Russische troepen dicht bij totale overwinning in Bakhmut: : “Russen komen van alle kanten” (Video’s)

Er zijn berichten dat de Oekraïners alleen al aan het front in Bakhmut meer dan 10.000 man hebben verloren, terwijl er nog eens 20 tot 25.000 overblijven in het stedelijk gebied van de stad, bericht WarNews24/7. De Oekraïense verdediging in Bakhmut lijkt in te storten nu ook Russische troepen vanuit het noordoosten het stadscomplex binnendringen […] The post Russische troepen dicht bij totale overwinning in Bakhmut: : “Russen komen van alle kanten” (Video’s) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Er zijn berichten dat de Oekraïners alleen al aan het front in Bakhmut meer dan 10.000 man hebben verloren, terwijl er nog eens 20 tot 25.000 overblijven in het stedelijk gebied van de stad, bericht WarNews24/7.

De Oekraïense verdediging in Bakhmut lijkt in te storten nu ook Russische troepen vanuit het noordoosten het stadscomplex binnendringen en de basis leggen voor de controle over de helft van de stad.

Ondertussen ontruimen de Wagner-troepen Opytne en trekken ze Bakhmut ook vanuit het oosten binnen.

In de Fedora Maksymenka-straat vinden botsingen plaats. Bovendien hebben Russische troepen de controle over de Artwinery-fabriek overgenomen.

Wanhopige Oekraïners melden dat “de Russen van alle kanten komen.”

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow