureerd omdat ze de officiële narratieven over een oorlog betwisten. Degenen die niet gecensureerd worden, worden door astroturf trollen belaagd. Een verwoede propagandapush maakt van onze vrienden, familie, collega’s en kennissen gehersenspoelde imperium-automaten die onze ketterse verwerping van de officiële […] The post U doet het geweldig en uw stem maakt het verschil appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

U doet het geweldig en uw stem maakt het verschil

2022 is een krankzinnig jaar om een criticus van het imperium te zijn. Mensen worden gecensureerd omdat ze de officiële narratieven over een oorlog betwisten. Degenen die niet gecensureerd worden, worden door astroturf trollen belaagd. Een verwoede propagandapush maakt van onze vrienden, familie, collega’s en kennissen gehersenspoelde imperium-automaten die onze ketterse verwerping van de officiële imperiale doctrine over Rusland en Oekraïne verachten, schrijft Caitlin Johnstone.

En dit is slechts een korte mededeling om u te bedanken dat u toch voet bij stuk houdt, en om op te merken dat uw verzet tegen nucleaire brutaliteit, Amerikaanse oorlogszucht en propaganda een verschil maakt.

Als onze machthebbers de instemming van het publiek niet nodig hadden, zouden ze niet zo hard werken om die instemming te fabriceren. Hoewel de machthebbers hard werken om te voorkomen dat wij merken dat wij met veel meer zijn dan zij, zijn onze machthebbers zich daar allemaal terdege van bewust. Het bezorgt hen nachtmerries bij de gedachte aan de mogelijkheid dat mensen er genoeg van krijgen te verarmen en in gevaar te worden gebracht door de economische oorlogsvoering en de nucleaire oorlogsvoering die onze heersers ons aandoen om hun unipolaire agenda van wereldheerschappij te bevorderen. Zij zijn bang voor de mogelijkheid dat wij massaal collectief terugslaan.

Daarom worden wij voortdurend overspoeld door steeds hogere niveaus van propaganda, censuur, algoritme-manipulaties van Silicon Valley en imperiumtrollen . En daarom is er steeds meer artificieel gecreëerde druk om iedereen die zich uitspreekt tegen de waanzin waarvan we getuige zijn, te weren, het zwijgen op te leggen en de mond te snoeren.

Terwijl het gecentraliseerde Amerikaanse imperium de agressie in de koude oorlog opvoert tegen niet één maar twee machtige naties in China en Rusland, wordt het manipuleren van het publieke denken op massale schaal om mee te gaan in die roekeloze en kostbare agressie steeds essentiëler. Dat betekent dat iedereen die zich tegen die agenda’s uitspreekt, een doorn in het oog is van de machtsstructuur die ze bevordert.

Zoals ik blijf herhalen, worden alle positieve veranderingen in menselijk gedrag altijd voorafgegaan door een bewustzijnsverruiming. Of je het nu hebt over positieve veranderingen in individueel of collectief gedrag, het komt altijd voort uit een toename van bewustzijn van iets waar voorheen minder bewustzijn was. Zelfvernietigende gedragspatronen veranderen wanneer het individu zich meer bewust wordt van de interne krachten die hem drijven. Sociale onrechtvaardigheden veranderen wanneer het collectief zich meer bewust wordt van hoe ongezond ze zijn. Machtsmisbruik verandert wanneer onderzoeksjournalistiek en klokkenluiders die misstanden onder de aandacht brengen.

Door u uit te spreken tegen de waanzin waarin onze wereld afdaalt, helpt u het bewustzijn te verruimen. Voor elke keer dat u meer aandacht en bewustzijn vraagt voor de leugens, manipulaties en wanpraktijken die onze wereld worden aangedaan ter bevordering van de agenda’s van de oligarchie en het imperium, vergroot u het bewustzijn met dat bedrag. U brengt het collectieve menselijke gedrag zoveel dichter bij echte verandering, of u nu persoonlijk met mensen praat, video’s maakt, demonstraties houdt, pamfletten uitdeelt, twittert, blogt, de waarheid op een viaduct spuit of op de hoek van de straat schreeuwt.

Daarom stuit u op zoveel tegenstand als u dat doet. Net zoals er krachten in ons zijn die zich ertegen verzetten gezien te worden om onbewust te blijven, zijn er krachten in de wereld die pogingen om het licht van de waarheid op hen te laten schijnen tegenhouden. Dat is überhaupt het enige wat je tegenkomt als mensen je proberen tegen te houden om te spreken, en meer respect dan dat verdient het niet.

Dus blijf spreken. Blijf aandringen op een gezonde en vreedzame wereld. U doet het geweldig, en uw stem maakt een verschil, en laat niemand u iets anders wijsmaken. Als onze stemmen geen verschil maakten, zouden de machtigste mensen ter wereld niet proberen ons de mond te snoeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Viganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post U doet het geweldig en uw stem maakt het verschil appeared first on Frontnieuws.