Patholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis

Is het tijd om te vergeven en te vergeten? Deze vraag werd aan patholoog Roger Hodkinson gesteld door Robert Vaughan van Just Right Media. “Absoluut niet,” antwoordde Hodkinson, die vol wraakgevoelens zit. “Het is geen tijd om zich te verontschuldigen, het is tijd om deze onverlaten in de gevangenis te gooien,” zei de patholoog, verwijzend […] The post Patholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Patholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis

Is het tijd om te vergeven en te vergeten? Deze vraag werd aan patholoog Roger Hodkinson gesteld door Robert Vaughan van Just Right Media. “Absoluut niet,” antwoordde Hodkinson, die vol wraakgevoelens zit.

“Het is geen tijd om zich te verontschuldigen, het is tijd om deze onverlaten in de gevangenis te gooien,” zei de patholoog, verwijzend naar “het grote sterven”. “We zijn getuige geweest van de grootste sterfgevallen in de geschiedenis van de geneeskunde.”

Deze sterfgevallen, zei hij, waren een direct gevolg van de door de idioten ingevoerde maatregelen. Niet alleen de politici, maar vooral de artsen zijn de hoofdschuldigen, omdat zij de patiëntenzorg hebben overgedragen aan de staat. “Dit is nog nooit eerder gebeurd.”

Ten eerste, geen schade en geïnformeerde toestemming, zei hij, verwijzend naar de eed van artsen. “Hoe kun je zoiets doen?” zei een boze Hodkinson. “Hoe kun je een zwangere vrouw vertellen dat dit experimentele product veilig is? Hoe kan een arts dat doen? Elke arts die dit heeft gedaan zou de gevangenis in moeten.”

De patholoog was tot voor kort lid van het College of American Pathologists. Ze besloten hem te royeren wegens het verspreiden van “verkeerde informatie”. Hij waarschuwt voor een tsunami van sterfgevallen omdat het immuunsysteem van veel mensen op een dieptepunt zit.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Patholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis appeared first on Frontnieuws.