Toespraak over volledige desintegratie van het huidige Oekraïne – Poetin: Wij zullen ons vaderland verdedigen zoals onze heldhaftige voorouders – De infiltranten zullen 1917 niet herhalen!

De Russische president, Vladimir Poetin, benadrukte in een toespraak voor toehoorders binnen en buiten Oekraïne dat hij “niet zal toestaan ​​dat een 1917 opnieuw gebeurt”, eraan toevoegend dat “we ons vaderland zullen verdedigen zoals onze heroïsche voorouders”, bericht Warnews24/7. Hij zei specifiek: “Als we in februari geen actie hadden ondernomen, was alles voor ons hetzelfde […] The post Toespraak over volledige desintegratie van het huidige Oekraïne – Poetin: Wij zullen ons vaderland verdedigen zoals onze heldhaftige voorouders – De infiltranten zullen 1917 niet herhalen! appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Toespraak over volledige desintegratie van het huidige Oekraïne – Poetin: Wij zullen ons vaderland verdedigen zoals onze heldhaftige voorouders – De infiltranten zullen 1917 niet herhalen!

De Russische president, Vladimir Poetin, benadrukte in een toespraak voor toehoorders binnen en buiten Oekraïne dat hij “niet zal toestaan ​​dat een 1917 opnieuw gebeurt”, eraan toevoegend dat “we ons vaderland zullen verdedigen zoals onze heroïsche voorouders”, bericht Warnews24/7.

Hij zei specifiek:

“Als we in februari geen actie hadden ondernomen, was alles voor ons hetzelfde of zelfs erger geweest. De situatie in Oekraïne was gevaarlijk, dodelijk voor Rusland en moorddadig voor het Oekraïense volk.

En dat zien we zelfs in de aard van de vijandelijkheden: het is gewoonweg verbazingwekkend wat daar gebeurt. In het algemeen is het alsof er geen Oekraïners zijn, alsof ze in een oven worden gegooid,” zei de Russische president en voegde eraan toe:

“Rusland heeft Oekraïne en zijn bevolking altijd met respect en warmte behandeld, en dat is ook nu zo, ondanks de huidige tragische confrontatie.”

Zoals de Russische president toegaf, “zijn de gebeurtenissen in Oekraïne moeilijk en bitter, omdat het in feite een burgeroorlog is. Hetzelfde gebeurde na de omwentelingen van 1917.”

Over infiltranten…

“Net als in 1917 streefden de infiltranten en westerlingen hun eigen belangen na, verzwakten en ontmantelden ze het historische Rusland. En nu, aan de andere kant, leveren buitenlanders voortdurend wapens aan Oekraïne en vervoeren eze huurlingen daarheen.

Ze zijn absoluut meedogenloos.

Op hun kosten bevorderen zij hun geopolitieke doelen, die niets te maken hebben met de belangen van het Oekraïense volk. Zij hebben ook tot doel Rusland te verzwakken, te ontmantelen en te vernietigen.

Deze inspanningen worden voortgezet. Ze liggen aan de basis van de gebeurtenissen in Oekraïne. Wij zullen dit nooit toestaan.

Wij zullen ons vaderland verdedigen zoals onze heldhaftige voorouders deden,” besloot het Russische staatshoofd.

Poetin noemde het zijn plicht “het volk te beschermen dat al acht jaar lang het slachtoffer is van intimidatie en genocide door het regime in Kiev.”

Volgens de Russische president is het uiteindelijke doel van de operatie de bevrijding van Donbass en het scheppen van voorwaarden die de veiligheid van Rusland zelf garanderen.

Dat wil zeggen, volledige desintegratie van het huidige Oekraïne.

Bovendien beschuldigde Poetin, in antwoord op vragen over de geschiedenis, de westerse rijken ervan Afrikaanse landen tijdens de koloniale periode te hebben beroofd. Poetin prees het moderne India omdat het veel potentieel heeft.

Hij zei ook dat Rusland zich onderscheidt door zijn unieke cultuur.

“Het was een uiterst absolute historische noodzaak”

“Het besluit van Rusland om de speciale militaire operatie in Oekraïne te starten was niet gemakkelijk, maar het werd noodzakelijk en de Russische president Poetin had gezien de omstandigheden geen keuze,” aldus Magomedsalam Magomedov, plaatsvervangend hoofd van de Russische presidentiële administratie, op donderdag (3/11/2022).

“De openlijke ondersteuning en bevordering van de neonazistische ideologie, de snelle militarisering van Oekraïne, de constante uitdagingen om Russische gebieden te annexeren, een groeiende bedreiging voor onze nationale veiligheid en stabiliteit lieten onze president Poetin geen andere keuze dan de speciale militaire operatie te starten,” zei Magomedov op het 3e Russische forum “Volkeren van Rusland”.

“Dit was geen gemakkelijke beslissing, maar het was een uiterst absolute historische noodzaak, in de eerste plaats voor de toekomst van ons land, onze kinderen en kleinkinderen,” vervolgde hij.

Magomedov zei dat “dit besluit wordt gesteund door de overweldigende meerderheid van het Russische volk.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Eerste sneeuw bereikt Oekraïne; Europa gaat een koude, donkere, (dodelijke) winter tegemoetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Toespraak over volledige desintegratie van het huidige Oekraïne – Poetin: Wij zullen ons vaderland verdedigen zoals onze heldhaftige voorouders – De infiltranten zullen 1917 niet herhalen! appeared first on Frontnieuws.