Rusland bombardeerde een konvooi Turkse Kirpi pantserwagens en drie Britse, Poolse bases: Concentratie van krachtige Oekraïense troepen gericht op Svatovo (Video’s)

Drie punten van tijdelijke inzet van buitenlandse huurlingen, voornamelijk Britse, Amerikaanse en Poolse, en een vernietigd konvooi Turkse MRAP Kirpi en M113 pantserwagens zijn het resultaat van het laatste Russische bombardement, bericht Warnews24/7. De Russen mogen dan de Turkse Kirpi tanks waarmee de 35e Mariniersbrigade van de Oekraïense marine opereerde, in conserven hebben veranderd, maar […] The post Rusland bombardeerde een konvooi Turkse Kirpi pantserwagens en drie Britse, Poolse bases: Concentratie van krachtige Oekraïense troepen gericht op Svatovo (Video’s) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Drie punten van tijdelijke inzet van buitenlandse huurlingen, voornamelijk Britse, Amerikaanse en Poolse, en een vernietigd konvooi Turkse MRAP Kirpi en M113 pantserwagens zijn het resultaat van het laatste Russische bombardement, bericht Warnews24/7.

De Russen mogen dan de Turkse Kirpi tanks waarmee de 35e Mariniersbrigade van de Oekraïense marine opereerde, in conserven hebben veranderd, maar de berichten zijn niet goed voor Moskou.

Oekraïne concentreert een groot aantal troepen en buitenlandse huurlingen in Kharkiv. Volgens berichten bereiden de Oekraïners van 10 tot 25 december een groot offensief voor in de richting van de nederzetting Svatovo en de snelweg Svatovo-Kremennaya.

Op deze as zullen naar verwachting harde gevechten plaatsvinden, zoals de afgelopen tijd het geval was.

De Russen versterken de verdedigingslinie en verplaatsen reserves naar het gebied, maar het is onbekend of die voldoende zijn. Als de Oekraïners door de Russische verdediging breken, zullen ze Lugansk binnenvallen.

Video: Russen vernietigen Oekraïense M113 APC –

Video: Een heel Oekraïens peloton werd gedood in Kremennaya –

Drie buitenlandse huurlingenbases vernietigd

Volgens het rapport van het Russische Ministerie van Defensie:

Oekraïense aanvallen werden in verschillende richtingen afgeslagen, de Strijdkrachten van Oekraïne (UVA) hadden tot 150 doden.

– Operationeel-tactische en militaire luchtvaart, rakettroepen en artillerie vernietigden drie punten van tijdelijke inzet van buitenlandse huurlingen in de regio Slavyansk van de Volksrepubliek Donetsk, evenals 85 artillerie-eenheden op vuurposities, mankracht en militaire uitrusting in 162 regio’s.

In de gebieden van de dorpen Krivaya Luka en Markovo in de Volksrepubliek Donetsk zijn twee AN/TPQ-37 anti-artillerie radarstations van Amerikaanse makelij vernietigd.

– In de districten van het dorp Volnoe Pole in de Volksrepubliek Donetsk en Orekhov, in de regio Zaporizja, werden drie depots van artillerie en munitie van de Strijdkrachten van Oekraïne vernietigd.

– Dinsdag werden drie Oekraïense onbemande luchtvaartuigen neergeschoten in de regio’s Zhitlovka en Chervonopopovka van de Volksrepubliek Lugansk en in de stad Donetsk.

Daarnaast werden acht raketten door HIMARS en Vilkha meervoudig gelanceerde raketsystemen onderschept in de gebieden van de nederzettingen Svatovo, Volksrepubliek Lugansk, Novoe, regio Zaporizja, Zeleny Gay en Zhdanovka, Volksrepubliek Donetsk.

Video: Russische Lancet-3 drone raakt Oekraïense T-80BVM tank bij brandstofdepot –

Video: Russische drone vuurt granaat af op Oekraïense BMP –

Een groot konvooi Turkse KIRPI-pantservoertuigen is gesignaleerd in Kharkiv

Op het grondgebied van de regio Kharkiv is de verplaatsing geregistreerd van een konvooi Turkse MRAP KIRPI-pantservoertuigen en Oekraïense pantserwagens.

De beweging vond plaats in kleine groepen als onderdeel van een georganiseerde operatie. Het konvooi bleek bijna anderhalve kilometer lang te zijn.

Het verschijnen van de pantservoertuigen in de regio Kharkiv baart grote zorgen, aangezien de strijdkrachten van Oekraïne regelmatig aanvallen uitvoeren in de richting van het dorp Svatovo en de snelweg Svatovo-Kremennaya.

Afgaande op de video bestaat het konvooi uit ongeveer 20 nieuwe pantservoertuigen, wat erop wijst dat Turkije extra MRAP KIRPI heeft geleverd aan de Oekraïense strijdkrachten. Ankara had beloofd in totaal 200 Kirpi’s te leveren.

Er zij aan herinnerd dat Ankara eind augustus 50 Kirpi gepantserde voertuigen met verbeterde mijnbescherming aan Kiev heeft geleverd.

Bekijk het Kirpi konvooi –

Een konvooi Kirpi van het Korps Mariniers van de Oekraïense strijdmacht werd vernietigd

Volgens Russische militaire media werd een konvooi Turkse Kirpi pantservoertuigen volledig vernietigd.

Onlangs heeft Turkije een groot aantal Kirpi pantservoertuigen overgedragen aan Oekraïne. Deze voertuigen werden in dienst gesteld bij de 35e Mariniersbrigade van Oekraïne (VMSU).

“Het Oekraïense commando schepte op over de leveringen van nieuwe Turkse pantservoertuigen. Nu is er minder reden tot vreugde. Binnenkort zullen de pantservoertuigen niet meer worden genoemd, zoals dat ooit het geval was met de Bayraktar die bijna uit de Oekraïense media is verdwenen.”

Er zijn berichten over de vernietiging van een colonne Turkse pantservoertuigen op een van de locaties van de speciale operatie. Een konvooi van de brigade van het Korps Mariniers van de Oekraïense strijdmacht werd aangevallen en vernietigd.

Na de start van een speciale militaire operatie begon Turkije deze pantservoertuigen aan het Oekraïense leger te leveren. In totaal werden minstens 50 pantservoertuigen geleverd.

Zoals u ziet, gaat Turkije door met zijn aanpak met twee gezichten, terwijl het tegelijkertijd met Rusland samenwerkt in een aantal kwesties en Oekraïne een grote hoeveelheid militair materieel levert, waaronder nieuwe pantservoertuigen. Ankara streeft zijn eigen doelstellingen na in Oekraïne en probeert van elke situatie te profiteren.

Ten minste enkele tientallen van deze voertuigen zijn al in de gevechten door Russische soldaten vernietigd , maar zoals u kunt zien, hebben de Turken er nogal wat geleverd,” besluiten de Russen.

Video’s bekijken –

Video: Vernietigd Oekraïens pantservoertuig –

Bekijk foto’s van de Kirpi –


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Washington is bereid een sanctieoorlog te voeren, tot de laatste EuropeaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Rusland bombardeerde een konvooi Turkse Kirpi pantserwagens en drie Britse, Poolse bases: Concentratie van krachtige Oekraïense troepen gericht op Svatovo (Video’s) appeared first on Frontnieuws.