Terwijl de globalisten zich klaarmaken om de wereld op te blazen, moet u zich voorbereiden op TEOTWAWKI omdat de wereld geen ervaring heeft met het stoppen van een oorlog tussen twee nucleair bewapende vijanden

Nu de NAVO volgende week nucleaire afschrikkingsoefeningen houdt, ex-NAVO-chef Richard Shirreff beweert dat de wereld klaar moet zijn voor een NUCLEAIRE OORLOG en Rusland de man heeft aangesteld die bekend staat als ‘Generaal Armageddon’ om de oorlog te winnen, dienen wij onze gezinnen en geliefden het beste door ons ook op zo’n catastrofaal scenario voor […] The post Terwijl de globalisten zich klaarmaken om de wereld op te blazen, moet u zich voorbereiden op TEOTWAWKI omdat de wereld geen ervaring heeft met het stoppen van een oorlog tussen twee nucleair bewapende vijanden appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Terwijl de globalisten zich klaarmaken om de wereld op te blazen, moet u zich voorbereiden op TEOTWAWKI omdat de wereld geen ervaring heeft met het stoppen van een oorlog tussen twee nucleair bewapende vijanden

Nu de NAVO volgende week nucleaire afschrikkingsoefeningen houdt, ex-NAVO-chef Richard Shirreff beweert dat de wereld klaar moet zijn voor een NUCLEAIRE OORLOG en Rusland de man heeft aangesteld die bekend staat als ‘Generaal Armageddon’ om de oorlog te winnen, dienen wij onze gezinnen en geliefden het beste door ons ook op zo’n catastrofaal scenario voor te bereiden, voor het geval de zaken in de komende dagen, weken of maanden volledig uit de hand lopen. Dus gaan we in dit verhaal in op alle soorten voorbereiding op een nucleaire oorlog door deskundigen, waaronder het bouwen van schuilkelders en het klassieke boek “Nuclear War Survival Skills” van Cresson H. Kearny, schrijft Stefan Stanford.

TEOTWAWKI:
The End Of The World As We Know It.

Omdat veel ANP-lezers in onze commentaren melden dat ze onder hun eigen collega’s, vrienden, buren, enz. een merkbare bezorgdheid hebben opgemerkt over het vooruitzicht dat er een kernoorlog uitbreekt, en die ‘bezorgdheid’ zeker zal omslaan in ‘gierende paniek’ zodra de eerste officiële atoombom ontploft, ongeacht waar dat gebeurt, zullen degenen die fysiek zijn voorbereid op zo’n scenario ook veel beter mentaal voorbereid zijn op wat kort daarna zou volgen.

Zoals dit verhaal uit december 2016 in The New Yorker meldde: “Zodra het eerste kernwapen ontploft, kan niets voorkomen dat het conflict uit de hand loopt.” Het verhaal waarschuwtook dat Japan in 1945, toen Hiroshima en Nagasaki werden vernietigd, geen kernwapens had en dus niet met gelijke munt kon reageren. Het verhaal gaat verder in op de vraag waarom dat zo belangrijk is in 2022, nu nucleair bewapende landen, Amerika en Rusland, mogelijk een kernoorlog tegen elkaar beginnen:

“We hebben geen ervaring met het stoppen van een kernoorlog.”

Dat verhaal uit 2016 dat onderzocht wat er zou kunnen gebeuren tijdens een kernoorlog vermeldde vervolgens het ’titanische effect’ en hoe kernwapens als centraal doel zorgvuldig werden ontworpen om niet-combattanten te doden met het oog op afschrikking en hoe dergelijke systemen gevaarlijker worden naarmate de makers van het systeem denken dat het veiliger is geworden. Uit dat verhaal voor we verder gaan..:

Elke technologie belichaamt de waarden van het tijdperk waarin zij werd gecreëerd. Toen de atoombom midden jaren veertig werd ontwikkeld, was de vernietiging van steden en het doelbewust treffen van burgers gewoon een militaire tactiek. Het werd bepleit als een middel om te winnen.

De Conventies van Genève classificeerden deze praktijken later als oorlogsmisdaden – en toch hebben kernwapens geen ander echt nut. Ze bedreigen en brengen niet-combattanten in gevaar omwille van de afschrikking. Conventionele wapens kunnen nu worden gebruikt om elk soort militair doel te vernietigen, en de 21e-eeuwse oorlogsvoering legt de nadruk op precisieaanvallen, cyberwapens en het minimaliseren van burgerslachtoffers.

Als technologie zijn kernwapens achterhaald. Wat mij de meeste zorgen baart, is niet de mogelijkheid van een cyberaanval, een technische storing of een misverstand waardoor ergens volgende week een kernoorlog uitbreekt. Mijn grootste zorg is het gebrek aan publiek bewustzijn over deze existentiële dreiging, het ontbreken van een krachtig publiek debat over de nucleaire oorlogsplannen van Rusland en de Verenigde Staten, de stille instemming met de ruwweg vijftienduizend kernwapens in de wereld.

Deze machines zijn zorgvuldig en ingenieus ontworpen om ons te doden. Onverschilligheid vergroot de kans dat ze dat op een dag zullen doen. Het “Titanic Effect” is een term die softwareontwerpers gebruiken om uit te leggen hoe het in een complex technologisch systeem stilletjes mis kan gaan: hoe veiliger je het systeem veronderstelt te zijn, hoe gevaarlijker het wordt.

Dus terwijl de atoombommen op Nagasaki en Hiroshima tussen 129.000 en 226.000 mensen doodden, waarvan de meesten burgers, en het nog steeds het enige gebruik van kernwapens in gewapende conflicten is, doen de kernwapens van vandaag de in 1945 gebruikte wapens lijken op een gruwelijke wandeling door een park.

Aangezien “Little Boy”, gedropt door de Enola Gay, ongeveer 15 kiloton TNT produceerde, en terwijl “Fat Man”, gedropt door de Superfortress Bockscar, ongeveer 20 kiloton produceerde, hebben de “vernietigingskracht” van moderne kernwapens van Rusland en de VS tegenwoordig een enorme kracht. Standaardwapens kunnen ladingen hebben van 500 kiloton, 800 kiloton en zelfs 1 megaton – gelijk aan 1 miljoen ton TNT.

Met een simpele blik op foto’s van de schade die in Hiroshima en Nagasaki is aangericht, zoals hierboven, en door die “vernietigingskracht”te vermenigvuldigen met enorme getallen als we denken aan de schade die hedendaagse kernwapens zouden aanrichten, krijgen we in de volgende afbeelding hieronder een kleine blik van NukeMap van de website Nuclear Secrecy die een simulatie laat zien van de schade die een hedendaagse ontploffing zou aanrichten als Washington DC “Ground Zero” was, met de grootste Russische kernbom ooit getest (destijds! ) een geschatte 2.273.720 dodelijke slachtoffers en 1.657.480 gewonden met zich meebrengt, en de zeer reële mogelijkheid dat de straling zich ver voorbij Washington DC oostwaarts verspreidt naar Annapolis en noordwaarts naar Baltimore, Philadelphia en verder. Op de kaart staat dat met een dergelijk grote explosie op die locatie..:

In elke periode van 24 uur zijn er gemiddeld 6.129.256 mensen in het lichte (1 psi) ontploffingsbereik van de gesimuleerde detonatie.

En zoals wikipedia meldt over de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki: “In de daaropvolgende twee tot vier maanden kwamen tussen de 90.000 en 146.000 mensen in Hiroshima en 39.000 en 80.000 mensen in Nagasaki om door de gevolgen van de atoombommen; ongeveer de helft gebeurde op de eerste dag. Nog maanden daarna stierven veel mensen aan de gevolgen van brandwonden, stralingsziekte en verwondingen, verergerd door ziekte en ondervoeding.”

Door ons een klein voorproefje te geven van waarop wij zelf voorbereid moeten zijn, voor het geval de zaken in Oekraïne blijven escaleren en Joe Biden krankzinnig besluit om zich daar in te mengen, wat leidt tot de zeer reële mogelijkheid van een SHTF in de komende dagen, zou het zien van wat er in Japan is gebeurd, ‘Wij het Amerikaanse volk’ ook een GROTE reden moeten geven om OP TE STAAN en TE EISEN dat zo’n potentieel wereldbeëindigend scenario ten koste van alles wordt vermeden. In een moderne kernoorlog “wint” niemand, zeker “het volk” niet, maar dat is toch wat de globalisten willen?

Klik voor groot

Maar nu Rusland de man die zij “Generaal Armageddon” noemen, heeft binnengehaald om de oorlog in Oekraïne te winnen, lijkt het erop dat de zaken daar verder uit de hand zullen lopen voordat ze beter worden, en er is een zeer reële kans dat als de zaken “uit de hand lopen” er veel taferelen zoals hierboven in Amerika zullen plaatsvinden, waarbij het aantal gewonden en doden wordt vermenigvuldigd met het aantal kernwapens dat wordt afgevuurd, zoals het ANP ook al vele malen is gewaarschuwd door onze vriend en voormalig directeur van de EMP task force, Dr. Peter Vincent Pry voordat hij onlangs overleed, zou een moderne nucleaire oorlog waarin Rusland ALLEEN het Amerikaanse elektriciteitsnet platlegt, tot 90% of meer van de Amerikanen doden via de daaruit voortvloeiende ineenstorting van de samenleving, verwondingen en massale hongersnood.

En hoewel we hopen dat al deze zorgen op de lange termijn voor niets zijn, en dat er de komende dagen koelere hoofden zullen zegevieren, zoals uiteindelijk tijdens de Cubaanse Raketcrisis, zullen degenen die zich niet hebben voorbereid, zeker behoren tot de 90% die het niet overleven als TEOTWAWKI echt in Amerika arriveert.

Dus nu de NAVO en Biden het hebben over een kernoorlog in oktober 2022, terwijl de zaken lijken op te warmen tot het smeltpunt, zullen wij ons hier meteen richten op Geigertellers en atoomalarmkits voor het geval dat het ergste scenario zich voordoet en er een kernbom afgaat ergens in de buurt van waar wij wonen. Zoals we in de afbeelding hierboven kunnen zien, hoeft iemand zich niet in de ontploffingsstraal te bevinden om ernstig gewond te raken door dergelijke straling.

We doen er dus verstandig aan om op zijn minst te weten hoe we een schuilkelder moeten bouwen en voorbereid te zijn om dat in een oogwenk te doen in deze wereld waarin we nu leven. De onderstaande video’s behandelen het onderwerp van het bouwen van een snelle atoomschuilkelder in onze eigen huizen, samen met nog veel meer, terwijl de scribd embed helemaal onderaan dit verhaal boven het commentaargedeelte Cresson H. Kearny’s “Nuclear War Survival Skills” is.

Met snelle thuis fall-out schuilplaatsen met gemakkelijk te verkrijgen materialen zoals Duct tape en zware plastic folie, die u kunt gebruiken om deuren van schuilplaatsen af te dichten en eventuele openingen naar de schuilplaats voor een korte periode af te sluiten als er een stralingspluim in de buurt is, zijn er op dit moment nog andere materialen beschikbaar:

Atmosure 1 Yard Copper Faraday Fabric (44″ x 36″) — EMF & 5G Blocker — Electromagnetic Radiation Protection from 5G Cellular Signal, WiFi, Bluetooth, GPS — EMF Protection Blanket

Faraday Tape (1″ x 20″) + Faraday Fabric (44″ x 36″) – Atmosure EMF Enclosure & Protection from Cellular Signal, WiFi, Bluetooth, GPS — DIY Wireless Shield Against EMI, E

5G Radiation Shielding Military Grade EMF Blocking Fabric-Electromagnetic Prevention Effectiveness Waterproof for Indoor and Outdoor by 1 Meter Long

Arcturus Heavy Duty Survival Blanket – Insulated Thermal Reflective Tarp – 60″ x 82″. All-Weather, Reusable Emergency Blanket for Car or Camping. Thermal Barrier Blocks Infrared Signature

ZIP Emergency Mylar Thermal Blankets (Pack of 100) – Individually Packaged- 84″ x 52″

Geiger Counter/Nuke Alert Kits: 

NukAlertTM Nuclear Radiation Detector/Monitor (Keychain Attachable) Alarm

Geiger Counter Nuclear Radiation Detector Dosage Alarm Professional High Accuracy Radioactive Detector Meter Beta Gamma X Ray Data Tester Marble Dosimeter (Black)

GQ GMC-500Plus Geiger Counter Nuclear Radiation Detector Monitor Dosimeter, White

Ecosense RD200 RadonEye, Home Radon Detector, Fast & Accurate Real-Time Monitoring, OLED Display, Easy Setup with Free App, Bluetooth

RADTriage Model50 Personal Radiation Detector for Wallet or Pocket,Nuclear Radiation Detector,Electromagnetic Field Radiation Detector, Anti Radiation Dosimeter,Ready-to-Go Portable Radiation Detector

Humdax Geiger Counter Nuclear Radiation Detector with LCD Display, High Accuracy Beta Gamma X-ray Nuclear Radiation Dosimeter, Rechargeable Radiation Monitor Meter

Radiation Burn Creams:

RemeVerse Radiation Relief & Recovery Cream for Radiation Burns; Unscented, Paraben Free Contains Hyaluronic Acid, Ceramides, Peptides, Healing Calendula to Soothe Sensitive, Irritated Skin 6 FL Oz

Natural Radiation Cream Burn Itchy Pain Relief CamWell Herb Soothe Oncologist formulated (Pack of 3 Tubes)

Iodine:

Organixx – Iodine – Pure Liquid Iodine Supplement – 1 fl. oz. – Support Healthy Thyroid Function, Restore Optimal Iodine Levels, Boost Mood & Energy Levels

Liquid Iodine Potassium Drops – 1300 Servings | Large 2oz Bottle | Great Taste | 2X Absorption | Just One (1) Drop a Day for Fast, Potent Thyroid Support – Potassium Iodide. Alcohol and Gluten Free.

Potassium Iodide | Iodine Supplement | 1 Year Supply | Iodine Drops | USDA Organic | Nascent Iodine | Vegan | Packaging May Vary | 1 Fl Oz

First Aid Kits:

First Aid Only 178 Piece Contractor’s First Aid Kit (9302-25M)

Band-Aid Brand of First Aid Products Flexible Rolled Gauze Dressing for Minor Wound Care, Soft Padding & Instant Absorption, Sterile Kling Rolls, 3 Inches by 2.1 Yards, Value Pack 5 ct

All Health Wound Care Kit, 40 Items | For Small to Medium Sized Wounds

M2 BASICS 350 Piece Emergency First Aid Kit | Dual Layer, Wall Mountable, Medical Supplies for Business, School, Car or Home

Medpride 4’’ x 4’’ Sterile Gauze Pads for Wound Dressing| 100-Pack, Individually Packed Pouches| 12-Ply Cotton & Highly Absorbent| Gauze Sponge-Pads for Wound Care & Home First Aid Kits

En kijkend naar wat er in Japan is gebeurd, met ontelbare mensen die na de explosies zijn verhongerd, geeft ons nog een reden om onze voedselbereiding te verdubbelen als we dat nog niet hebben gedaan, waarbij we ons hieronder concentreren op vlees, maar er is nog veel meer hier en hier:

Fully Cooked Bacon, Ready to Eat, 80 Slices Per Pack / Case, 10 Year Shelf Life, Superior to Canned, Real Thick Cut, 2+ Pounds, No Refrigeration Needed, Grocery, Long Term Storage, Camp, Hunt, Lunch

Nutristore Freeze-Dried Grilled Chicken | Premium Quality Pre-Cooked Chicken Breast | Survival Emergency Food Supply | Home Meals & Lightweight Camping | USDA Inspected | 25-Year Shelf Life

Nutristore Freeze-Dried Chicken | Emergency Survival Bulk Food Storage Meat | Perfect for Lightweight Backpacking, Camping & Home Meals | USDA Inspected | 25-Year Shelf Life

Nutristore Freeze Dried Beef Dices | 80 Large Servings | Premium Quality | USDA Inspected | Amazing Taste | Perfect for Camping | Survival Food

Nutristore Freeze-Dried Sausage Crumbles | Emergency Survival Bulk Food Storage | Premium Quality Meat | Perfect for Lightweight Backpacking, Camping, Home Meals | USDA Inspected | 25 Year Shelf-Life

Nutristore Freeze-Dried Pulled Pork | Premium Quality Pre-Cooked Canned Meat | Survival Emergency Food Supply | Meat for Home Meals & Lightweight Camping | #10 Can | USDA Inspected | 25-Year Shelf Life (4-Pack)

ReadyWise Emergency Food Supply, Freeze-Dried Meat, Survival-Food Disaster Kit for Hurricane Preparedness, Camping Food, Prepper Supplies, Emergency Supplies, Entrée Variety-Pack Bucket, 60 Servings, Meat

Nutristore Premium Meat Variety Bucket | 60 Large Servings | Freeze-Dried Chicken, Ground Beef, Beef Dices, & Sausage | 25-Year Shelf Life | Made in USA | Emergency Survival Food Supply

Zoals wij het zien, kunnen we nooit TE VEEL ‘drinkwater’ hebben, omdat onze familie en geliefden het zullen drinken als wij dat niet doen, en het kan het verschil maken tussen leven en dood:

Member’s Mark Purified Bottled Water 24 cases (16.9 oz. bottles, 40 pk.)

Nestle Pure Life 8 Oz. Purified Water, 48 Per Carton

Ice Mountain Brand Distilled Water, 127.99 oz

En met een nucleaire oorlog is de kans groot dat het elektriciteitsnet uiteindelijk uitvalt, en het net zelfs het doelwit kan zijn van een EMP-aanval, is het absoluut noodzakelijk dat wij een generator en brandstof hebben om ze aan de gang te houden. Enkele standaard generatoren die nu verkrijgbaar zijn en dichtbij zijn als een bestelling en levering aan huis zijn:

WEN DF475T Dual Fuel 120V/240V Portable Generator with Electric Start Transfer Switch Ready, 4750-Watt, CARB Compliant

DuroMax XP5500EH Electric Start-Camping & RV Ready, 50 State Approved Dual Fuel Portable Generator-5500 Watt Gas or Propane Powered, Blue/Black

WEN DF1100T 11,000-Watt 120V/240V Dual Fuel Portable Generator with Wheel Kit and Electric Start – CARB Compliant, Black

DuroMax XP13000E Gas Powered Portable Generator-13000 Watt Electric Start-Home Back Up & RV Ready, 50 State Approved, Blue/Black

Generac 7127 iQ3500-3500 Watt Portable Inverter Generator Quieter Than Honda, Orange/Black

DuroMax XP13000HX Dual Fuel Portable Generator-13000 Watt Gas or Propane Powered Electric Start w/CO Alert, 50 State Approved, Blue

Champion Power Equipment 200914 4250-Watt Open Frame Inverter Generator, Dual Fuel Technology

Generac 70432 Home Standby Generator Guardian Series 22kW/19.5kW Air Cooled with Wi-Fi and Transfer Switch, Aluminum

DuroMax XP13000E Gas Powered Portable Generator-13000 Watt Electric Start-Home Back Up & RV Ready, 50 State Approved, Blue/Black

En een paar andere items die nu beschikbaar zijn voor uw stroomuitval kits omvatten:

Rocky Mountain Cable 100 Foot Outdoor Extension Cord – 3 Prong Weather Resistant Heavy Duty Orange Vinyl 10 Amps / 1250 Watts – 16/3 – Ultra Flexible, Water & Flame Resistant – Durable (100 feet)

Clear Power 25 ft 14/3 SJTW 3 Outlet Heavy Duty Outdoor Extension Cord , Water & Weather Resistant, Flame Retardant, Yellow, 3 Prong Grounded Plug, CP10124

Extension Cord 15Ft Multiple Outlets 15 Feet Blue 14/3 SJTW, 14 Gauge Heavy Duty Indoor / Outdoor Power Cords ETL

Power Outage Emergency Kit

Etekcity LED Camping Lantern for Power Outages, Emergency Lights for Hurricane Storms Home, Camping Equipment Supplies Survival Kits, Battery Powered Operated Lanterns Lamp, 4 Pack

Emergency-Radio,Puiuisoul 4000mAh Weather Radios with Hand Crank & Solar Charging,3 Gear LED Flashlight,SOS Alarm, Portable Power Bank,AM/FM/NOAA,Motion Sensor Reading Lamp

Power-Bank-Portable-Charger-Solar – 36800mAh Waterproof Portable External Backup Battery Charger Built-in Dual QC 3.0 5V3.1A Fast USB and Flashlight for All Phone and Electronic Devices (Black)

Brandstofblikken:

Scepter USA 6792 Duramax 14 Gallon Flo-N-Go Fuel Caddy, Red

Eagle UI-50-FS Red Galvanized Steel Type I Gasoline Safety Can with Funnel, 5 gallon Capacity, 13.5″ Height, 12.5″ Diameter,Red/Yellow

Scepter FSCG552 Fuel Container with Spill Proof SmartControl Spout, Red Gas Can, 5 Gallon

En natuurlijk, zoals altijd hier bij ANP, als u ideeën of suggesties hebt voor onze andere lezers over nucleaire oorlogspreparatie of iets anders, laat ze dan achter in de commentaarsectie hieronder. Met wat het er naar uitziet dat Amerika in de toekomst onder Joe Biden gaat meemaken, kunnen uw opmerkingen levens redden.

Zoals eerder vermeld, wordt in elk van de onderstaande video’s gekeken naar bepaalde vaardigheden die we in de komende dagen nodig zouden kunnen hebben, waaronder suggesties voor het bouwen van een atoomschuilkelder thuis met Jay Whimpey van Provident Prepper in de eerste video. Jay is de voorzitter van de American Civil Defense Association en hij deelt met ons ook enkele tips voor het leven in een post-nucleaire wereld in de 2e video hieronder, terwijl de laatste video hieronder ook van Jay is met basiskennis over nucleaire fall-out en het bouwen van geschikte schuilplaatsen, informatie die we echt niet genoeg kunnen hebben in deze wereld waarin we nu leven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Terwijl de globalisten zich klaarmaken om de wereld op te blazen, moet u zich voorbereiden op TEOTWAWKI omdat de wereld geen ervaring heeft met het stoppen van een oorlog tussen twee nucleair bewapende vijanden appeared first on Frontnieuws.