Piloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties”

In het verleden hebben piloten al dringend gewaarschuwd voor de gevolgen van de Covid-massavaccinaties voor de vliegveiligheid: gevaccineerde piloten zouden herhaaldelijk gezondheidsproblemen ondervinden – zelfs tijdens de vluchten. Een video uit juni van dit jaar waarin een medische noodsituatie wordt getoond van een piloot in een vliegtuig in Indonesië wordt momenteel steeds vaker gedeeld op […] The post Piloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Piloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties”

In het verleden hebben piloten al dringend gewaarschuwd voor de gevolgen van de Covid-massavaccinaties voor de vliegveiligheid: gevaccineerde piloten zouden herhaaldelijk gezondheidsproblemen ondervinden – zelfs tijdens de vluchten. Een video uit juni van dit jaar waarin een medische noodsituatie wordt getoond van een piloot in een vliegtuig in Indonesië wordt momenteel steeds vaker gedeeld op social netwerken. Een Australische piloot waarschuwde onlangs de Wereldgezondheidsraad: “Dit zijn geen geïsoleerde gevallen – deze problemen zijn enorm toegenomen sinds het begin van de vaccinatiecampagne.”

Toen een Indonesische piloot in juni tijdens een vlucht een medisch noodgeval kreeg en in het ziekenhuis overleed nadat het vliegtuig een noodlanding had gemaakt, haalde dat de krantenkoppen. Een video van een passagier op de vlucht werd gedeeld op sociale media:

Het geval doet denken aan dat van een Amerikaanse piloot die in april een hartstilstand kreeg enkele minuten na de landing van een volgepakt vliegtuig. Later publiceerde hij een video waarin hij zijn gezondheidsproblemen rechtstreeks in verband bracht met de Covid-vaccinatie waartoe hij was gedwongen onder dreiging van verlies van zijn baan.

Op 7 november maakte ook kapitein Alan Dana, een Australische piloot met 35 jaar beroepservaring (en meer dan 23.000 vlieguren), duidelijk dat dit geen op zichzelf staande gevallen waren. Toen zijn werkgever Qantas de Covid-prik verplicht stelde voor de beroepspraktijk, weigerde Dana en verloor hij zijn baan. Hij blijft echter met de “Aussie Freedom Flyers” campagne voeren voor zijn collega’s en de veiligheid van vluchten en spant nu een rechtszaak aan tegen zijn voormalige werkgever. Dana vertelde de Wereld Gezondheidsraad: “Sinds de invoering van de Covid-vaccinaties zijn er, voor zover hij weet, meer gevallen van zogeheten “Pilot Incapacitation” geweest dan ooit tevoren.” In de luchtvaartgeneeskunde beschrijft de term “Pilot Incapacitation” een zodanige vermindering van de medische geschiktheid van de piloot dat de vliegveiligheid in gevaar komt. Dit kan worden veroorzaakt door gevoelens van zwakte, pijn, verlamming, vermoeidheid of duizeligheid – of zelfs de meest ernstige medische noodgevallen zoals beroertes of hartaanvallen, waardoor de getroffen persoon volledig uitvalt. Het gevaar van dergelijke gezondheidsproblemen en noodsituaties voor passagiers en de rest van de bemanning is voor iedereen duidelijk, bericht Report24.news.

Dana wijst erop dat hij niet kan bewijzen in hoeverre de hem bekende individuele gevallen door de vaccinatie zijn veroorzaakt – maar de ontwikkeling is zo verontrustend dat de autoriteiten onmiddellijk een onderzoek moeten instellen. Hij bewijst dat zijn waarschuwingen niet uit de lucht gegrepen zijn door verschillende recente gevallen van “onbekwaamheid van piloten” op te sommen en te bespreken. U kunt Dana’s video voor de Wereldgezondheidsraad hier bekijken:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Piloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties” appeared first on Frontnieuws.