Russische staatsmedia maken video waarin Europeanen die Oekraïne blijven steunen, worden gewaarschuwd dat ze de volgende kerst hun huisdieren zullen opeten

In een bizarre videoboodschap hebben Russische staatsmedia een video vrijgegeven waarin bevriezende Europeanen worden gewaarschuwd dat zij volgend jaar hun huisdieren zullen moeten opeten als zij Oekraïne blijven steunen, bericht Jim Hoft. De realiteit van stijgende energieprijzen in combinatie met tekorten aan gas en olie dringt door bij het Europese publiek en zij zijn niet […] The post Russische staatsmedia maken video waarin Europeanen die Oekraïne blijven steunen, worden gewaarschuwd dat ze de volgende kerst hun huisdieren zullen opeten appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Russische staatsmedia maken video waarin Europeanen die Oekraïne blijven steunen, worden gewaarschuwd dat ze de volgende kerst hun huisdieren zullen opeten

In een bizarre videoboodschap hebben Russische staatsmedia een video vrijgegeven waarin bevriezende Europeanen worden gewaarschuwd dat zij volgend jaar hun huisdieren zullen moeten opeten als zij Oekraïne blijven steunen, bericht Jim Hoft.

De realiteit van stijgende energieprijzen in combinatie met tekorten aan gas en olie dringt door bij het Europese publiek en zij zijn niet blij.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de Europeanen gewaarschuwd zich schrap te zetten voor een koude winter nadat Moskou de uitvoer van olie en gas naar Europese landen heeft stopgezet.

Voor de crisis met Oekraïne leverde Rusland 40-50% van de aardgasimport aan de EU.

President Poetin van Rusland heeft in augustus een belangrijke pijpleiding naar Europa afgesloten. Hierdoor zijn de kosten voor het verwarmen van huizen van de Oekraïense bondgenoten de pan uit gerezen, waardoor hun economieën onder druk zijn komen te staan.

Deze week publiceerde het Russische staatsmedium RT een video met de boodschap: “Vrolijk anti-Russisch kerstfeest. Als uw media u niet vertellen waar dit is”.

De advertentie concentreert zich op een familie die Kerstmis viert.

Daily Mail bericht:

Het traditionele kerstlied Stille Nacht speelt tijdens de reclamespot met pianobegeleiding.

De moeder neemt haar handen weg van de ogen van haar dochter om te onthullen dat ze een hamster hebben gekocht, met een rood lint in een strik om zijn hoofd.

Het meisje kijkt tevreden en het gezin omhelst elkaar.

‘Kerstmis 2021’ knippert op het scherm om het tijdsbestek aan te geven.

Dan komt ‘Kerstmis 2022’ op het scherm om aan te geven dat er een jaar is verstreken.

De vader zet de hamsterkooi op tafel.

Vervolgens sluit hij hem aan en is te zien dat de hamster de kerstverlichting voedt.

Terwijl de hamster de lichtjes aandrijft, zit de familie in een verder donkere kamer in kersttruien.

Dan gaat het van Kerstmis 2022 naar Kerstmis 2023.

Er is nog steeds geen verlichting in het huis en ze eten een waterige soep gekleed in jassen en mutsen.

De man trekt de strik uit zijn mond.

De moeder brengt vervolgens haar vinger naar haar mond om aan te geven dat ze niemand mogen laten weten dat het de hamster is die ze eten.

Bekijk de video hieronder:

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow