Pro-Vax Britse radiopresentator “opgewonden” over 3e prik – In ziekenhuis opgenomen met “longen vol bloedklonters”

Een pro-vax radiopresentator in het Verenigd Koninkrijk die voortdurend tekeer ging tegen anti-vaxxers meldde vorige week in het ziekenhuis te zijn opgenomen vanwege een “longen vol bloedstolsels”, een veel voorkomende bijwerking van de mRNA Covid-19 prikken, bericht Adan Salazar. Volgens de tweets van James Whale, gastheer van een gelijknamig praatprogramma, kreeg hij een bloedtransfusie, maar […] The post Pro-Vax Britse radiopresentator “opgewonden” over 3e prik – In ziekenhuis opgenomen met “longen vol bloedklonters” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Pro-Vax Britse radiopresentator “opgewonden” over 3e prik – In ziekenhuis opgenomen met “longen vol bloedklonters”

Een pro-vax radiopresentator in het Verenigd Koninkrijk die voortdurend tekeer ging tegen anti-vaxxers meldde vorige week in het ziekenhuis te zijn opgenomen vanwege een “longen vol bloedstolsels”, een veel voorkomende bijwerking van de mRNA Covid-19 prikken, bericht Adan Salazar.

Volgens de tweets van James Whale, gastheer van een gelijknamig praatprogramma, kreeg hij een bloedtransfusie, maar die “hielp niet”.

“Blijkbaar heb ik longen vol bloedstolsels, dus ze houden me binnen om ze te verwijderen en hopelijk duurt het niet te lang,” schreef Whale maandag in een update.

In een andere update van dinsdag merkte Whale op dat de verpleegkundigen “proberen zoveel mogelijk zuurstof in mijn bloed te krijgen.”

Whale heeft blijkbaar minstens drie vaccins gekregen, volgens een bericht van september vorig jaar, waarin hij anti-vaxxers “idioten” noemde.

“Ik ben echt enthousiast over het feit dat ik vrij snel nog een prik kan krijgen, dus jullie anti-vaxxers, jullie idioten, jullie gekken die me blijven trollen, weet je wat je kunt doen? Jullie kunnen het vaccin krijgen, want als jullie het vaccin zouden krijgen, zouden we veel minder problemen hebben,” zei Whale tegen mensen die sceptisch staan tegenover het vaccin.

Hij ging verder met “ik daag anti-vaxxers uit om in te bellen” in zijn radioprogramma, met een bericht waarin hij verklaarde: “Ik kan niet wachten om mijn derde prik te krijgen.”

Andere Twitterberichten bewijzen bovendien dat hij fel voorstander was van het vaccin.

Whale verloor vorig jaar ook een debat met een andere radiopresentator nadat hij ervan was beschuldigd pro-blokkade en pro-verplicht vaccin te zijn.

Afgelopen november sprak de radiopresentator ook een slachtoffer van een Covid-vaccin aan die zei dat ze van artsen te horen kregen dat ze een tweede prik moesten vermijden, waarop Whale antwoordde: “Er zijn bijwerkingen van alle medicijnen”, terwijl hij de prik “bloedig briljant” noemde.

Whale leek niet te vermelden of hij de Moderna, Pfizer/BioNTech, of de Novavax Covid vaccins kreeg die in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar zijn, maar er zijn sterke aanwijzingen dat zowel Pfizer als Moderna prikken in verband worden gebracht met bloedstolsels. Ondertussen is Novavax in verband gebracht met hartontstekingen.

Twee jaar geleden onthulde Whale dat bij hem kanker in de hersenen, de wervelkolom, de nieren en de longen was vastgesteld, en dat deze kanker vorige maand terminaal was geworden. Artsen hebben niet gezegd of zijn toestand is verergerd door de injecties en de daaropvolgende boosters.

Hoewel het onduidelijk is of de meervoudige experimentele injecties de schuldige waren, werd de radiopresentator na zijn update dinsdag op sociale media meedogenloos getrold door anti-vaxxers.

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow