Steeds meer mensen sterven plotseling en ‘Normies’ merken het eindelijk op

Meer mensen worden zich dagelijks bewust van de gevaren van de Covid-19 “vaccins”. De toenemende bezorgdheid over bijwerkingen is een goede en een slechte zaak. Goed om voor de hand liggende redenen. Het is slecht omdat de machthebbers hun inspanningen verdubbelen om de universele vaccinatieagenda zo lang mogelijk in stand te houden, schrijft JD Rucker. […] The post Steeds meer mensen sterven plotseling en ‘Normies’ merken het eindelijk op appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Steeds meer mensen sterven plotseling en ‘Normies’ merken het eindelijk op

Meer mensen worden zich dagelijks bewust van de gevaren van de Covid-19 “vaccins”. De toenemende bezorgdheid over bijwerkingen is een goede en een slechte zaak. Goed om voor de hand liggende redenen. Het is slecht omdat de machthebbers hun inspanningen verdubbelen om de universele vaccinatieagenda zo lang mogelijk in stand te houden, schrijft JD Rucker.

Ongeveer een jaar lang heb ik herhaaldelijk gesproken over de ongelukkige realiteit van hun agenda. Het is tijd om die realiteit glashelder te maken, zodat niemand zich nog illusies hoeft te maken. De machthebbers die achter de vaccins zitten, wisten überhaupt al dat ze uiteindelijk gepakt zouden worden. Ze wisten dat de vaccins gevaarlijk waren en daarom wisten ze dat wanneer genoeg mensen zouden instorten of sterven, zelfs hun controle over de overheid en de bedrijfsmedia niet genoeg zou zijn om hun inspanningen te verbergen. Er was nooit de illusie dat ze ermee weg konden komen.

Dat zou ons allemaal echt zorgen moeten baren, want het betekent dat hun doel nooit winst was. Ik hoor presentatoren en lees artikelen op conservatieve sites over het eindspel van Big Pharma: stinkend rijk zijn. Dat is niet hun einddoel, althans niet voor degenen aan de top van de globalistische voedselketen. Zeker, de meeste nuttige idioten die de operatie leiden, denken dat het allemaal om winst gaat, maar de echte spelers in Big Pharma bedrijven weten dat het er überhaupt om gaat zoveel mogelijk mensen te prikken voordat het bedrog wordt onthuld. En dat zal gebeuren. Dat is onvermijdelijk.

Als de mensen die het weten zich ervan bewust zijn dat ze uiteindelijk gepakt zullen worden, waarom zouden ze het dan doen? Eerst en vooral zullen ZIJ niet noodzakelijkerwijs “gepakt” worden. Het tegendeel van de werkzaamheid en de veiligheid van de vaccins zal worden bewezen. Maar omdat er zoveel mensen bij betrokken zijn, zal iedereen naar iedereen wijzen behalve naar zichzelf. Uiteindelijk zullen ze allemaal naar Donald Trump wijzen en Operatie Warp Speed de schuld geven. Dit is het punt waarop zijn meest fervente fans mij zullen verwijten dat ik hem de schuld geef, maar dat doe ik niet. De machthebbers zullen hem de schuld geven. Pfizer zal hem de schuld geven. China zal hem de schuld geven. De CDC zal hem de schuld geven. Anthony Fauci zal hem de schuld geven. Ze zullen allemaal zeggen dat ze langer wilden testen, maar dat hij eiste dat de prikken beschikbaar waren voor de verkiezingen van 2020, dus hebben ze zich gehaast en fouten gemaakt.

Zoals ik al lang heb gezegd, heeft Trump ruimschoots de gelegenheid gehad om de komende beschuldigingen voor te zijn door te verklaren dat zijn adviseurs zoals Fauci, Mike Pence en Deborah Birx tegen hem hebben gelogen (wat ze allemaal tot op zekere hoogte hebben toegegeven) en dat hij is misleid om de zaken door te drukken. Vervolgens moet hij erkennen dat op basis van de huidige gegevens het erop lijkt dat de leugens bedoeld waren om achter hem aan te gaan en het Amerikaanse volk te schaden. Dat zou natuurlijk een oorlog ontketenen, maar deze oorlog kan hij winnen als hij zich onmiddellijk uitspreekt en de beschuldigingen van de hand wijst. Als hij stevig verankerd blijft in het “Team Vaxx” kamp, maakt hij zichzelf tot zondebok.

En voor degenen die zullen zeggen dat ik hen op een of andere manier op het idee heb gebracht of het zaadje heb geplant: ik waardeer het bod van vertrouwen in mijn invloed, maar ik kan u verzekeren dat ik niet degene was die dit heeft bedacht. Het was überhaupt hun plan.

Daarom moeten we de druk opvoeren. Met “druk” bedoel ik doorgaan met het verspreiden van de waarheid over de prikken, maar OOK zoveel mogelijk over hun plannen onthullen voordat ze werkelijkheid worden. We zullen geloofwaardiger kunnen argumenteren tegen de machthebbers die het spel dom spelen als we het “voorspellen”, en daarom is de aflevering van vandaag van The JD Rucker Show (te zien op BrighteonRumble, or Bitchute) heel belangrijk. VOORDAT de massa’s eindelijk bewust worden gemaakt van de gevaren, moeten zij weten dat dit allemaal gepland was lang voordat Covid-19 actief was in Amerika.

In een volgende aflevering zal ik ingaan op de vraag waarom dit zeker het geval is, maar eerst moeten wij de normies blijven wakker schudden voor de gevaren van vaccins VOORDAT de volgende fase van de kwaadaardige machinaties van de globalistische elite-coalitie wordt uitgerold. Ik vermoed dat ze ergens in de nabije toekomst zullen erkennen dat de prikken kwaad doen zonder überhaupt veel goeds te doen. Ze zullen Trump de schuld geven. Vervolgens zullen zij een “oplossing” aanbieden die naar verluidt de lichamen van de geprikte zal reinigen van de spike-eiwitten en andere vervuilende stoffen.

DIT is het begin van hun eindspel, en ik zal een heel andere uitzending doen over hoe dat eruit ziet. In de uitzending van vandaag doe ik iets anders dan gewoonlijk. Ik deel een aantal video’s van een heleboel andere mensen. Zij mogen het meeste praten. We hebben munitie nodig voor ons arsenaal aan waarheidsbommen om te laten vallen op normies die vandaag meer dan ooit openstaan voor de zorgen. De mensen die ons vorig jaar de huid vol scholden omdat we niet gevaccineerd waren, zullen nu meer geneigd zijn te luisteren. We hebben een klein venster waardoor we hen kunnen “red pillen” in de volledige scepticisme die nodig zal zijn. Anders krijgen we een heleboel verbaasde en boze mensen die een oplossing zullen eisen, en die oplossing zal bestaan uit andere prikken van de daders van de eerste prikken, die zich gesterkt zullen voelen doordat ze Trump de schuld kunnen geven van ieders problemen.

Ik zal zelfs een clip afspelen van Drs. Pierre Kory en Paul Marik die behandelingen voor de geprikte bespreken waarvoor je niet naar de dokter hoeft of nieuwe prikken nodig hebt. Het wordt een heel andere uitzending dan wat ik eerder heb gedaan. Riemen vast!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitgebreid bewijsrapport: miljoenen sterven door de injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Steeds meer mensen sterven plotseling en ‘Normies’ merken het eindelijk op appeared first on Frontnieuws.