Pantservoertuigen kerkhof in Donbass: Crash van een Oekraïens konvooi en nivellering van een eenheid Amerikanen & Britten (Video’s)

Schokkende video’s van het Donbass-front door WarNews24/7. Buitenlandse huurlingen van het Oekraïense leger, voornamelijk Britten en Britten, liepen in een hinderlaag van Russische troepen en probeerden zich terug te trekken van het front. De buitenlandse huurlingen probeerden hun posities te verlaten terwijl de angst hoog opliep. In de video zijn kreten van angst en pijn […] The post Pantservoertuigen kerkhof in Donbass: Crash van een Oekraïens konvooi en nivellering van een eenheid Amerikanen & Britten (Video’s) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Schokkende video’s van het Donbass-front door WarNews24/7. Buitenlandse huurlingen van het Oekraïense leger, voornamelijk Britten en Britten, liepen in een hinderlaag van Russische troepen en probeerden zich terug te trekken van het front.

De buitenlandse huurlingen probeerden hun posities te verlaten terwijl de angst hoog opliep. In de video zijn kreten van angst en pijn te horen. Even later werd het gebied platgeslagen door de Russische bombardementen.

Voor het eerst worden op de video’s de vernietiging van Finse Sisu XA-180 APC’s en BMP’s en M113 APC’s vastgelegd.

Het Russische leger versloeg de huurlingen in Kremennaya

De Russische strijdkrachten hebben buitenlandse huurlingen verslagen aan het front bij Kremennaya, zei de assistent van het hoofd van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Lugansk.

Op 24 oktober probeerden buitenlandse huurlingen een aanslag te plegen in het district Kremennaya.

“Volgens intercepties en gegevens van gedetineerden was bekend uit welke richting deze grootschalige grote aanval zou komen. En onze troepen stonden klaar. Als gevolg hiervan verloren de strijdkrachten van Oekraïne 10 uitrustingseenheden en veel soldaten,” aldus Kiselyov.

Ook hebben in de afgelopen twee weken huurlingengroepen van 15 tot 50 man zonder gepantserde ondersteuning geprobeerd de verdedigingslinie van de Russische strijdkrachten te “verkennen” en binnen te dringen, maar werden verslagen.

Volgens de commandant van het BARS-13 bataljon, “Fomich”, aan het Svatovsko-Kremenskaya front:

“De vijand “vuurt” regelmatig met zijn artillerie en probeert de posities van onze artillerie te raken, die gisteren zijn aanval op Kreminnaya verijdelde.

De Oekraïense strijdkrachten stellen een nieuwe “strike punch” samen, met infanterie en tanks aan de kant van Izyum.

Oekraïense verkenners onderzoeken actief onze verdediging in alle sectoren. Rond 9 uur was er een botsing met Oekraïense saboteurs die onze posities infiltreerden.

Na slachtoffers te hebben geleden, vluchtte de vijand. Er zijn gewonden aan onze kant”.

Bekijk de video van de buitenlandse huurlingen.

Na Kherson verandert ook de Donbass-regio in een kerkhof van oorlogsuitrusting. Deze video laat zien wat er overblijft na ingrijpende Russische bombardementen.

Een groep van 20 Oekraïense soldaten en Amerikaanse M113 gepantserde personeelsvoertuigen liepen in een hinderlaag van het Russische leger tussen Krasny Liman en Kremennaya.

Door de verrassingsaanval besloot het Oekraïense leger vrijwillig de wapens neer te leggen, waardoor zij krijgsgevangen werden genomen.

Momenteel is bekend dat het incident plaatsvond tijdens de verplaatsing van de Oekraïense legertroepen van Liman naar Kremennaya, maar er is geen verdere informatie beschikbaar.

Volgens een aantal berichten werd de hinderlaag voor het Oekraïense leger opgezet op de oostelijke oever van de rivier de Zherebets, d.w.z. buiten de zone die door de Oekraïense troepen wordt gecontroleerd.

Ondanks de aanzienlijke opbouw van Oekraïense troepen aan de rand van Kremennaya zijn de Oekraïense strijdkrachten nog niet in staat om in deze richting aan te vallen, aangezien de Russische troepen erin geslaagd zijn zich te hergroeperen.

Zie video: Oekraïense versterkingen registreerden de vernietiging van de Oekraïense colonne in de regio Svatovo-Kremenaya.

Oekraïense colonne met Finse pantservoertuigen vernietigd

Na Kherson hebben de Russische troepen ook in de Donetsk-regio een Oekraïense tegenaanval afgeslagen.

Een speciale eenheid van de Oekraïense strijdkrachten, uitgerust met Finse SISU-pantserwagens, is in de Donetsk-regio in een hinderlaag gelopen en volledig vernietigd.

De Oekraïense speciale eenheid, die Finse SISU amfibische pantserwagens ontving, probeerde een tegenaanval uit te voeren op het grondgebied van de regio Donetsk. Het doel was een dorp te veroveren, maar de plannen van de Oekraïense strijdkrachten werden verijdeld.

De Oekraïense troepen werden onderworpen aan zeer nauwkeurige aanvallen van de Russische artillerie, wat resulteerde in de vernietiging van de hele eenheid, inclusief de pantservoertuigen.

In de video ziet u het moment van het begin van de aanval van het Oekraïense leger. Ondanks de snelle opmars vernietigde de Russische artillerie de laatste voertuigen met precisieaanvallen, zelfs toen het Oekraïense leger probeerde de gewonden en doden te evacueren.

Binnen enkele minuten waren alle gepantserde gevechtsvoertuigen vernietigd.

Het is vermeldenswaard dat de Finse pantserwagens moesten worden ingezet om snel rivieren en andere waterhindernissen over te steken, maar vanwege de zware verliezen hebben de Oekraïense strijdkrachten ze naar andere inzetgebieden overgebracht.

Bekijk de video’s van de vernietiging van de Oekraïense colonne.

Video: Russische Ka-52 en ATGM helikopters vernietigen M113’s in Donbass

Video: aanval van de 100e Donetsk-brigade op Oekraïense stellingen.

Video: Scherpschutter Donetsk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zal Oekraïne het nieuwe Israël worden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Pantservoertuigen kerkhof in Donbass: Crash van een Oekraïens konvooi en nivellering van een eenheid Amerikanen & Britten (Video’s) appeared first on Frontnieuws.