Ter nagedachtenis aan de David Crosby die hij ooit was, voordat “het virus” zijn hersenen opat

De oude rockers die aan boord van de “vaccin” veewagens zijn gesprongen, en de achterblijvers hebben uitgejouwd, waren vaak heel andere mensen voordat hun harten en geesten doordrenkt waren van dodelijke propaganda. David Crosby was een taaie oude vogel, die fulltime toerde tot hij twee jaar geleden door een peesontsteking eindelijk van de weg moest, […] The post Ter nagedachtenis aan de David Crosby die hij ooit was, voordat “het virus” zijn hersenen opat appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Ter nagedachtenis aan de David Crosby die hij ooit was, voordat “het virus” zijn hersenen opat

De oude rockers die aan boord van de “vaccin” veewagens zijn gesprongen, en de achterblijvers hebben uitgejouwd, waren vaak heel andere mensen voordat hun harten en geesten doordrenkt waren van dodelijke propaganda.

David Crosby was een taaie oude vogel, die fulltime toerde tot hij twee jaar geleden door een peesontsteking eindelijk van de weg moest, en daarna de opnamestudio inging, terwijl hij, vaak geestig, twitterde met een toegewijd lezerspubliek – een constante activiteit ondanks de peesontsteking en drie hartaanvallen, en ook leverproblemen, schrijft Mark Crispin Miller.

Maar nu is hij dood, 81 jaar oud, zijn overlijden op de gebruikelijke manier gemarkeerd: “Een doodsoorzaak is niet bekend gemaakt,” meldt Variety, samen met dit:

Het overlijden kwam als een verrassing voor degenen die zijn zeer actieve Twitteraccount volgden, waarop hij tot woensdag nog tweette. Een van Crosby’s laatste tweets woensdag was een typisch schertsende opmerking over de hemel: “Ik heb gehoord dat die plek overschat wordt… bewolkt.”

Ondanks die grap was zijn geest duidelijk op deze wereld, of was dat vijf weken geleden:

En net zoals ons (gewoonlijk) niet is verteld waarom hij stierf, zo heeft (zoals gewoonlijk deze dagen) de familie van Crosby ons gevraagd niet hardop te speculeren over de doodsoorzaak: Patricia Crosby, zijn zus, “bedankte fans voor hun liefde,” meldt USA Today, “en vroeg om privacy “terwijl we rouwen en proberen om te gaan met ons diepe verlies.””

Hoewel ik er niet aan zou denken om zijn dierbaren met deze gevolgtrekking lastig te vallen, is wat dit alles suggereert dat Crosby sinds woensdag aan een “korte ziekte” leed, veroorzaakt door de “vaccinatie” die hij begin 2021 trots onderging (ongetwijfeld ook serieel geboosterd). Hij maakte die prik ook niet alleen bekend, maar deed dat met een hooghartige uithaal naar al diegenen die niet, zoals hij, intelligent genoeg zijn “om de inentingen te begrijpen”, en “zich ervan te vergewissen dat [‘vaccinatie’] de juiste zet is”:

Ik schrijf dit meer uit verdriet dan uit boosheid, omdat ik niet behoor tot degenen die zich verkneukelen als zelfvoldane “gevaccineerde” types hun portie krijgen; en ik herinner me Crosby te levendig zoals hij was om die herinneringen te laten overschaduwen door de donkere ster van COVID, waaronder zoveel waardige geesten hun verstand verloren. Om te beginnen hield ik van de Byrds, en daarna van CSNY, die het beste waren van alle concerten die ik in die tijd bezocht (en ik bezocht veel concerten in de jaren zestig en daarna).

En zoals ik zo hield van zijn muzikaliteit – zijn engelenstem, zijn frasering, zijn harmonisch genie – zo leerde ik pas later dat hij destijds ook dapper genoeg was om te zeggen wat weinigen durfden te zeggen, en dat identificeert hem nu als iemand die niet altijd zou hebben gebogen voor de naald, en de aangerichte schade zou hebben ontkend. Slechts vier jaar na Dallas – toen zelfs (of vooral) links weigerde om het onderwerp met een stok van 3 meter aan te raken (een stilte die Noam Chomsky hielp handhaven), en toen de CIA net begon met haar lange heimelijke propagandadrift om alle twijfelaars van de Warren-mythe te besmeuren als “samenzweringstheoretici” – zei Crosby dit tijdens een concert (en werd er luid voor geapplaudisseerd):

En nu we met terugwerkende kracht krediet geven aan degenen wier geest en roem de laatste tijd zijn ingezet om ons allemaal te injecteren, laten we dan ook opmerken dat uitgerekend Paul McCartney destijds zeer geïnteresseerd was in het achterhalen van de waarheid over de moord op JFK. Nadat hij had gehoord over Mark Lane’s Rush to Judgement, dat nog niet was gepubliceerd, zocht hij de auteur op toen deze in Londen was, en vroeg hem het manuscript te lezen. Hij belde een paar dagen later terug en zei, cryptisch: “Nou, hij had het kunnen doen, toch?” Het kostte Lane een paar minuten om te beseffen wie de beller was, en dat Paul met “hij” Lee Harvey Oswald bedoelde. De muzikant wilde zo graag bijdragen aan Lane’s inspanningen dat hij herhaaldelijk vroeg om de muziek te mogen schrijven voor Rush to Judgement, Lane’s documentaire, die de BBC (toen ook een heel ander dier) in 1967 uitzond. Dankzij de stompzinnigheid van een blikken medewerker aan de documentaire ging die schitterende mogelijkheid niet door. (Het verhaal staat in Citizen Lane, de memoires uit 2012 van die meedogenloze “complottheoreticus”, die de lange, slinkse aanval van de CIA wist te overleven).

Net als Crosby was Paul McCartney destijds dus in staat om kritisch na te denken over een overweldigende propaganda narratieven, terwijl hij zich, onder de kwade invloed van “COVID”, liet fotograferen terwijl hij zich liet “vaccineren” (met een masker op), en al zijn fans onomwonden aanspoorde om “cool te zijn” en de prik te nemen zoals hij deed (en Ringo deed, net als zoveel andere van Pauls collega’s). Wat deze beide verhalen ons vertellen is dat “COVID” – en de daaruit voortvloeiende deelname van zoveel eens zo scherpe artiesten aan de wereldwijde drang om de hele mensheid te “vaccineren” – niet eerder had kunnen plaatsvinden dan nu, nadat tientallen jaren van propaganda, over een breed scala van verwante onderwerpen, de weg ervoor hadden vrijgemaakt, en daardoor onze wereld onherkenbaar hadden gemaakt (en ons vijanden van elkaar hadden gemaakt), op manieren die we nu überhaupt moeten doen om te begrijpen, zodat we het eindelijk kunnen terugnemen en goedmaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Ter nagedachtenis aan de David Crosby die hij ooit was, voordat “het virus” zijn hersenen opat appeared first on Frontnieuws.