Oversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne

De galopperende oversterfte in de afgelopen twaalf maanden – en dus sinds het begin van de massale Covid-vaccinatie van de belangrijkste percentielen van de Europese bevolking – heeft in veel landen zulke proporties aangenomen dat het zelfs voor de meest geoefende doofpotkunstenaars niet meer mogelijk is deze te negeren of onder het tapijt te vegen. […] The post Oversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Oversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne

De galopperende oversterfte in de afgelopen twaalf maanden – en dus sinds het begin van de massale Covid-vaccinatie van de belangrijkste percentielen van de Europese bevolking – heeft in veel landen zulke proporties aangenomen dat het zelfs voor de meest geoefende doofpotkunstenaars niet meer mogelijk is deze te negeren of onder het tapijt te vegen. Uit actuele cijfers van het portaal “Our World in Data” blijkt dat bijvoorbeeld in Oostenrijk in deze periode meer dan duizend doden per miljoen inwoners zijn gevallen dan op basis van cijfers uit eerdere jaren was voorspeld, meldt Wochenblick.at.

In Duitsland waren er meer dan 900 (wat overeenkomt met meer dan 75.000 extra sterfgevallen), in Noorwegen, Nederland en Italië meer dan 800 gevallen per miljoen mensen. Op het feit dat deze overmatige sterfte zeer waarschijnlijk verband houdt met vaccinaties werd onlangs gewezen door de Roemeense Europarlementariër Christian Terhes (zie hier). Hij merkte op dat de oversterfte in de Europese Unie momenteel al 16 procent hoger ligt dan het gemiddelde voor 2016-2019 – waaruit blijkt dat landen met de hoogste vaccinatiegraad ook de hoogste sterftecijfers hebben.

Hogere vaccinatiegraad – meer oversterfte

Concreet betekent dit dat er in juli 2022 53.000 mensen meer zijn overleden dan gemiddeld in de periode 2016-2019. In Duitsland steeg het aantal met 15,2 procent, naast het gemiddelde van 2.500 doden per dag. IJsland noteerde hier het hoogste cijfer met een oversterfte van maar liefst 55,8 procent, terwijl dit in Spanje ongeveer 37 procent was, in Italië 25 procent en in Oostenrijk 17,5 procent.

Niets van dit alles leidt tot een reactie van officiële instanties of de lang verwachte verontwaardiging in de mainstream media. Het Paul Ehrlich Instituut (PEI), dat onder het Duitse ministerie van Volksgezondheid valt, heeft sinds begin dit jaar geen cijfers gepubliceerd over vermoedelijke gevallen van dodelijke bijwerkingen van vaccinaties. In plaats daarvan wordt volstaan met nietszeggende “veiligheidsrapporten” vol omissies.

De vaccinatiemanie gaat maar door

Voor Duitsland kan voor de periode van 1 januari 2021 tot en met 31 augustus 2022 9,2 procent van het totaal van ongeveer 1,7 miljoen sterfgevallen door vaccinatie, d.w.z. ongeveer 130.000, worden berekend. Maar hoeveel schokkende feiten en cijfers er ook aan het licht komen, de vaccinatiewaanzin gaat onverminderd door.

De Zwitserse vereniging van politieagenten en het netwerk van artsen en wetenschappers “Aletheia” heeft er bij politici, medische professionals en wetshandhavers op aangedrongen deze “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen eindelijk grondig te onderzoeken en de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen. Maar ook deze oproep blijft onbeantwoord.

Te diep in de val

De verantwoordelijken en de media, die deze criminele koers uit alle macht hebben gesteund, zitten te diep in hun eigen val om toe te geven welke ongekende medische ramp hier is veroorzaakt. In plaats daarvan wordt het verzwegen of gewoon genegeerd.

De gevolgen worden gedragen door talloze mensen, niet alleen in Europa maar over de hele wereld, die met hun leven of soms met levenslange gezondheidsschade hebben moeten betalen voor het feit dat vaccins die lang niet genoeg getest zijn, veel te snel op de markt zijn gebracht en onder extreme sociale druk aan mensen zijn opgedrongen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lieve vrienden, sorry dat ik een genocide aankondigVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Oversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne appeared first on Frontnieuws.