Schokkende video uit Grozny: Duizenden Tsjetsjenen vertrekken – Kadyrov: “Ren Zelensky” – “Oekraïne zal uiteenvallen”

Poetin, en de Tsjetsjeense leider Kadyrov zijn unaniem in het geweer gekomen tegen Zelensky, waaruit blijkt dat we aan het begin staan van een nieuwe fase van een inmiddels veralgemeende oorlog. De beelden uit Grozny laten bovendien zien dat er in Tsjetsjenië geen gedeeltelijke, maar een algemene dienstplicht bestaat, bericht Warnews247. Ramzan Kadyrov zei dat […] The post Schokkende video uit Grozny: Duizenden Tsjetsjenen vertrekken – Kadyrov: “Ren Zelensky” – “Oekraïne zal uiteenvallen” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Schokkende video uit Grozny: Duizenden Tsjetsjenen vertrekken – Kadyrov: “Ren Zelensky” – “Oekraïne zal uiteenvallen”

Poetin, en de Tsjetsjeense leider Kadyrov zijn unaniem in het geweer gekomen tegen Zelensky, waaruit blijkt dat we aan het begin staan van een nieuwe fase van een inmiddels veralgemeende oorlog. De beelden uit Grozny laten bovendien zien dat er in Tsjetsjenië geen gedeeltelijke, maar een algemene dienstplicht bestaat, bericht Warnews247.

Ramzan Kadyrov zei dat hij nu volledig tevreden is over het verloop van de speciale operatie in Oekraïne.

Wat is er in een paar uur tijd veranderd, of liever, wat heeft hij vernomen dat hem tevreden stelde?

De deelname van Wit-Rusland aan de oorlog aan Russische zijde en de gedeeltelijke dienstplicht en het raketoffensief van vandaag laten duidelijk zien dat het plan is veranderd. Oekraïne zal uiteenvallen.

“Ren Zelensky”

“Nu ben ik honderd procent tevreden over de manier waarop de speciale militaire operatie wordt uitgevoerd”, schreef hij maandag op zijn Telegram-kanaal, volgens het Russische persbureau Tass.

“We hebben je gewaarschuwd, sukkel-Zelensky, dat Rusland nog niet echt begonnen is, dus stop met je goedkope geklaag, beter nog, ren voordat het eraan komt. Ren, Zelensky, ren, zonder om te kijken, naar het Westen,” voegde Kadyrov eraan toe.

Zie de Tsjetsjeense troepen vertrekken naar Oekraïne

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow