Russische “Sparta”-troepen veranderen de loopgraven van Oekraïners in graven – Video’s

De Russen van het “Sparta” Bataljon dat een hoofdrol speelt in het Oekraïense conflict, proberen ook met drones de Oekraïners aan het front uit te graven. Daarvoor gebruiken ze drone-bommen. Zoals u zult zien, levert deze tactiek uitstekende resultaten op voor de Russen, bericht Warnews24/7. Het Sparta Bataljon is de elite van de Donetsk troepen. Tijdens de […] The post Russische “Sparta”-troepen veranderen de loopgraven van Oekraïners in graven – Video’s appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Russische “Sparta”-troepen veranderen de loopgraven van Oekraïners in graven – Video’s

De Russen van het “Sparta” Bataljon dat een hoofdrol speelt in het Oekraïense conflict, proberen ook met drones de Oekraïners aan het front uit te graven. Daarvoor gebruiken ze drone-bommen. Zoals u zult zien, levert deze tactiek uitstekende resultaten op voor de Russen, bericht Warnews24/7.

Het Sparta Bataljon is de elite van de Donetsk troepen.

Tijdens de oorlog sinds 2014 heeft het zijn beide commandanten verloren. In 2016 werd Arsen Sergejevitsj Pavlov alias “Motorola” gedood en dit jaar werd Vladimir Zhoga alias “Voha” gedood tijdens de gevechten om Volnovakha.

Bekijk de video’s

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow