Trudeau kan de kritiek niet slikken en loopt weg uit het Parlement (VIDEO)

De premier van Canada is aan het breken. De Freedom Truckers winnen en hij is nu zo bang dat hij de oppositiepartij in zijn eigen parlement niet eens aankan blijkbaar.

Deel dit artikel

Terwijl de Canadese premier wegloopt en zich verstopt voor de duizenden demonstranten die Ottawa zijn binnengedrongen, ondervindt Justin Trudeau dat het moeilijker is om hetzelfde te doen als het gaat om het Lagerhuis. Terwijl burgers niet in staat zijn om de premier rechtstreeks te ondervragen, hebben conservatieven en de oppositie in het Lagerhuis zich vastgebeten in de COVID-19 hysterie van Trudeau en hem gevraagd om niets meer te doen dan te luisteren – niet alleen naar andere meningen, maar ook naar het Canadese volk, bericht Zach Heilman.

In de video, die hierboven te zien is, haalt de conservatief John Barlow uit naar Trudeau omdat hij zich niet gedraagt als een premier en doorgaat met de buitensporige COVID-19 mandaten hoewel de mensen zich daartegen verzetten. Wat de woordenwisseling tussen Barlow en Trudeau zo interessant maakt, is het feit dat voordat de conservatief zijn punt kon afmaken, nadat de minister van Openbare Veiligheid, Marco Mendicino, had gesproken, premier Trudeau wegliep van het debat.

Wat in feite Barlow’s punt bewees dat de premier niet openstaat voor een discussie over de COVID-19 protocollen. De plotselinge aftocht van de premier komt op een moment dat hij voortdurend bekritiseerd wordt in het Lagerhuis voor het niet beëindigen van de mandaten en de wetenschap te laten dicteren hoe het land reageert op het coronavirus.