Russische militaire radio-uitzendingen naar burgers in Kharkov: “EVACUEER DE STAD NU”

Het Russische leger gebruikt gewone AM- en FM-radio om uit te zenden naar Oekraïense burgers in de stad Kharkov. De uitzendingen vertellen hen om die stad onmiddellijk te evacueren. De militaire zenders met hoog vermogen zenden zelfs rechtstreeks uit BOVENOP de traditionele radiozenders in dat gebied. De militaire zenders overstemmen gewoon de gewone radiozenders, bericht […] The post Russische militaire radio-uitzendingen naar burgers in Kharkov: “EVACUEER DE STAD NU” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Russische militaire radio-uitzendingen naar burgers in Kharkov: “EVACUEER DE STAD NU”

Het Russische leger gebruikt gewone AM- en FM-radio om uit te zenden naar Oekraïense burgers in de stad Kharkov. De uitzendingen vertellen hen om die stad onmiddellijk te evacueren.

De militaire zenders met hoog vermogen zenden zelfs rechtstreeks uit BOVENOP de traditionele radiozenders in dat gebied. De militaire zenders overstemmen gewoon de gewone radiozenders, bericht Hal Turner.

In de afgelopen 48-72 uur laat de Russische troepenopbouw zien wat lijkt op een “Speciale Militaire Operatie – Seizoen 2” … alleen met veel meer manschappen.

Op de kaart hieronder tonen de met de hand getekende cirkels in rood de huidige opbouw van de Russische troepen, en de cirkels in blauw de locaties van de Oekraïense troepen.

De meeste Oekraïense troepen zijn in het zuidoosten van het land gelegerd. De Oekraïense troepen ten oosten van Kharkov zitten nu ingeklemd tussen twee superieure Russische troepengroepen; de ene in de Belgorad-regio van Rusland zelf, de andere in Luhansk. Zij lijken zich in een perfecte “tang” situatie te bevinden.

Onheilspellend voor Oekraïne is dat de plotselinge en zeer grote opbouw van Russische troepen in Wit-Rusland, ten noorden en noordwesten van Kiev, sterk lijkt op wat er was toen Rusland aanvankelijk zijn speciale militaire operatie in Oekraïne begon. Toen trokken de troepen in Wit-Rusland, ten noorden van Kiev, in een 47 mijl lang konvooi richting de stad, maar stopten zonder aan te vallen.

Dat bleek een schijnbeweging te zijn; Rusland deed dat om Oekraïne te dwingen essentiële troepen in het noorden te houden om de hoofdstad Kiev te beschermen, terwijl zij oprukten tegen doelen in het zuiden. Deze keer lijkt het echter overduidelijk dat als/wanneer die Russische troepen weer uit Wit-Rusland komen, Kiev in de pan gehakt kan worden.

Bovendien vormen de Russische troepen linksboven op de kaart, ook in Wit-Rusland, een interessante opbouw. Zullen zij Kiev aanvallen, of zullen zij zuidwaarts trekken naar Lutsk, Rivne… of beide?

Blijf op de hoogte…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-voorzitter Von der Leyen “is gek, gevaarlijk gek”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Russische militaire radio-uitzendingen naar burgers in Kharkov: “EVACUEER DE STAD NU” appeared first on Frontnieuws.