Schokkende beelden: Danser stort in tijdens optreden, sterft aan hartaanval

Een danser die een routine uitvoert voor het publiek is plotseling overleden nadat hij op het podium in elkaar is gezakt, zo blijkt uit alarmerende beelden uit India. De mannelijke danser genaamd Yogesh Gupta was vorige maand in Jammu verkleed als de Indiase godin Parvati en draaide verschillende keren rond voordat hij op de grond viel, […] The post Schokkende beelden: Danser stort in tijdens optreden, sterft aan hartaanval appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Schokkende beelden: Danser stort in tijdens optreden, sterft aan hartaanval

Een danser die een routine uitvoert voor het publiek is plotseling overleden nadat hij op het podium in elkaar is gezakt, zo blijkt uit alarmerende beelden uit India. De mannelijke danser genaamd Yogesh Gupta was vorige maand in Jammu verkleed als de Indiase godin Parvati en draaide verschillende keren rond voordat hij op de grond viel, bericht Adan Salazar.

Eenmaal op de grond kon Gupta niet meer overeind komen en in plaats daarvan zakte hij secondenlang kronkelend op de grond.

“De muziek ging door terwijl niemand besefte wat er gebeurde,” meldt de Economic Times of India, “en toen kwam een andere acteur verkleed als Lord Shiva het podium op en probeerde hem overeind te trekken.”

NDTV meldt dat het publiek geloofde dat de plotselinge instorting deel uitmaakte van de voorstelling.

“Bronnen zeggen dat de man, Yogesh Gupta, stierf aan een hartaanval,” meldt NDTV, eraan toevoegend dat: “Meerdere van dit soort incidenten zijn gemeld vanuit het hele land.”

Een journalist die een video van het incident tweette, zei: “Weer een ongeluk. LIVE beelden van nog een dode terwijl hij lachte en danste. Dit is een zeer verontrustende trend. Dit moet nu op een zeer serieuze manier worden besproken.”

Dergelijke voorvallen lijken regelmatig voor te komen in India, en zelfs in de hele wereld, in de nasleep van de uitrol van het Covid-19 vaccin.

Nog maar enkele weken geleden berichtte Infowars over een Indiase sportschooltrainer in Ghaziabad die op bewakingsvideo werd vastgelegd terwijl hij stierf aan een hartaanval terwijl hij weinig meer deed dan in een stoel zitten.

Infowars berichtte in september ook over de rechtszaak van een rouwende Indiase vader tegen de Indiase regering en Bill Gates, omdat deze valselijk beweerde dat het Covid-vaccin dat de dood van zijn dochter veroorzaakte, veilig en effectief was.

Mensen gaan zo vaak onverwacht dood dat er een lange documentaire is gewijd aan het fenomeen, dat door de mainstream media wordt afgedaan als een complottheorie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 – Update: Nederlandse vertaling Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Schokkende beelden: Danser stort in tijdens optreden, sterft aan hartaanval appeared first on Frontnieuws.