Russische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen vrijgelaten

De Russische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen nadat hij was betrapt op het misbruiken van zijn 6-jarige dochter, is na slechts 6 maanden gevangenisstraf vrijgelaten, bericht Will Stewart. Een woedende vader die zijn beste vriend dwong zelfmoord te plegen toen hij ontdekte dat de man zijn dochter […] The post Russische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen vrijgelaten appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Russische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen vrijgelaten

De Russische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen nadat hij was betrapt op het misbruiken van zijn 6-jarige dochter, is na slechts 6 maanden gevangenisstraf vrijgelaten, bericht Will Stewart.

Een woedende vader die zijn beste vriend dwong zelfmoord te plegen toen hij ontdekte dat de man zijn dochter seksueel had misbruikt, is na slechts zes maanden vrijgelaten uit de gevangenis.

Vyacheslav (Slava) Matrosov, 35, had 18 maanden gevangenisstraf gekregen, maar mag nu een jaar eerder naar huis.

Er was een golf van sympathie in Rusland voor de vader die kindermisbruiker Oleg Sviridov, 32, dwong zijn eigen graf te graven in een bos.

Matrosov, 35, wiens dochter het slachtoffer was van Svirdov, is na slechts zes maanden vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis.

Oleg Sviridov (links) en Vyacheslav Matrosov (rechts) waren vrienden vóór het incident. Matrosov zei dat hij het bewijs van de vermeende misdaden van zijn vriend ontdekte toen ze samen aan het drinken waren.

Onderzoekers concludeerden dat Sviridov zichzelf van het leven beroofde tijdens de ruzie in het bos, waarbij Matrosov zijn woede over het seksueel misbruik duidelijk maakte.

Sviridov had Matrosovs dochter, toen zes jaar oud, herhaaldelijk seksueel misbruikt.

Na zijn vervroegde vrijlating uit de gevangenis plaatste de vader een foto met zijn vrouw Natalya, 35, met de woorden: “Thuis. Heel veel liefs.”

Matrosov, 35, wiens dochter het slachtoffer was van Svirdov, is na slechts zes maanden vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis. Matrosov staat op de foto met zijn vrouw Natalya Matrosova en zijn twee dochters.

Matrosov werd aanvankelijk vastgehouden op verdenking van moord, maar dit leidde tot publieke verontwaardiging in Rusland.

In april werd hij door de Krasnoglinsky rechtbank in Samara veroordeeld tot 18 maanden in een strenge Russische strafkolonie wegens het “aanzetten” van zijn vriend tot zelfmoord.

De hechte vriendschap liep stuk toen de vader op de mobiele telefoon van zijn vriend weerzinwekkende en gruwelijke beelden vond waarop Sviridov zijn dochter dwingt seksuele handelingen bij hem te verrichten.

Matrosov, 35, dwong zijn voormalige beste vriend zijn eigen graf te graven in de regio Samara in Rusland.

Men hoorde het meisje, nu negen, smeken: “Oleg, het is genoeg, ik kan er niet meer tegen. Ik wil naar huis.”

Matrosov, een voormalige fabrieksarbeider van raketmotoren, had 15 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen als hij van moord was beschuldigd.

Er was een golf van publieke steun in de regio Samara voor Matrovov nadat hij in verband was gebracht met de moord op pedofiel Sviridov, en de zaak werd wereldwijd onder de aandacht gebracht.

Inwoners van het dorp Pribrezhnaya zamelden geld in voor zijn juridische kosten.

Een petitie, ondertekend door 2.500 mensen, eiste dat hij volledig zou worden vrijgesproken.

Ze steunden hem omdat hij “onze kinderen heeft gered door ons te verlossen van een kinderverkrachter”.

Matrosov werd beschuldigd van “het aanzetten tot zelfmoord … door bedreigingen of mishandeling.”

Bronnen dicht bij de zaak zeiden dat gedetailleerd forensisch bewijs aantoonde dat Matrosov Sviridov niet had neergestoken in een bos waar het lichaam van de dode man later in het geïmproviseerde graf werd gevonden.

Sviridov zou een ultimatum hebben gekregen: naar de politie gaan en bekennen dat hij het meisje seksueel heeft misbruikt, of de toorn van de vader onder ogen zien.

Een familielid zei dat Sviridov zwaar was mishandeld op de dag dat hij verdween in september 2021, meer dan een week voordat zijn lichaam werd gevonden in het geïmproviseerde graf bij het dorp Vintai.

Twee andere kinderen zouden door Sviridov zijn misbruikt.

Commentaar: Het lijkt erop dat er tal van incidenten zijn waarbij het recht steeds meer gehoor krijgt op onze planeet. En men kan zich voorstellen dat veel westerlingen dergelijke redelijke vonnissen in hun eigen gemeenschap op prijs zouden stellen, in plaats van de milde straffen voor pedofielen en kinderverkrachters die zo gewoon zijn geworden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

RAPE DOSSIER

Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Russische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen vrijgelaten appeared first on Frontnieuws.